Heti horoszkóp május 4- 10.

 

 

 

 

Kos márc. 21-ápr.20.

 Most minden érdekli és izgatja. Ha nyitott ez egy nagyon jó hétnek ígérkezik a magánéletében. Munkahelyén viszont konfliktusok várhatóak. Nézze át a munkáit, mert főnöke számon kérhet olyan dolgokat, amelyeket eddig nagyon lazán kezelt. Előzze meg a munkahelyi bajt. Ne csak a negatív oldalát nézze, ne csak az önérzetét bántsa a dolog, tekintse meg igazságtartalmát. Ez a hét hasznos figyelmeztetést tartogathat Önnek.

 

 Bika ápr. 21-máj.20.

 

 Ne vegyen semmit a szívére, tartson mindent titokban, mert több irigy ember veszi körül, mint korábban, és nehezebben viseli valaki basáskodását. Kedvező hét várható a házasságában. A hét vége a nagy buli és kikapcsolódás napja lehet. Jól készüljön fel rá, és érezze jól magát. Egy baráti telefon nem éri el a tervezett hatást, nem győzi meg arról, hogy rosszindulatú pletykák kaptak szárnyra Önről. Ne törődjön a pletykával, mert ha látják, hogy nem érdekli Önt, akkor hamarabb vége lesz. 

 

 Ikrek máj. 21-jún.21.

 

Szinte mindenki Ön körül azon gondolkodik, hogy hogyan kéne megjavítani az Ön életét, közben senkit nem érdekel, hogy Ön így érzi jól magát benne, ahogyan most zajlik. Szereti a gondokat, mert azokat izgalmas kihívásnak tekinti. Ne engedje, hogy Ön helyett éljék a saját életét. Általában a pillanatnyi hangulatai határozzák meg a döntéseit, s nem gondolja végig a tettei lehetséges következményeit. Ne engedje, hogy a gyakran változó hangulatai befolyásolják! Ne riadjon vissza az őszinte önvizsgálattól.

 

 Rák jún. 22-júl. 22.

 

Kompromisszumkészsége próbatétel előtt áll, romba dönthet mindent, vagy a teljes megújulás következhet. Kihasználják a szorgalmát, a lelkiismeretességét. Minél több teher nehezedik a vállára, annál nagyobb rajta a hely: így látják, akik nem kímélik. A Hold az mutatja, hogy nagyon fontos Önnek a szegények mosolya. Gondolja át, hogy mit jelenthet ez, valószínű társadalmi felelősséget érez. Az ősi asztrológia szerint leplezett titkokat kell felderítenie a szerencséje érdekében. 

 

Oroszlán júl.23-aug.23.

 

Jól meg kell néznie, hogy kivel lép szövetségre,kinek mit mond, mert valaki rontja a hitelét. Ne engedje, hogy bárki beleavatkozzon a munkájába, senki hatására ne változtassa meg a céljait. Utazáskor, szerződéskötéskor, vásárláskor figyeljen a részletekre. A szerelemben a tisztánlátás most nem az erőssége, ezért ne hozzon fontos döntést, várjon még másfél hónapot. Váratlan nehézségekkel fog szembesülni, főleg a magánéletében. 

 

Szűz aug.24-szept.23.

 

Valószínűleg örömet talál a munkájában. Nem biztos, hogy nyílt elismerésben lesz része, de személyes elégedettséget nyerhet, és anyagilag mindenképpen megtérülnek az erőfeszítései. Valami váratlan előnyhöz juthat – pénzügyi vagy más vonalon. Jól érzi magát, szinte kiugrana a bőréből. Olyan feladatot kap, ami nagyon leköti szabad vegyértékeit. Egy kellemes vacsora pedig tökéletes befejezése lehet ennek a hétnek. 

 

Mérleg szept. 24-okt.23.

 

A hivatásában visszafogottság és az alázat az, ami sikereket hozhat. Nem kell folyton Önnek vállalni a vezető szerepet. Szerettei féltik Önt, de emiatt úgy érezheti, hogy beleszólnak az életébe. Figyelnie kell, hogy ne aggodalmaskodja túl pénzügyeit, és ne változzon meg kedve a Holddal, mert ez kiszámíthatatlanná tesz üzletfelei számára. A másik, amire figyelnie kell, hogy kiváló tanácsadókat válogasson maga mellé, mert naivitásával visszaélhetnek, rosszra befolyásolhatják. Cselekedeteiben, pénzügyeiben végtelenül következetes. 

 

 Skorpió okt.24-nov.23.

 

 Ezen a héten magánélete egy nyugodtabb szakaszba érkezik. Alkalma nyílik rá, hogy sokoldalúságáról tanúbizonytalanságot tegyen. Szinte hízelgő, hogy bármiért fordulnak Önhöz, mindenre talál megoldást, de egy dolog azért nyomasztja, hogy egy igen őszinte és Önnek mindig jó szolgálatot tevő barátját megsértette. Most úgy érezheti, hogy soha nem tudja kiengesztelni. Tegyen lépéseket, hogy feloldja ezt a sértett viszonyt, mert később nagyon meg fogja bánni, ha most nem lép.

 

 Nyilas nov.23-dec.21.

 

Semmi kedve egy programhoz, de mégsem tudja lemondani. A hétvége azzal a tudattal telik, hogy egy rossz estét kell eltöltenie mások társaságában. Ez ellen nem tehet semmit, de legalább a hátralévő időt ne rontsa el. Lehet, hogy jobban sülne el a találkozó, ha nem csak a negatívumokra készülne fel?  Aki lakást, vagy házat vásárol befektetésként és kiadja azt, mindig teremthet magának némi elkölthető pénzt. Ne hagyja viszont, hogy álljon a pénze, inkább  lovagoljon meg egy gyorsan kibontakozó piaci eseményt.

 

Bak dec.22-jan.20.

 

Egyéni jövőképe átmenetileg kicsit zavaros. Úgy lehet rend a lelkében, ha kölcsönveszi és hasznosítja a bölcsességet: „Tisztában kell lennie azzal, hogy kik vagyunk, mire vagyunk képesek és mit akarunk”. Állócsillaga mindenben segít: letisztult bátorságot, igazságérzetet, látványos megbecsülést kaphat tőle. A Merkúr hatására sértődékeny lehet, előfordulhat, hogy meggondolatlanul veszi a kalapját. Megaláztatások árán is: őrizze meg a munkahelyét!

 

Vízöntő jan. 21-febr.19.

 

Simulékonysága megint az előnyére vált. Azon viszont ne csodálkozzon, ha egyes kollégái ezt a tulajdonságot inkább negatívnak tartják. Önt pedig elkönyvelték a főnök kedvencének. Ne próbálkozzon olyan dolgokkal, amikben már kipróbálta magát, és csalódott. Legyen magabiztos és határozott, de ne megalapozatlanul. Most olyan időszakot él meg, amikor az élet könnyű, kicsit kikapcsolódik és többet van barátok között.

 

Halak febr.20-márc.20.

 

Nem szívesen keveredik olyan dolgokba, ami a lelki nyugalmát felborítják. Szívesen odázza el a teendőket, különösen a kényes természetű döntéseket, mert abban reménykedik, hogy majd megoldódnak maguktól. Ön könnyen teremt kapcsolatokat, szívesen vannak barátok, ismerősök a társaságában. A pénzügyi és egészségi helyzete a legfontosabb mostanában. Türelem, lassan, de kialakulnak a dolgai! Ez a hét abba fordulhat át, hogy sokat elmélkedik, gondolkodik, és ennek következtében felülvizsgálja, és megváltoztatja a legmélyebb elveit is.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Egy hozzászólás “Heti horoszkóp május 4- 10.” bejegyzésre

  • Szömörei Mihályné:

    Nagyon jó a horoszkóp. Van négy családom meg én és a párom, ugy hogy négy fajtát olvastam el. Ugy gondolom a négyest meg érdemli. DE a jelszavammal nem tudok be lépni, nem fogadja el a gép. jelszó:26ab5al és azt írja ki hogy hibás pedig ezt küldték. Tisztelettel Szömöreiné Erzsi

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen