2010. évi horoszkóp a

Vízöntő csillagjegyről.

vizonto.jpg

Ez az év az átmenet éve lesz számodra, amikor lehetőséget kapsz, hogy áttörd a szorító korlátokat, melyek akadályozzák személyes  fejlődésedet. Amikor a hagyománytisztelő Szaturnusz szemben áll az a progresszív Uránusszal, a múltad és jövőd közti küzdelem fordulópontjához érkezik, hogy kiteljesítse azt a feszültségekkel teli folyamatot, ami 2008. november 4-én kezdődött el. Ez a két kulcsfontosságú bolygó közti hosszú ciklus különleges jelentőséggel bír: paradox módon fokozza az abszolút igazság iránti vonzódásodat, ugyanakkor az ellene való lázadást is. Valószínűleg szívesen szabadulnál a felhalmozódott feszültségtől, melyet életed során azon struktúrái okoztak, amiket a múltban te magad építettél fel.  Amikor a fenti szembenállás 2009. február 5-én és 2009. szeptember l5-én is megismétlődött a szabályok, amelyek valaha a biztonságot jelentették, egyre elviselhetetlenebbé váltak. Nyughatatlanságodat már nem tudod elfojtani. Valaminek változnia kell. Április 26-án a szabadság és a felelősség két planétája negyedszer állnak szemben egymással a pénzügyeidet uraló 2-es és 8-as házakban, újra előhozva ismerős pénzügyi gondjaidat. Habár az anyagi forrásaid 2-es házában tartózkodó kiszámíthatatlan Uránusz pénzügyi bizonytalanságokat sugall, legfontosabb vagyontárgyad, az önbizalmad terén is hullámvölgyet kell megélned. Ezalatt a közös javak 8-as házában tartózkodó korlátokat állító Szaturnusz azt jelzi, hogy pénzügyi nehézségeidet mások is fokozhatják, esetleg korlátozhatják kiadásaidat. 

Mindkét uralkodó bolygód házat vált a 2010-es évben. A Szaturnusz átlép az igazságos mérlegbe és a korszakalkotó ötletek 9-es házába, megkövetelve, hogy gátat szabj grandiózus terveidnek és irreális gondolataidnak. Ezalatt az Uránusz a spontán Kosba és a kommunikáció 3-as házába tér be, ezzel meglepő változásokat indít el közvetlen környezetedben, felrázva a szokássá vált napi rutint. A július 26-i ötödik, és egyben utolsó Szaturnusz – Uránusz szembenállás a gondolkodás 3-as és 9-es házába esik, mely a régi és az új között fennálló ellentétet az anyagi javak területéről az elvi ellentétekére viszi át. Egy hosszú folyamat kiteljesedéseként most azért kell küzdened, hogy el tudd engedni az idejét múlt mintákat, helyet teremtve egy egészen új jövőképnek.

Az opportunista Jupiter is bekapcsolódik ebbe a kozmikus kötélhúzásba, és eddig bezárt ajtókat nyit ki, amikor június 8-án, szeptember 18-án és 2011. január 4-én együtt áll  a lenyűgöző Uránusszal. Ennek ellenére nem rohanhatsz előre vakon, hiszen a Jupiternek a kozmikus Szaturnusszal történő május 23-i, augusztus l6-i és 2011. március 28-i szembenállása újabb keletű problémákat előhozva lassíthatja le a tempót, ezzel kényszerítve rá, hogy fejlődésedre koncentrálj. Mégis, ez idő alatt a legnagyobb kihívás a fokozatos spirituális átalakulás lesz a lezárást uraló 12-es házadban tartózkodó forradalmi Plútónak a Szaturnusz – Jupiter – Uránusz szembenállással alkotott heves kvadrátjai idején. Az élet titkaihoz vezető sámáni utazásra kapsz meghívást, és az ajánlatot lehetetlenség visszautasítani. Ráadásul a 12-es házadban január 15-én és június 26-án bekövetkező eklipszisek tovább emelik a téteket, sugallva, hogy metafizikai úton kell megtalálnod a megoldást problémáidra. Az egyszerű gyakorlati megoldások helyett most alapvetően az a feladatod, hogy a lelked mélyén rejtőző igazi célokat beépítsd mindennapi életedbe. 

 

idezetek_277.jpg

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen