Heti horoszkóp november 23 – 29.

G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc.21-ápr.20.

A társaságban és az üzleti tárgyalásain remekül kamatoztatja rábeszélőképességét , és megtalálja mindazokat, akikre a tervei érdekében szüksége van. A kreativitás és az üzleti érdekek kedvéért tárgyaljon egy közeli barátjával. Ne legyen elkeseredve, hogy mostanában egyedül érzi magát, vagy mert magányosságra ítélte a sors. Talán még tanulnivalója van , ezért fontos a magány, hogy semmi ne vonja el a figyelmét a lényegről. Figyeljen oda az apró jelekre, el fogják igazítani az élet zűrzavarában.

 

bika.jpg  Bika ápr.21-máj.20.

Ön a legjobbkor vette kézbe horoszkópját. Az elmúlt hónapok eseményeit tanácsos lenne felülbírálnia. A legutolsó hibás döntésének az volt az oka, hogy nem használta helyesen az igen és nem szavakat. Jegyezze meg, hogy Ön csak abban felelős, amihez köze van! Azt azonban Ön dönti el, hogy mihez van köze. Viszont amiről úgy dönt, hogy köze van hozzá, abban felelőssé válik. Itt az alkalom, hogy anyagi ügyeit rendbe hozza, sőt új befektetésekbe is kezdhet, csak vigyázzon, „ne lőjön túl a célon”. Lehet sokkal merészebb, mint szokott, mégis vigyázzon: ne kockáztasson túl sokat. Családi ügyei szempontjából nem ennyire szerencsés ez a hónap, s ezek a problémák sok idejét elvehetik. 

 

ikrek.jpg  Ikrek máj.21-jún.21.

Érzelmi életének fekete hollója ezen a héten fehérre változik, mert Fortuna vörös rubinokat, szivárványszínű gyémántokat csörget a tenyerében az Ön füle mellett, hogy elvezesse az aranygyapjúhoz. Kezdje el nagyra törő  terveit megvalósítani.  Törekedjen arra, hogy olyan tevékenységgel foglalja el magát, amit szívesen csinál. Sok figyelmet szánjon azokra, akik Önhöz tartoznak, akikre vigyáznia kell. A kockázatvállalás minden  vállalkozásban szükségszerű velejárója a sikerre való törekvésnek, és Ön az  anyagi előnyökért hajlandó  a kockázatvállalásra is. Élvezi a veszélyt és az izgalmakat – ez nemcsak az üzleti lépéseire, hanem minden tevékenységre érvényes. 

rak.jpg  Rák jún.22.júl.22.

Hangulata mostanában igen változékony, szinte senkihez nem képes alkalmazkodni. A tennivalóiban alaposan elmerül, így gyakran munkája mártírjának érzi magát. Kedvesétől elvárja, hogy beszámoljon mindenről, ami vele történik, de saját maga nem teszi ugyanezt. Ha idegesnek érzi magát, kapjon be egy teáskanálnyi mézet, s hagyja szépen lassan elolvadni, olyan ütemben nyelje le ahogyan azt a nyálképződése megkívánja. A szerelemben ne szégyellje az érzéseit, és azt se, ha olykor romantikus hangulat tör a lelkére! Sőt!   Mondja el kedvesének. Frenetikus lesz a hatás, meglátja.

oroszlan.jpg  Oroszlán júl.23-aug.23.

Éles elméje fogékony az új ötletek iránt. Vigyázzon, ne ragaszkodjon olyan információkhoz, amelyek nincsenek megfelelően alátámasztva, mert az izgalmas viták melletti kitartása dogmatizmussá válhat. Makacssága hatósági személyekkel  való problémákhoz vezethet. Akkor lesz a legboldogabb, ha megtanul alkalmazkodni egy kicsit; a rugalmasság segíteni fog Önnek, hogy elfogadják a világban. Független természete ellenére a csapatmunkában is jó, gyakran vezető szerepet játszik, hogy biztosítsa a szervezeti célok megvalósításában. Bár ez a képessége sok szakmában értékes, idealizmusa mégis olyan szituációkban teszi boldoggá, ahol szociális változásokat érhet el.

 

 szuz.jpg  Szűz aug.24-szept.23.

Legszívesebben családtagjai körében tölti szabadidejét. A szülői ház visszavárja Önt is, éppen úgy,  ahogyan saját gyermekei fognak látogatóba érkezni, ha már kirepültek a fészekből. Arra is lehet számítani, hogy közeli és távoli rokonai egyszer csak betoppannak, és akkor majd előveheti a fakanalat  és süthet,  főzhet együtt a család. A házibulikból azonban csakhamar elege lesz. Hamarosan nem tudja tovább féken tartani mehetnékjét és – „aki bujt, aki nem ”  alapon – kalandozni indul a nagyvilágban. Rendkívüli hatások gondoskodnak egy kellemes és olykor feledhetetlen hétről. A csillagok állása optimális utazáshoz vagy új kapcsolatokhoz csalogatják. 

merleg.jpg Mérleg szept.24-okt.23.

Rengeteg energiája van, sok mindenbe szeretne egyszerre  belefogni. Inkább koncentráljon egy olyan tevékenységre, amelyben kreatívan tudja hasznosítani lelkesedését. A hét sajnos nem kedvez kapcsolatának. Elkerülhetetlen a konfrontáció, a veszekedés. Nem kizárt, hogy a későbbiekben  tisztázzák ezt a komolyabb nézeteltérést, de fel kell készülnie a szakításra is. Családi életében is változások várhatók. Optimizmusa nem ismer határokat, ez azonban pénzügyi nehézségekhez vezethet. A legkülönbözőbb nagyságrendű anyagi gondok léphetnek fel előzetesen nem látható körülmények miatt.  Vagy egy váratlan lehetőség bukkan fel, amit óvatosan járjon körül.  Használja ki az útjába kerülő lehetőségeket, és tartsa jobban kezébe élete irányítását. 

 

skorpio.jpg  Skorpió okt.24-nov.22.

Sokkal több Önben az ész, a szellemiség és a fantázia, mint amennyit termővé tud tenni. Ezernyi gátja van annak, hogy jobban érvényesüljön, mindenekelőtt az, hogy valaha kitalálták a főnökséget, a rendelvet, a határidőket… megannyi embert megalázó kordont! Nyugtalanságához az is hozzájárul, hogy egy eleddig szép kapcsolata foszladozóba van, ha ezt esetleg Ön konkrétan még nem is érzi. Ne felejtse, a megélt konfliktusok, csalódások minden ellenkező híresztelés  ellenére gazdagabbá teszik az embert.  A Merkúr bőbeszédre hajlamosítsa, többet beszél, mint ami másoknak élményt ad. Szavak helyett sokat mondhat egy pillantás, egy kézmozdulat, egy szál virág…

nyilas.jpg  Nyilas nov.23-dec.21.

Az egészsége áll figyelme központjában. Megfogadja, hogy fittebb és szexisebb lesz, és ráébred, hogy a dolgok kulcsa a rendszeres, helyes táplálkozás és a sok mozgás, sportolás, valamint a vidám beszélgetések. Mivel általában személytelenül munkálkodik,  így néha egyedül érzi magát. Ezért érzi, hogy változtatnia kell. Tegye meg. A szegénység miatti félelme  következtében, a pénzkereset kivételesen fontos helyet foglal el az életében. Gyakran csak azért áll munkába, hogy bármely keveset is, de kapjon valamit, és megvan az érzéke ahhoz,  hogy bármely posztról irigylésre méltó helyre tornázza fel magát. Mégsem elégedett, ha a csúcson van, igazi célokra van szüksége, hogy biztonságban érezhesse magát. 

  Bak dec.22-jan.20.

A legfontosabb, hogy felismerje, „igazi önmagát”, vagyis azt, hogy láthatatlan Önvalója az élet kiapadhatatlan forrása. Ahhoz, hogy ragyogjon, hogy fényt, derűt és meleget sugározzon, nincs szüksége a külvilág tapsára és elismerésére. A Nap akkor is süt, ha  nem dicsőítik ezért. Számítson arra, hogy nem fog semmit ingyen kapni. Keményen meg kell dolgoznia a sikerért, erre készüljön fel lelkileg, de fizikailag is. Erősítse a  kondícióját. Szüksége lesz mind lelki, mind fizikai erejére.

 vizonto.jpg  Vízöntő jan.21-febr.19.

Csak úgy tud átugrani a falon, ha nekimegy. Mindig ilyen megoldásokat sorol fel, de ebben az esetben nincs más megoldás. Minden gondolata arról szól, hogy mit akar elérni és ezt hogyan valósítja meg. Anyagilag elviselhetően áll, és ezt főleg párjának köszönheti. A szerelemben a hét elején magányra vágyik, abban bízik, így sikerül önmagával tisztázni az érzéseit. A hívatásában  váratlan  fordulat következik be munkájában. Hogy ez kedvező lesz-e, az attól függ, hogyan áll a feladathoz. Mostanában eléggé nyugtalan. Kapja össze magát és alkalmazkodjon az Önhöz közelállókhoz.

 halak.jpg  Halak febr.20-márc.20.

Az intuíció, az ösztönös megérzés arra ösztönzi, hogy ellenfeleivel békét kössön. Talán kimerült a gazdag ötlettár, vagy megunta a folytonos, kilátástalan civódást.  Ez dicséretet érdemel, de ne felejtse el, hogy az ellenfelei életének egy békés szakaszát  használja föl arra, hogy áthúzzák a számításait.  Nézzen alaposan körül, mielőtt cselekszik! Nagyon meg kell gondolnia, hogy kiknek mondja el dolgait. Imádja a társaságot, de mostanában kevés időt tölt társaságban.  Ezt az időszakot egészsége megőrzésére kell fordítani. Mostanában elég sok veszély leselkedik fizikai erejének gyöngítésére. Ne aggódjon előbb-utóbb túl lesz rajta, csak most érzi igen hosszúnak ezt az időszakot. Fel a fejjel, lesz ez még sokkal jobb is….

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen