2010 évi horoszkóp a

Kos csillagjegyről .

kos.jpg

 

Kösd be magad Kos! Eseménydús év vár rád, valószínűleg az a bizonyos, amelynek már régóta érzed a közeledtét. Úttörő személyiséged csak úgy szikrázik a lelkesedéstől, valahányszor új élményekben lehet részed – és szerencse 2010 legjelentősebb bolygómintázatai sok mindennek nevezhetők, csak unalmasnak nem. Sokkoló fordulataikkal a jegyedbe lépő nagyvilági Jupiter és a kiszámíthatatlan Uránusz a feje tetejére állíthatja az életed. A Jupiter 12 évenként tér vissza a jegyedbe, hogy új lehetőségek ciklusának kezdetét fémjelezze. Jelöld hát ki tudatosan jövendőbeli útirányodat! Június 6. és szeptember 9., majd 2011. január 22. és június 4. között újra megérezheted e bolygóóriás expanzív, kiterjedésére, növekedésére ösztönző hatását. A korábban zárt ajtók most könnyűszerrel kitárulnak, hogy kezdetét vegye életed nagy utazása.

Az Uránusz 84 év alatt járja körbe az állatövet, így legutóbb 1927 és 1936 között vendégeskedett a féktelen Kos jegyében. Az Uránusz átvonulása jegyedben 2010-2018 között életed egyetlen zugát sem hagyja érintetlenül: felszínre hozza az elfojtott feszültségeket, és megszabadít az álmaid megvalósítása útjában álló akadályoktól. A bolygó zabolátlan energiái életed hullámvasutazásával ajándékozhatnak meg. De többről van itt szó, mint egy bolondos, vad időszakról. A pattogó szikrák egyszer és mindenkorra kizökkentenek megszokott sémáid kényelméből, a megvilágosodás pillanatait hozva életedbe. Felráznak édesded szendergéseidből, te pedig leggondosabb igyekezeted ellenére sem folytathatod életedet a régi módon. A két óriás planéta, a Jupiter és az Uránusz megrázkódtatások sorozatával adja hírül, hogy – egymástól alig néhány nap eltéréssel(az Uránusz május 27-én, a Jupiter június 6-án) – beléptek impulzív jegyedbe. A hirtelen irányváltásra legvalószínűbben június 8., szeptember 18., majd 2011 január 4-én bekövetkező találkozásukkor kerülhet sor.

Az időszak alaptémáját, a gyökeres változást még hangsúlyozottabbá teszi  a korlátozó Szaturnusz és a forradalmár Uránusz 2008 vége óta érezhető szembenállása. Az erőteljes fényszög április 26-án válok egzakttá, kikényszerítve, hogy újra felvedd a harcot azokkal a rossz szokásaiddal, melyek megakadályoznak abban, hogy – megszabadulva felesleges érzelmi – anyagi poggyászaidtól – elköteleződj új utad iránt. Amennyiben képes vagy integritásodat megőrizve elviselni a szemben álló erők feszültségét, egy hirtelen áttörés inkább stabilitásodat növeli, semmint stresszbe és káoszba taszítana. A szembenállás július 26-án, néhány nappal azt követően, hogy a Szaturnusz visszatér az elmélkedő mérleg jegyébe, válik újra egzakttá.

E Szaturnusz – Uránusz szembenállások 2009. folyamán mindvégig destabilizáló  érőkkén működtek a felszín alatt, de a mostani, utolsó találkozásuk kapcsolataid tengelyét, személyiséged 1-es házát és a partnereket uraló VII-es házat érintik, és a tavaly belsődben lezajlott hozzáállás változást a külvilágban is érzékelhető változásokként jelzik. Miközben szakmád és szerelmi életed területein céltudatosan készülsz vadonatúj önkifejezési utakra,  a közelmúltban hozott döntésed újabb megerősítéseket követelnek. A készülődéssel, várakozással töltött hosszú idő lejárt. Kos, élj a pillanat adta lehetőséggel, szedd a sátorfádat, és indulj magabiztosan új területek felfedezésére.

 

idezetek_542.gif

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen