Heti horoszkóp 2008. február 18 – 24.

 

Kos március 21 – április 20.

Ritka az a pillanat, amikor fenntartás nélkül tud szeretni. Kedden ebben a bolygók segítségére lesznek. Közös vállalkozás előtt alaposon gondolja át, kivel kezd bele. Egy megbízható ajánló nem árt. Meg kell érteni, hogy a társa nem magántulajdona, ön nem igazán tud társ nélkül élni. Előfordulhatnak olyan napok, amikor gyengének érzi magát. Gyógyteákkal a hangulatát is kellemesen befolyásolhatja.

   Bika  április 21 – május 20

Sok energiát rabol el otthona. Készítsen időbeosztást magának! Ne a társaira haragudjon, ez az időszak az ön számára lecke. Hétvégén még mindig sok, de kellemes tennivalója lesz. Feszülté teheti, ha barátaitól többet vár el, mint kellene. Egyébként kreatív időszakát éli. Mindent, amit tesz, jogilag átgondolt legyen. Rokonsága, családja körében mintha átrendeződnének a dolgok. A szervezés és a figyelem segít.

Ikrek május 21 – junius 21.

Kisebb zökkenők lesznek munkájában. Legyen precizebb! Megéri. A plátói szerelem szele megcsapja, de ha jobban megismeri kiábrándul. A keddi Hold-Neptun együttállás pénzügyi terveinek teremt jó helyzetet. Kicsit szertelen lesz és érzelmeire hallgat a napokban. Vigyázzon! Belekeveredhet egy munkahelyi vitába. Ha valamit elvállal a napokban, azt maradéktalanul behajtják önön. Pénzügyei kedvezően alakulnak, ám a könnyen jött pénz könnyen is megy.

Rák június 22 – július 22.

Vigyázzon a pénzére, mert kölcsön szeretnék kérni, amit nem bíztos, hogy egyhamar visszakap. Látogassa meg rokonát, aki már régen várja. Öntsön belé egy kis lelket. A barátaitól hasznos ötleteket kaphat, amit érdemes átgondolni. Lelkiismeret gyötri amiatt, mert valakinek az életébe beleavatkozott. Ha gyermekre vágyik, a sors valóra válthatja álmát.

Oroszlán július 23 – augusztus 23.

Betegség miatt át kell szervezni programját. A munkára, a megélhetésre kell gondolnia mostanában. Egy új lehetőség merűl fel, amelyre le kell csapnia, mert ez hozza el önnek a sikert. A szerelemben felmelegített kapcsolatnak nincs jövője. Ne gondolja, hogy minden a szerencsén múlik. Sokáig kell dolgoznia azért, hogy minden sikerűljön.

Szűz augusztus 24 – szeptember 23.

A munkába fektessen hallatlan energiákat, mert nagy eredményeket érhet el, talán még eddig ismeretlen szakmában is. Szerencsés ember, aki az életében még sokra viszi, van érzéke a pénzhez. Kitartásához önfegyelem és optimizmus társul. Ezért felnéznek önre. Miközben mások boldogságát egyengeti, megfeledkezik a sajátjáról, elhanyagolja párját. Ha így folytatja, hamarosan ön is mások segítségére szorul. Kemény kritikája jogos, de ha túl élesen fogalmaz, az ellenkezőjét éri el. Egy, a lelkéhez közel álló személytől el kell búcsúznia.

Mérleg szeptember 24 – október 23.

Anyagi helyzete megszilárdul, bevételei megnőnek. A véletlen szerencsének köszönhetően többször olyan helyzetbe kerül, amikor kevés energiával kiemelkedő eredményeket képes felmutatni. Környezete a tehetségét tiszteli önben. Akaratereje hatalmassá nő a napokban. Még a kilátástalan helyzetekből is sikeresen kilábal. Ne manipulálja a párja érzéseit, mert visszafelé sülhet el a dolog. Tegye félre előítéleteit minden terűleten.

Skorpió október 24 – november 22.

Egész élete során sokat kell dolgoznia, ami nincs ellenére, hiszen tudja, hogy csak igy érhet el eredményt. A szerelemben igazi casanova, a tökéleteset keresi. Bizonytalanság neheziti napjait, fél, hogy kicsúszik lába alól a talaj. Lelkileg vivódik még akkor is, ha tudja, hogy most nincs értelme. A Skorpióban járó Vénusz kitűnő alkalmat teremt arra, hogy azt tegye, amihez kedve van. Hóditó és hódítható.

Nyilas november 23 – december 21.

A Mars végre elvonul az otthonát jelölő területről, igy nem kell attól tartania, hogy újra kitör a vihar ön és párja között. Egy új lehetőséggel találkozik a hét elején. Használja ki a kedvező bolygóhatásokat. Ebből az üzletből csak nyertesen kerülhet ki. A szerelmi kapcsolatban ne erőszakoskodjon, és ne menjen bele olyan helyzetbe, ahol ön lehet a harmadik. Ha ez már megtörtént, akkor ne sértődjön meg, hogy a másik fél a házastársával tölti a hétvégét.

 

Bak december 22 – január 20

A párkapcsolata fordulóponthoz érkezik. Aggodalomra nincsen oka. Vénusz szép szerelmi ajándékot ad. Most minden felmerűlő feladatát egyedül kell megoldania. Ezt ön nem bánja, mert akkor érzi magát magabiztosnak, ha senkitől sem függ. A nagyfokú önállóság azonban elszigetelődéshez is vezethet. Nem árt, ha vannak kapcsolatai , de ezek sohase legyenek szorosak, és sohase adja fel irányító szerepét! Ne hagyja, hogy mások határozzák meg lépéseit!

 

Vízöntő január 21 – február 19.

Nagyon jó időszak ez önnek, végre pihenhet! A javára szolgál minden amit most megél. Ugye meglepően izgalmas álmai vannak? Régi barátok bukkannak fel az életében – örüljön nekik! Ön a héten a csillagöv nagy mázlistája, ha munkáról, vagy pénzről van szó. A szerelemben viszont kevesebb a szerencséje. Ne folyásolja be mindenáron párját! Jó lenne ha a héten alacsonyabban repülnének a tányérok.

 

Halak február 20 – március 20

Ismerősét ne felejtse el felköszönteni! Rokona az idegeire megy, gyermekeivel is tovább folytatódnak a csatározások, hiszen annyira mást akarnak. Vállalkozásának felvirágoztatására kap egy jó ötletet, és házastársa szavai is megnyugtatják. Kiderül, hogy vitás dolgokban az ön oldalán áll. Korábban kialakult egészségi problémájával most forduljon orvoshoz! A rég várt anyagi előrelépést ez a hét hozza meg, ám igazi aranyeső csak később záporozik önre. Számtalan érzelmi szál végére kell csomót kötnie, hogy később ne jelentsenek akadályt kapcsolataiban. Mostanában nagyon türelmetlen.

 

Hozzászólások

hozzászólás

3 hozzászólás “Heti horoszkóp 2008. február 18 – 24.” bejegyzésre

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen