Kos március 21 – április 20

Itt van az igeje, hogy megvalósítsa álmait. Megvan hozzá minden képessége. Gondolja át és tervezze meg lépéseit, akkor a végső célt könnyedén eléri. Felfogása gyors, imádja a változatosságot, az eredetit. Hamar beleilleszkedik abba, ami új és szokatlan. Mostanában környezetét szinte észrevétlenül tudja befolyásolni

Bika április 21 – május 20.

Könnyed bókja, kacérkodása, olyan reményeket kelthet valakiben, amit soha nem fog beváltani. Nem is akar. Ne játszon a tűzzel! Kinos pillanatokat előzhet meg, ha inkább hallgat. Igen vészes lehet egy ugymond potenciális partner haragja. A szerencse forgandó, ám Fortuna ezekben a napokban önt kényezteti.

Ikrek május 21 – június 21.

Kihasználhatja megbízható kapcsolatait, itthon és külföldön egyaránt. Szeretteivel kapcsolatban valamilyen félreértést tisztáznia kell. Az érzelmei csaponganak, nehezen találja meg a középútat. Ráadásul valamelyik rokona minden lében kanál, ezért ön szinte semmit nem tud elvégezni. Elérkezik az ideje annak, hogy rokonaival, esetleg szüleivel a kapcsolatát rendezze és megbékéljen.  

Rák június 22 – július 22.

Életkedvét lelombozva érzi ezen a héten a robotnmunka miatt. A megoldás: vidám, baráti társaság, vagy kedves rokonok meghívása. Ne tévessze szem elől azt a tényt, hogy a külvilág részéről érkező idegen hatás, nem feltétlen rosszindulatú. Lehet, hogy valaki kissé rámenős eszközökkel akarja önt meghódítani. A társasági problémákkal bátran nézzen szembe.  

 Oroszlán július 23 – augusztus 23.

A pénzét hirtelen szeretné megszaporítani, ezért nem szívesen köti le hosszú időre. Mostanában gyakran rossz a közérzete. Nehezen ébred, mostanában gyakran fáradt. Itt az ideje egy kis testmozgásnak. A titkos szerelmi kapcsolat vagy a magány időszaka véget ér. Azért ne  bútorozzon össze azonnal szíve választotjával.  

Szűz augusztus 24 szeptember 23.

Vonzereje megnő, és könnyen belesodródhat egy laza, de izgalmas kapcsolatba. A régit emiatt kár volna felborítani. Hét közepén minden összejön, de szerencsére túl jut a mélyponton. Ebben a párja is segítségére lesz és ismét szent a béke. Olyan munkát kell végeznie, amihez nincs szüksége mások ra.

Mérleg szeptember 24 október 23.

Nem a féltékenység mértéke mutatja, hogy ki mennyire szereti a párját. A boldogság egyik biztos fokmérője a bizalom. Ön született társasági emberként viselkedik, valahányszor kiteszi a lábát az otthonából. Új, megsokszorozott erővel veti bele magát a megélhetési harcba, és szerez meg olyan feladatot, amely nemcsak anyagilag fontos, hanem mert tisztelet, népszerűg és megbecsülés érte a jutalom.  

Skorpió október 24 – november 22.

Ötödik sebességre kapcsolhat szakmájában! Kevés a barátja, viszont sok az ellensége, amit elsősorban hirtelen haragjának és „ami szívén az a száján” felfogásnak köszönhet. Nem rágóűdik sokat a problémákon, gyorsan túlteszi magát a bajokon. Ha megtalálta az igazit, egy életen át kitart mellette. A napokban csak a hosszú távú befektetésekre kell koncentrálnia. Érzelmeiben ne keressen logikát, engedje el magát és lazítson.

Nyilas november 23 – december 21.

Továbbra is kedvező kilátásokra számíthat a Nyilas. Munkahelyén értékelik a jól elvégzett munkáját. Ha akar, kellemes kirándulást és és hasznos útazást tehet. Pénzügyekben azonban nem árt az óvatosság. Most meg kell találnia az arany középútat. Várható néhány kisebb vita. Ezek valószínűleg családjához, vagy barátokhoz kapcsolódnak. A hét elején fokozottan érezteti hatását a jótékony Merkúr.

Bak december 22 – január 20.

Ebben a hónapban felerősödik önben a gondoskodás vágya. Különös érzékenységgel fordul a családja felé. Legyen bátor és hozza nyilvánosságra elképzeléseit. Karrierje szempontjából nagyon gyümölcsöző napok várják. Szerelmi életére sem lehet panasza. Szabadidejét töltse a természetben. Különösen a városlakóknak lenne szükségük a tiszta levegőre, tüdejük átszellőztetésére. 

 Vízöntő január 21 – február 19.

Azzal, hogy duzzog, és nem fogadja párja közeledését, csak tovább borzolja saját és az ő idegeit. Érdekes módon előbb hiszi el a kollégáktól hallott pletykát, mint a főnöke hivatalos közlését, így még a hét végén is attól retteg, hogy rosszabbra fordulnak a körülményei. Árthat a hírnevének, ha túlságosan erőszakos. Próbálja visszafogni magát, nehogy hisztisnek könyveljék el.

Halak február 20 – március 20

Az elkövetkező napok bolygóállásának köszönhetően nő stressztűrő képessége. Szellemileg is sokkal frisebb lesz, mint akár néhány nappal ezelőtt is, ráadásul az anyagi helyzetére sem lehet panasza. Előnyös űzleteket, szerződéseket köthet, melyek, bár talán kockázatosak, kár lenne kihagyni. Jelenlegi párja, bölcsen, kedvesen vigasztalja, és áll ki ön mellett minden helyzetben.

Hozzászólások

hozzászólás

2 hozzászólás “heti horoszkóp 2008. február 11 – 17.” bejegyzésre

  • Szia ! Kedves Katika!

    Végre rászántam magam a heti horoszkóp megtekintésére. Sajnálattal vettem észre, hogy a nyilasoknak nem írtál semmit, illetve kihagytad.

    Ugye nem haragszol???!!

    Zsóka

  • benedeknevkati:

    Zsókám! Nagyon köszönöm, hogy szóltál. Már be is tettem. Bocsáss meg a tévedésemért. Máskor igyekszem jobban figyelni, nem mintha nem igyekeznék, de be kell látnom, BAKIZTAM!!!! Puszillak. Katika.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen