2010. évi horoszkóp a

Nyilas csillagjegyről.

nyilas.jpg

Ez az áttörés éve számodra, mely bővelkedik izgalmas meglepetésekben és váratlan változásokban.  Uralkodó bolygód, a Jupiter nagyítóként működik: bármely részén is horoszkópodnak, azt a területet megerősíti. A megértő Jupiter minden tizenhárom évben egyszer találkozik az ébredést hozó Uránusszal, szélesre tárva ezzel előtted a távlatokat, és eltörölve a fejlődésed útjában álló akadályokat. Bár ez az együttállás csak június 8-án, szeptember l8-án és 2011. január 4-én válik pontossá, mégis az év nagy részében érezheted hatását. Személyiséged jelentős átalakulás előtt áll, de teljes megértéséhez talán túl korán van még. 

A Jupiter január 17-i belépése az életed alapjainak IV-es házába ösztöneid követésére ösztökél, miközben a számodra most oly fontos spirituális igazságot keresed. De magánéletedben most nincs vesztegetni való időd: fontos, az otthonodat és családodat érintő döntéseket kell meghoznod, amikor a Jupiter június 6-án gyorsan belép a spontán Kosba. Ez a lélegzetnyi friss levegő romantikus érzéseket kelt, és szeptember 9-ig növeli kreativitásodat, energiáidat az önkifejezés 5-ös házában,  majd az év hátralévő részére retrográdba fordul az álmodozó Halakban. 

Ezalatt a számító Szaturnusz az év nagy részét a hosszú távú céljaid 11-es házában tölti, és arra ösztönöz, hogy ne csak a jelenlegi feladataiddal foglalkozz, hanem reálisan tekints a jövőbe. Bár most megszállottan tervezed a jövőt, jelenlegi sürgető munkahelyi feladataidra is oda kell figyelned, melyek jócskán megsokszorozódtak,  mivel a Szaturnusz a 2008-as és 2009-es évet a karriered X-es házában töltötte. A Szaturnusz április 7-.- július 21. között visszatér a nyilvánosságot uraló X-es házadba, figyelmed újra a múlt évről átnyúló megoldatlan munkahelyi problémákra irányítva. 

A kiszámíthatatlan Uránusz 2003. óta a Halakban és a családot uraló IV-es házban tartózkodik, ezzel családi életed továbbra is feje tetején áll. Türelmetlenül várod a változást, és talán a Jupiter-Uránusz  együttállás hatásár, mely a Halakban szeptember 18-án és 2011. január 4-én válik egzakttá, kevésbé ragaszkodsz régi érzelmi kötődéseidhez. De Először kapsz egy kis ízelítőt az előtted álló feladatokból, amikor a kísérletező Uránusz meglátogatja a lobbanékony Kost május 27. és augusztus 13. között, mielőtt visszalépne a Halakba. Ennél is fontosabb, hogy a Jupiter-Uránusz együttállás Június 8-án a romantika, a gyermekek, és kreativitás  5-ös házába esik – előkészítve a terepet egy izgalmas nyári kaland, vagy akár egy szerelem számára. De nem minden játék és szórakozás, amikor a korlátozó Szaturnusz  szembekerül a Jupiterrel, és az Uránusszal, és ezzel a hosszan tartó tranzittal megakadályozza, hogy életedet az álmaid szerint élhesd. Nagyon keményen meg kell dolgoznod, hogy elérd amit akarsz. Ezek miatt a 2008. novemberében kezdődött Szaturnusz tranzitok miatt április 26. és július 26. között, amikor ez a kijózanító bolygó szemben áll az Uránusszal, meg kell zaboláznod vad ötleteidet. Ezek a bolygók május 23. és augusztus 16. között, amikor a feladatok bolygója szembekerül a Jupiterrel, akadályokat gördítenek eléd.

 

idezetek_199.jpg

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen