Heti horoszkóp augusztus 17-23.

.

Kos márc.21-ápr.20.

Többet kell dolgoznia kevesebb haszonért.Ez ugyan megtérülhet hosszú távon, de Önnek most lenne szüksége a pénzre. Úgy érzi, kicsit minden lassabban halad, mint szeretné. A hét folyamán valószínűleg szerénység és alkalmazkodó készség jellemezheti önérzetét. Lassabban, megfontoltabban jár majd el a feladatok kapcsán. Egyébként nyugodt, viszonylag csendes hétre számíthat. Esténként sétáljon nagyokat kedvesével, gyerekeivel. 

  Bika ápr.21-máj.20.

Úgy érzi „megőrül”, ha nem tudja valakivel megosztani a gondjait.Az persze sokat számít, kinek mondja el. Olyan valakinek kell lennie, akiben megértésre talál. Próbáljon őszintébb lenni párjához, mert bár nagyobb fájdalmat okoz neki, később hálás lesz ezért, és nem fog rossz emlékként gondolni Önre. Nem is eszik olyan forrón azt a kását. A környezet reakciója nagy segítségére lehet a megoldásnál. Csak óvatosan és nyugodtan cselekedjen.

 

ikrek.jpg  Ikrek máj.21-jún.21.

Egészségével és munkájával bajok lehetnek. Ja nem tud felülemelkedni a kollégáival kapcsolatos előítéletein, akkor pechje van. Ne húzza fel magát, hiszen mindig könnyebb meglátni, más miért ne legyen mérges, mint bevallani, hogy Ön is szokott mérges lenni. Baráti társaságában nagy változásokat tapasztalhat, ami egyértelműen kedvező Önnek. Mivel kedveli a változatosságot, ezért ez nem jelent gondot. Tudjon örülni a kis dolgoknak is, s engedje hogy mélyebben megérintsék, ne legyen olyan távolságtartó!

rak.jpg Rák jún.22-júl.22.

Ezen a héten nagyon jól kihasználja a kommunikáció új lehetőséget. Sokat forog társaságban, és könnyen eléri, hogy mindenki Önre figyeljen. Ami a szerelmet illeti, egy idősebb partnertől megkaphatja, aminek nagy szükségét érzi: hűséget és bizalmat. Már nagyon szeretne kiszabadulni a mindennapokból. Tegye meg, a küszöbön egy hosszú hétvége! Jobb már most tisztázni a programot, hogy később ne legyen ütközés párjával. Ne veszekedjen olyan dolog miatt, amit igazán nem is Önnek szántak!

oroszlan.jpg  Oroszlán júl.23-aug.23.

Sokan sietnek segítségére a mostani szorult helyzetében. Bár csatát vesztett, az erkölcsi győzelem úgyis az Öné, és ezt legyőzői is tudják. Legyen erős és bátor, mert nincs minden veszve. Az igazság az Ön oldalán áll, és még hozzásegítheti a sikerhez. Ezen a héten sikeres lesz a munkájában. Minden amibe belekezd, sikerül. A diplomáciai adottságaira szüksége lesz a hét folyamán, főként egy-egy kemény konfliktus megoldásában. A párkapcsolatában problémák léphetnek fel. Ha nem vigyáz még szakítás is lehet a dologból!

 

 

szuz.jpg  Szűz aug.24-szept.23.

 Anyagi megfontolások oly mértékben odakötözhetik a munkapad mellé, hogy a külvilág szinte megszűnik létezni az Ön számára. Fontos, hogy ne hajszolja agyon magát, hagyjon elég időt a pihenésre is. Figyelmének összpontosítása az elvégzendő feladatokra most nehezebbnek tűnhet, mint általában, emiatt nagyon oda kell figyelnie, hogy ne hibázzon.  Intuíciója viszont kiválóan működik; még valami ötletes újítással is előrukkolhat. Mozogjon sokat!  Az utóbbi időben a mozgást és a sportolást  elhanyagolta. Megéri kicsit korábban kelnie, ha mozgásról van szó.

merleg.jpg  Mérleg szept.24-okt.23.

Egy rosszindulatú pletyka kedvét szegi, nincs hangulata, hogy új barátaival találkozzon. Lehet, hogy túl korán nyilvánított véleményt? A helyzet nem annyira kellemetlen, mint ahogy az most látszik. Igyekezzen minél előbb tisztázni a kérdéseket, mert az Ön számára fontos embereket veszíthet el, ráadásul egy félreértés miatt. Tegyen lépéseket, mert erre van szüksége! Kemény munka árán és megfontolt költekezéssel tud csak takarékoskodni. Szeretne gazdagabb lenni, és ez nagy hajtóerőt jelent. A munka mellet, azonban ne feledkezzen meg a pihenésről sem!

 

skorpio.jpg  Skorpió okt.24-nov.22.

Romantikus hangulatát csak fokozza egy kellemes társasági este, ahol valaki nagyon el tudja varázsolni. Munkahelyén megpróbál kibújni a felelősség alól, ezzel azonban  csak későbbre tolódnak az események, amikor már rosszabbul állnak a bolygók. Hatalmas meggyőzőkészséggel rendelkezik. Némi kockázatvállalással megvalósíthatja álmait. Később elmondhatja, hogy mindent megtett, amire képes. Örülhet és büszke lehet eredményeire. Válassza a biztos megoldást, a saját érdekét nézze!

nyilas.jpg  Nyilas nov.23-dec.21.

  Egyik pillanatról a másikra mindent elveszíthet, ha nem tartja magát elég erősen. Munkájába belekötnek, javaslatait nem fogadják el, s veszélyben forog a megélhetése is. Soha nem késő új szakmát vagy nyelveket tanulni. Vegye kézbe a sorsát! Egyesek azt terjesztik Önről, hogy csak magára gondol, mindent csak magának akar megszerezni. Ne törődjön velük! Amit elért, azért keményen megdolgozott. Ne rontsa el a hetét miattuk. Amikor az élet legfontosabb döntéseit hozza meg, válassza a leghelyesebbnek tűnő irányt, de legyen felkészülve azokra a meglepetésekre is, melyeket a sors tartogat az Ön számára, s melyek előnyére szolgálnak. A legnagyobb lehetőségek véletlenszerűen bukkannak fel.

 

bak.jpg  Bak dec.22-jan.20.

Ha nem kerül nehéz helyzetbe, akkor soha nem ismerte volna meg tűrőképessége határait és teljesítőképessége maximumát. Mivel legyőzte önmagát, erősebbnek és értékesebbnek érzi magát, önbecsülése pedig nagyban nőtt. Hirtelen inspirációi, szónoki képességei átsegítik a nehéz pillanatokon. Ha társasági eseményen vesz részt,  csillogtassa meg szellemét, humorát, kápráztassa el a másik nem képviselőit, hiszen közönségre van szüksége ahhoz, hogy hatalmas közlési vágyát kielégíthesse. Mostanában hajlamos a hízásra, ezért legyen óvatos, mozogjon többet mint eddig!

vizonto.jpg  Vízöntő jan.21-febr.19.

A szülőkkel, gyerekekkel jó viszonyt tud kialakítani. Nyíltan mutassa ki szeretetét. Pénzügyi csatározásokban csak a győzelemre játszik, sokszor erején felül kockáztat, így nagy nyereségek és veszteségek kísérik életútját. Őszinte és nyílt, így rosszakarói kihasználják. Ennek ellenére sokra viszi, szinte bizonyos, hogy anyagi helyzete gyorsan rendeződik, még akkor is, ha most éppen nem túl rózsás a helyzete. Ápolja kapcsolatait, még akkor is, ha most kevesebb ideje van. Később segítségére lesznek a barátok. 

 

 

halak.jpg  Halak febr.20-márc.20.

Vannak helyzetek, amikor elbizonytalanodik tettei helyességét illetően, és úgy érzi, hogy nem a helyes úton halad. Ez a hét is ilyen töprengések közepette telik, de a végére szerencsére belátja, hogy hangulatváltozásai okozták pesszimizmusát. Keményen dolgozik és ez türelmetlenné teszi. A kritikát most nehezen viseli, úgy érzi nem jogos. Tegyen meg mindent, hogy nyugalmat teremtsen maga körül! Menjen el kedvesével egy vidám hétvégére, vagy bárhova, ahol úgy érzi kikapcsolódik a hétköznapok forgatagából. Kerülje a kiélezett helyzeteket, és partnerét se kényszerítse semmire a héten.  Nyugodjon le, lesznek ettől jobb hetek is. 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen