Heti horoszkóp  április 27-május 3.

 

 

Kos márc. 21- ápr. 20.

Erős, belülről fakadó érzések kerítenek hatalmukba. Mély érzelmi szinten élhetünk meg mindent, amivel foglalkozunk. Kapcsolataink várhatóan heves, mély és talán csodálatos élményekben részesítenek. Tartózkodjunk az értelmetlen féltékenykedéstől vagy talán túlzottan birtokló magatartástól és a manipulatív taktikáktól – mind a magunk, mind pedig mások részéről. Jó alkalom az önelemzésre vagy terápiás kezelésekre. 

 

 Bika ápr. 21-méj.20.

 

 Elbizonytalaníthatják munkájával kapcsolatban, s nem látja a kiutat. Józansága, remek értékítélete eddig is kihúzta a csávából, most sem marad el a segítség. Főként a jövő hét elején erősítse meg magát. Ha képes koncentrálni, bármilyen feladatot meg tud oldani! A teljes figyelmére szüksége van ahhoz, hogy a változások közepette a legelőnyösebb lehetőséget válassza ki. Párja kedvessége meghatja, és bizakodásra készteti. Egyre jobban összecsiszolódnak, és egyre több közös érdeklődési területet fedeznek fel. Kapcsolatuk mindezeknek köszönhetően egyre stabilabb és örömtelibb lesz.

 

Ikrek máj. 21-jún.21.

 

Gyakori, hogy túl sokat akar bezsúfolni egy napra. Ezt a gondot megoldja, ha több napra osztja szét a tennivalókat, esetleg másokra ruház fontos feladatokat. A cél egyszerre egy dolgot elvégezni, a lehető legkevesebb stresszel. Kisebb – nagyobb elakadásoktól eltekintve minden a legnagyobb rendben zajlik életében. Magánélete bizonyos dolgait még nem rendezte, és a nagyobb elakadások talán ennek köszönhetők. Ha már nincs más választása, akkor kérje egy régi elhanyagolt barátja segítségét. Jó alkalom lenne ez arra is, hogy tisztázzák nézeteltéréseiket, és megbékéljenek egymással. Ebben ne vegye tekintetbe egyetlen hozzátartozója véleményét sem, ez csak Önre tartozik. 

 

Rák jún. 22-júl.22

 

Ön a megfelelő helyre került megfelelő ember, lelkiismeretességére , kitartásár, rendszeretetére mindig alapozni lehet. Kollégáival rendszerint elbűvölő. Saját nézőpontját csak akkor hangoztatja, ha meggyőződött annak helyességéről. Komolyabb esetekben eltérő véleménye miatt nehezen kezelhető beosztottá válik főnöke számára, mivel rendkívül nyakas, és ha mégis eleget tesz a felülről kapott utasításoknak főnöke azzal a kellemetlen benyomással marad, hogy talán mégiscsak neki volt igaza – s ez gyakran be is igazolódik.

 

 Oroszlán júl. 23-aug.23.

 

Ha tud, már ma induljon útnak , ne várja meg a hétvégét. Így időt nyer, és a csúcsforgalmat is elkerüli.Bár szinte minden terveivel ellentétesen sül el, jobb nem is lehetne. Csodálatosan indul ez a hét. Elhatározza, hogy ezentúl nem a szokott időben megy szabadságra. Munkahelyén most az elmélyült munkát várják Öntől, azt, hogy ne látványosan, hanem „csendben” produkáljon. Ez az időszak főként a munkájával kapcsolatos változásokról, eredményekről szól, tehát minden erejével efelé koncentráljon. Olyan lehetőségeket kaphat, amelyek hosszabb időre meghatározzák élete folyását, s természetesen  az anyagi lehetőségek is kedvezőbbek lesznek.   

 

Szűz aug.24-szept.23.

 

Hirtelen haragjában olyat tehet, amit azonnal megbán, de nem lesz alkalma elnézést kérni. Erre vigyáznia kéne, mert további sorsát pecsételheti meg ezzel az egyetlen apró mozzanattal. Ha nem látja meg a közelgő bajt, akkor legalább ne hirtelen felindulásból cselekedjen. Szívesen csatlakozzon egy szervezethez, de törekvése nem igazán tud érvényesülni- mintha nem lenne már hely az Ön számára. A kőkemény szakmai és üzleti világban a legjobb út az érvényesüléshez, ha megtanul együttműködni. 

 

 Mérleg szept.24-okt.23.

 

Főleg az önálló munkakör felel meg hierarchiát nem tisztelő természetének. Ha munkahelyén túl sok felesleges, értelmetlen szabályt akarnak rákényszeríteni, akkor inkább más munkahelyet keres. Főnökként tág kereteket ad. E jegy szülöttei közül sok feltaláló kerül ki. Bármilyen hivatást választ, mindig a haladó új eszméket fogja képviselni. Különösen vonatkozik ez a művészetekre, írókra, festőkre, szobrászokra. Munkája során tartsa nyitva a szemét, hogy képes legyen kihasználni minden információt és adandó lehetőséget. Csendes, nyugodt hétre számíthat. 

 

Skorpió okt.24-nov.22.

 

Nem akarja olyan feladatok elé állítani családját, amikkel nem tudnának megbirkózni, ezért inkább mindent magára vállal. Ezzel nem biztos, hogy  segít rajtuk, inkább csak önállótlanságuk erősödik, és nem tanulnak meg alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Ne csak Önről szóljon ez a hét. Engedje szeretteit is szóhoz jutni. Az utóbbi időben igyekezett mindenkire ráerőltetni véleményét és így irányítani mások életét. Ez a helyzet már nem alkalmas rá, mert jogosan fellázadnak, és arra most semmi szüksége. 

 

Nyilas nov.23-dec.21.

 

Ha olyan partnerre talált, akinek a személyiségét erősebbnek érzi a magáénál, akire talán emiatt is felnézhet, aki imponálni tud Önnek, azt elbűvölten követi, lesi minden  sóhaját, szolgálatkészsége határtalan. A szerelemben érzelmes és gyengéd. Mindent megtesz azért, akit szeret. Igyekszik harmóniát teremteni. Bármennyire szerelmes, a háborúzás feszültségét nem bírja inkább elmenekül. Ha partnere kellően okos, akkor nem veszi komolyan hangulati változékonyságát, nem sértődik meg szeszélyessége miatt, nem haragszik hisztizéseiért. 

 

Bak dec.22-jan.20.

 

Hallatlan energiákkal rendelkezik a héten, s nagy felelősség, hogy mire használja! Olyan ötletei jöhetnek, amelyeket már régen hordoz magában, csak a megvalósításuk elé gördültek akadályok. Most itt az idő, belekezdhet! Barátaival szorosabb kapcsolata lehet, amely anyagi téren is megnyilvánul. A szellemi játékok élvezetet okozhatnak, sőt beindíthatnak egy tudati változást is. Arra viszont vigyázzon:, ha kapcsolatban él, párja elég gyakran igyekszik eltussolni Ön előtt olyan dolgokat, amivel Ön nem ért egyet. Tartsa jobban nyitva a szemét.

 

Vízöntő jan.21-febr.19.

 

Ne vigye túlzásba a kompromisszumra törekvést. Nem biztos, hogy mindenki megérdemli, hogy jót tegyen vele, ezek a megegyezések nem elsősorban Önnek kedveznének. Rendkívül fogékony a mások érzelmi állapotára, ami nagyon káros lehet negatív beállítottságú vagy romboló természetű emberek társaságában, mert a végén még Önre ragad pocsék hangulatuk.  Próbáljon segíteni másokon önerőből vagy csoportos formában. A meditáció vagy más önismeret-fejlesztő technikák igen hasznosak lehetnek ilyenkor.

 

Halak febr.20-márc.20.

 

Buzog Önben a munkakedv. Amíg a többiek a szabadságukat töltik, vagy álmodoznak róla, addig Ön töretlen energiával végzi feladatát. Örömmel segít, ha egy jó barát tanácsot vagy segítséget kér Öntől. Irigyelni fogják érte, hogy ilyen nagyszerűen képes helytállni, de semmiképp ne bízza el magát! Este ahelyett, hogy lerogyna kedvenc karosszékébe, még sétára, mozgásra is vágyik.A világot kellemes helynek tartja, ahol jó dolog élni. A csillagok bőkezűek mostanában. Felváltva osztogatnak ötletgazdagságot és szakmai elismerést. Valamelyikből biztosan kijut Önnek is, csak fel a fejjel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen