Heti horoszkóp augusztus 24-30.

  márc.21-ápr.20.

A hiúsága miatt nem veszi észre, mikor cseng hamisan a vallomása. Az esetleges szakítás jobban megviseli, mint ha az orránál fogva vezetik. Ha el tudja érni, hogy valamiben kitűnjön a többiek közül, már közelebb van a célhoz. Gyakran elég egy jó bemondás vagy egy különös divatos smink, hogy felkeltse a figyelmét. Ezután viszont Önnek kell megragadnia a kezdeményezést.Fortély és charme – ez a hatásos fegyver! Próbálja kicsit visszafogni magát és a háttérből irányítani, így többet elérhet. Ideje rászánnia magát valamilyen aktív testedzésre, s közben még kellemes társaságba is csöppenhet. 

 

 

  Bika ápr.21-máj.20.

Szerencsés aspektusok hatnak ezen a héten, mind a szerelmi mind a pénzügyi terveit támogatva. Új helyzet áll elő. Van egy rögzült képe a világról, és emellett kitart minden új helyzetben is. A világ azonban állandóan változik, ezt Önnek is észre kell vennie! Nem bújhat örökké egy maszk mögé, mert akkor lemarad egy sor jó dologról. Próbálja meg elfogadni azt, hogy nem minden az, aminek látszik! Nézzen a dolgok mögé és meglássa az értéket! Elég jó hét vár Önre, használja ki! 

ikrek.jpg  Ikrek máj.21-jún.21.

Nem nagyon tud mit kezdeni a megváltozott helyzettel, de ezután könnyen és gyorsan magára talál. Ön a legbonyolultabb helyzetben is megtalálja a  kivezető utat. Megvalósíthat egy régi álmot vagy munkahelyén, illetve hívatásában léphet előre. Vigyázzon a közlekedésben való részvételnél, kisebb balesetek érhetik. Ha azt szeretné, hogy senki ne kérdőjelezze meg kompetenciáját  egy nagyon fontos kérdésben, akkor  mindenképpen viselkedjen tekintélyt parancsolóan. Magabiztossága nagymértékben megnő, s ez elősegít, hogy fontos döntéseit kellő időben tudja érvényesíteni. Régen nem látott kedves ismerőssel találkozik, akivel jó lesz beszélgetni. 

 

rak.jpgjún.22-júl.22.

 Minden kapcsolatában a háttérben meghúzódó érzések után kutat, és ezek most valószínűleg felszínre is kerülnek. Most megérheti e tudatalatti hajtóerők mibenlétét, ha akarja. Ez általában jó dolog, hiszen a rejtett, vagy elfojtott érzelmek végül bomlasztóan hatnak. Lehet, hogy változtatásokat akar bevezetni otthoni környezetében, még ha csak egy nagytakarításról vagy átrendezésről van is szó. Csendes hétre számíthat. Nem zavarja meg semmi az előre megtervezett dolgait.

 

oroszlan.jpg  Oroszlán júl.23-aug.23.

Ahhoz, hogy munkahelyén visszaszerezze  tekintélyét, változtatnia kell mostani modorán, esetleg munkastílusán. Most még fék sincs a nyelvén, ugyanis a felszabadító Hold-Plútó konjunkció – szenvedélydús igazmondásra ösztönzi.  Mégis vigyázzon, hogy mit mond, mert bűnhődés is van a láthatáron, lehet, hogy mindent nem kellene kifejtenie dús gondolataiból. A héten rendcsináló feladatokat is szab ki magának. Vigyázzon, mert most mindenütt otthon érezheti magát, de éppen ezért szalasztja el azt, akivel majd öregségében lehetne igazán otthon. 

szuz.jpg  Szűz aug.24-szept.23.

 Ha nehezére esik nemet mondani, és hajlamos túlterhelni önmagát, ne hozzon gyors döntéseket. Számos félreértés származhat abból, ha kétértelműen fogalmaz és partnere, rokonai félreértik. Társasági élete mozgalmas, élvezi az összejöveteleket, partikat. Fogadjon el minden meghívást, hiszen az ember társas lény. Azonban egyelőre otthonába ne hívjon vendégeket, ez túl nagy elfoglaltság lenne.  Tegye azt, amihez leginkább kedve van. Párkapcsolata a héten jól alakulhat, ha odafigyel a másik igényére is. 

 

merleg.jpg  Mérleg szept.24-okt.23.

Nem olyan könnyű Önt kitéríteni a hitéből, ha már egyszer valamit a fejébe vett. Lehet, hogy azért néha nem árt meghallgatni mások tanácsait, csak hogy legyen összehasonlítási alapja. Ön nem szívesen vitázik sem a hozzátartozóival, sem a főnökével, sem a barátaival. Ellenkező szavak a héten ritkán hagyják el a száját. Általában toleráns az emberekkel. A héten azért kis bosszúság érheti. Azért nem baj, ha visszaszól és megvédi magát.  Használja ki a nyár adta lehetőségeket. Pihenjen, sétáljon, családjával, vagy partnerével menjenek úszni, vagy bármilyen mozgással kapcsolatos sportnak hódoljanak.

 

skorpio.jpg  Skorpió okt.24-nov.22.

 Gazdag, kimeríthetetlen ötlettára most sikert, dicsőséget szerezhet! Egyetlen dologra kell odafigyelnie: ne bízzon meg vakon munkatársaiban sem, különben könnyen megeshet, hogy Ön előadja a zseniális tervét, a kollégája pedig ellopja az ötletet, és sajátjaként rukkol elő vele! Ezen a héten az anyagi kiadásoktól is tartózkodnia kell, nehogy kellemetlen meglepetésben legyen része! Sok apró ügyet kell elintéznie. Munkája teljes odafigyelést, összpontosítást igényel. Kiváló gyakorlati érzékének köszönhetően mindent megold. Szerelme várja, találkozzon vele, ne hagyja ki az alkalmat. 

 

nyilas.jpg  Nyilas nov.23-dec.21.

Szokatlanul türelmetlen, és csodálkozik, hogy mitől van ez. Nem kellene elmennie orvoshoz? Talán kisebb betegség kerülgeti. A hét végén egy olyan utazásra csábítja valaki, aminek a célja nem igazán méltó Önhöz. Gondolja meg kétszer, mielőtt beleegyezik. A családjának nagyobb szüksége lenne Önre. Nem jó dolog, hogy szeretne megszabadulni érzelmi kötelékeitől, és gondolkodjon el ezen komolyan! Könnyen meggyőzi és maga mellé állítja társait, ám a saját elképzeléseiben nem hagyja magát befolyásolni. Sikerei lehetnek, ha odafigyel az apró dolgokra is. 

 

bak.jpg  Bak dec.22-jan.20.

A harag kikezdheti családi kapcsolatait, elválaszthatja a többiektől. Tudnia kell, hogy a harag rendkívüli energiákat hordoz,  és ha megtanulja hasznosítani ezt az energiát, kedvező változásokat idézhet elő. Beosztottaival szívélyes kapcsolatokra törekszik, ám – figyelem! – jó, ha mindig pontosan tudja, hol a helyük és nagyon figyelnek szavára, hogy még csak érintőlegesen se sértsék büszkeségét.  Kicsit elfáradt. Jó lenne a hétvégét pihenéssel töltenie. Kapcsolódjon ki, és készüljön fel a tavaszi hajrára. Lesz munkája bőven. 

 

vizonto.jpg  Vízöntő jan.21-febr.19.

Semmiből sem tanul? Új barátságokat köt, majd egyik nagyobb kudarccal végződik, mint a másik. Tetszik, hogy új barátai mindig el vannak halva Öntől. Nem csoda, hiszen egyfolytában csak dicséri magát előttük, csupa jókat mesél. Amikor viszont lehull Önről a lepel, egy kicsit jobban megismerik, csalódniuk kell, hiszen Ön sem teljesen tökéletes. Jobb ha a bizonytalan vállalkozás helyett  a biztos megélhetést válassza. Nem unatkozik ezen a héten. Váratlan, nehéz helyzet nem valószínű,  de a megérzései jól jeleztek, amikor a munkájával kapcsolatban aggodalmaskodott. Remélhetőleg képes arra, hogy megvédje érdekeit.  

 

halak.jpg  Halak febr.20-márc.20. 

Komoly lehetősége van az ismerkedésre. Egy új munkatársi vagy párkapcsolat kezdetéhez ideális a mostani bolygóállás. Természetesen ha már van párja, akkor ez az időszak a kapcsolat elmélyítését szolgálja. Hiába, mostanában nincs hozzászokva a hétközbeni lustálkodáshoz. Nagyon fáradtnak érzi magát, és erre minden oka meg is van.  Kicsit óvatosabban a munkával és az esetleges élvezetek fogyasztásával.  A csillagok nagy lehetőségeket jelenek, amiket ki kell használni, mert esetleg soha nem térnek vissza. Munkavégzését nélkülözhetetlennek  tartják, de a szép szavak mellé anyagi elismerést is érvényesíttessen!

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen