2010. évi horoszkóp a

Halak csillagjegyről.

halak.jpg

A Halak víz-jegy, az utolsó a zodiákuson ott, ahol a személyiség folyama beleömlik az egység óceánjába.  A spiritualitással való kapcsolatod megerősödik ebben az évben.  Ahelyett  azonban, hogy elmerülnél a szemlélődésben, a változás, ami bekövetkezik, energiával tölt el, és hatására készen állsz a rád váró átalakulásra. Az Uránusz, a forradalmak és a szabadság rakoncátlan bolygója 2003. óta tartja izgalomban és tölti el feszültséggel jegyedet. Május 27-től augusztus 13-ig egy villámlátogatásra átviharzik a heves Kos-ba, mielőtt 2011. március 11-én hosszú idő után végleg elhagyná a Halakat. Ha az elmúlt 7 évben belső nyugtalanságot, külső zűrzavart vagy igazi szabadságot tapasztaltál meg, az események most fogják elnyerni jelentésüket és egy céltudatosab, reményteljes jövő képét vetítik eléd. 

A Jupiter, jegyed hagyományos uralkodója a bölcsesség és az optimizmus jelképe. Január 17-én a bolygó a Halakba lép, majd június 6-tól szeptember 9-ig tartó időszakra átugrik a Kosba, hogy ezután visszatérjen jegyedbe, és ott is maradjon 2011. január 22-ig. Habár ebben az évben elég erős lesz a széljárás, hogy vitorládat előrehajtsa, ezt mégis számos kényszerpihenő és újrakezdés szakítja majd meg. A Jupiter június 8-i és szeptember 18-i, valamint 2011. január 4-i együttállásai a kezelhetetlen Uránusszal a megvilágosító megérzések és a szellemi áttörések felvillanásait hozzák magukkal, de nyugtalansággal és hirtelen irányváltozásokkal  rengetik meg életedet. A korlátokat állító Szaturnusznak a Jupiterrel való május 23-i, augusztus 16-i és 2011. március 28-i szembenállása viszont akadályokat gördít utadba. Lehet ez egy makacs partner, de akár anyagi korlátok is – mindenesetre céljuk az, hogy alakítsák ambícióidat, nem pedig az, hogy megnyirbálják őket. A Szaturnusz rendet és fegyelmet követel, ha elképzeléseidet türelemmel, kitartással és tervezéssel alapozod meg, nagyobb az esély, hogy megvalósítod őket. 

Életre szóló ingadozásod az anyagi világ és a spiritualitás között május 2-án és június 27-én is előtérbe kerül, amikor a felelősségteljes  Szaturnusz nehéz kvinkunxokat formál jegyed álmodozó társuralkodójával, a Neptunusszal.  Mások nyomasztó követelései elvonják figyelmedet a békés elmélkedéstől és a kreatív álmodozástól. Ezek nem pusztán megszakításai idilli elvonulásodnak, ilyenkor ihletedet muszáj a való világban, a gyakorlatban is kipróbálnod. Természetesen lesz, ami elvész a „fordítás során”, de az együttérzés, a fantázia és az idealizmus még kevéssé tökéletes formában is sokat javítanak életminőségeden és sokat tehetnek a veled élők boldogságáért. A hold csomópontjai erősítik együttérzésedet, és annak fontosságát, hogy a valódi eredményekért feladd naiv vágyaidat. Az érzelmes Rák déli holdcsomópont a kreativitás 5-ös házát foglalja el egész évben, ezzel jelzi, hogy szívesen húzódsz  vissza az ideális életről alkotott álmaidba. Ehhez képest a termékeny Bakba, a közösségért felelős 11-es házban tartózkodó egyesítő északi holdcsomópont konkrét, csapatmunkában elvégzendő feladatok felé irányít, ezeknek nagyobb az esélye a megvalósulásra. 

 

idezetek_544.jpg

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen