2010. évi horoszkóp a

Bak csillagjegyről.

bak.jpg

A 2008-ban, az átalakító Plútó jegyedben lépésekor kezdődött változási folyamat idén elmélyül, hatóköre kiterjed. Életed szinte valamennyi területét érinti, és azt kéri, hogy hosszú távú terveket kovácsolj, de maradj elég rugalmas ahhoz, hogy egy pillanat alatt dönthess, ha a körülmények úgy kívánják. Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, 2009. október 29-én lépett be az alkalmazkodó Mérleg jegyébe és karriered X-es házába, és ott is marad majdnem 3 évig, kivéve rövid visszatérését április 7 – július 21. között a földies Szűzbe. Ittléte alatt végigkalauzol a visszafogottság, a jó ítélőképesség és a kompromisszumok arany középútján.  Sikered azon múlik, mennyire  vagy képes megérteni másokat, és mennyire tudod kordában tartani ambícióidat és ellenőrzési kényszeredet. Nehezebb haladni, ha másokra is figyelni kell, mint csak a saját tempódban masírozni előre, ugyanakkor a barátok, család, kollégák segítsége nélkül nem lesz egyszerű felérni a csúcsra.

A kardinális jegyek idén 4 nagy erejű külső bolygó – a Jupiter, a Szaturnusz, az Uránusz és a Plútó – beavatkozásaiban részesülnek, melyek előre – hátra mozgásuk közben feszültséget gerjesztő formációk sorozatait hozzák létre, és átformálják életedet. A simulékony Halak és a Kos között ingázó opportunista Jupiter május 23-án, augusztus 16-án és 2011. március 28-án találja szemben magát  a Szaturnusszal és valamennyi tőle származó előrelépés vagy ígéretes ötlet szigorú ellenállásba ütközik. Ebben a folyamatban vagy zátonyra futhatnak terveid, vagy bebizonyosodik, hogy megalapozottak és valóra válthatók. Kilátásaid hol javulnak, hol akadályokba ütközöl, a hullámhegyek és hullámvölgyek libikókája szerint. A Szaturnusz január 31-i és augusztus 21-i erőpróbáló találkozásai a könyörtelen Plútóval folytatják akaraterőd 2009. november 15-én kezdődött tesztelését. Folyamatosan mérlegelned kell, mennyire intenzívek vágyaid, és mekkora árat kell fizetned beteljesülésükért, ezt pedig értékei, céljaid, és kompetenciád megkérdőjelezésére kényszerít. Az állhatatlan Uránusz április 26-án és július 26-án még  utoljára szembe kerül a Szaturnusszal, a 2008. novemberében kezdődött nagy átalakulássorozat részeként. Ez egyfelől olyan meglepetéseket sejtet, melyeket nem tudsz befolyásolni, másfelől olyan áttöréseket kínál, melyek szétzúzzák a magad állította korlátokat, és személyes illetve szakmai fejlődésed lehetőségeinek új fejezeteit nyitják meg.

A stressz és a felfedezések ez évi bizarr kombinációja már a január 15-i Bak napfogyatkozáskor is megmutatkozik. Bár pozíciód  veszélybe kerül, a Nap és a Hold találkozása a magnetikus Vénusszal enyhít a dolgon. Az élvezetek bolygója segítőkész emberekkel hoz össze, és lehetővé teszi, hogy még a zavaros időkben is felfedezd az élet apró örömeit. Június 26-án egy megtisztító Plútóhoz kapcsolódó holdfogyatkozás a Bakban olyan hatalmi harcokat ígér, amiket nem nyerhetsz meg erőszakkal. Szabadulj meg felesleges terveidtől, és destruktív énképedtől, hogy a magasabb tudatossági szintek helyet kapjanak életedben. Fedezd fel és használd eddigi kiaknázatlan képességeidet, és tartalékaidat. 

 

 idezetek_187.jpg

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen