Heti horoszkóp február 16 – 22.

 

 

 

 

Kos márc. 21 – ápr. 20.

Nem bízik a jövőben? Valahogy elmentek egymás mellett az utóbbi időben. Úgy érzi, hogy csak valami váratlan dolog tudja kihozni ebből a helyzetből? Lehet, de a saját akarata nélkül elég nehéz lesz ilyen szinteket elérnie. Lehet, hogy ez nem más, mint egyszerű szélmalomharc. Legyen nagyon tapintatos, ha érzelmekről és szexualitásról van szó. Minél inkább akarja bizonyítani, hogy szükség van önre, annál jobban felhívja magára azok figyelmét, akik megkérdőjelezik, hogy egyáltalán szükség van-e erre a munkakörre. Tartsa észben, hogy amikor a partnere szeretkezni akar, igazából szeretetre éhes. Ne utasítsa vissza durván!  

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

Pompás híreket hallhat, a változások nyugodt, kiegyensúlyozott és anyagilag biztos jövőt ígérnek, de csak a saját érdekeit nézze. A szenvedélytől, a szerelmi és üzleti sikerektől szárnyakat kap. A sors kitüntető kegyében lesz része, ami visszaadhatja hitét és erősítheti bizalmát. Nyugodtan dicsekedhet a munkahelyén az eddigi elért sikereivel. Megvetheti az alapját egy későbbi előrelépésnek, ami anyagilag is hasznot ígér. Ha vannak gyermekei, az ő problémájuk most nagyon sok gondot okoz. Próbáljon meg odafigyelni arra, hogy miként haladnak a munkában, tanulásban. A türelmes, hasznos tanácsai sokkal többet érnek, mint az ingerült kifakadások. A szerelemben és valószínűleg a házasságban élők is számíthatnak kisebb-nagyobb konfliktusokra. A várható kibékülés azonban feledteti az esetleges keserű pirulákat.

 

 

 Ikrek máj. 21 – jún. 21.

 

 Ellenállhatatlan vonzalmat érez távoli tájak, emberek, kultúrák iránt, de mielőtt nyakába venné az egész világot, nem árt ellenőriznie részletekbe menően a tervezett utazás minden egyes kellékét. Elképzelhető, hogy a szükséges pénzösszeg összejöttének késlekedése, az úti okmányok körüli zavar vagy kommunikációs nehézségek miatt csúszni fog az indulás. Emiatt kár bánkódnia. Végül is a világ később is meglesz. Kellemes, sőt romantikus szerelmi élményekben pedig a hazai pálya is tartogat csemegét a jelek szerint. Egyébként nem lesz túl eseménydús  a hete.

 

 Rák jún. 22 – júl. 22.

 

Nem tudta elérni, hogy végre anyagilag független legyen, és visszanyerhesse szabadságát, ezért frusztrált és szomorú. Nem látja a kiutat abból az alárendelt helyzetből amiben van, és nem tud önmaga lenni. Nem tehet mást jelenlegi helyzetében, mint kivár. Olyan körülmények tartják fogva, amik gúzsba kötik, és amiket egyedül nem fog tudni megváltoztatni. Munkatársai nem adják jelét annak, hogy segíteni szándékoznának, de egy váratlan segítségre azért számíthat. Nem tehet semmi olyat jelenleg, amivel befolyásolhatná ügyei jobbra fordulását. Egy kisebb kátyúba vesztegel sorsa, ahonnan szintén csak sorsszerűen juthat majd ki. Meg kell várnia ezt az alkalmat, de jól figyeljen, hogy ne tévessze szem elől. 

 

 Oroszlán júl.23-aug.23.

 

 Igen nagy változás következik az életében, olyan erejű nagy változás, mint amikor valaki a Föld másik részén kezd új életet. Talán nősül, talán válik, talán hitelt vesz fel házépítésre, mindenesetre erő és akaratpróba küszöbén áll.A bolygóállások szerint túl sokat dobhat el magától. de fölfoghatja úgyis, mint egy tisztulási folyamatot. Mindemellett nem a szíve szerint cselekszik, hanem sodorják az események. Ne fogjon olyan munkába, amelyhez szerencse kellene, figyelmezteti a Jupiter, tartson inkább egy kis önvizsgálatot, ki is ön, s hogy mire való a világban.

 

 Szűz aug. 24- szept. 23.

 

 A megmaradt munkát végezze el minél előbb, mert nem jó félbehagyni a dolgokat. Azután azonnal foglalkozzon a személyes ügyei ügyei intézésével. A hétvége romantikusnak ígérkezik. Ki korán kel, aranyat lel. Ez egy igen jó mondás, pláne annak, aki meg is tapasztalja. Főnöke olyan kérdésekben kéri ki a véleményét, amelyben még nem mozog otthonosan. Nem szégyen, ha bevallja hiányosságait. Sokkal többet használ most az őszinteség, mint a köntörfalazás. Igyekezzen nem túl szélsőségesen és nyersen fogalmazni, mert ellenkező esetben rossz fényt vethet önre a beszélgetés.

 

Mérleg szept 24-okt-23.

 

Ön bőkezű ember. Nagy örömet okozhat, ha adhat. Vigyázzon arra, nehogy a komfort és kiszámíthatóság utáni vágyában elnyomjon másokat. Ha valami megzavarja lelki békéjét, természetesen birtoklási vágya felülkerekedik, féltékeny lesz, és előbukkan az igazi természete. Ha felfedezi a rugalmasságban rejlő erőt, azt, hogy az emberek nem tárgyak, hanem sokkal fontosabbak, észre fogja venni, hogy a pénzen nem vehető dolgok a legértékesebbek. Ezen a héten a karrierje kap hangsúlyt, valamint a szakmája és az üzleti érdekeltsége kerül reflektorfénybe. Ha nem vigyáz, elpuskázza az egyik legnagyobb lehetőséget. 

 

Skorpió okt.24 – nov.22.

 

Ha megteheti utazzon  el, vagy kiránduljon a közelben a családjával együtt. A közös szórakozás és a harmonikus együttlét sokat javít közérzetén. Ön nehezen megközelíthető, és csak ritkán mutatja ki érzelmeit. Ez, persze, nem jelenti azt, hogy érzéketlen. Csupán arra utal, hogy nincs meg a kellő önbizalma ahhoz, hogy kimutassa igényeit és belső vágyait. Ez nem önbizalomhiány jele. Az önbecsülése egészséges, sőt, néha az idegenek szemében már önhittnek tűnik. Fontos esemény nem történik önnel a héten. 

 

Nyilas nov. 23-dec. 21.

 

Családtagjai nem örülnek a karrierjével kapcsolatos áldozatvállalásának, döntésképtelensége csak az ellenfelek malmára hajtják a vizet. Tisztázatlan ügyekbe keveredhet, vagy barátai élnek vissza a bizalmával, ezért nem árt az óvatosság. Az utóbbi időben sorra elengedte maga mellett a lehetőségeket. Mégis rendbe jönnek pénzügyei, és a jókedve is visszatér. Sétáljon, sportoljon minél többet, a korának megfelelően. Haragja, vagy megbántottsága arra figyelmezteti, mikor kell ellentmondania azoknak a követeléseknek, amelyeket mások támasztanak önnel szemben. 

 

Bak dec. 22-jan. 20.

 

A hét elején számoljon azzal, hogy munkahelyi előmenetelét, előléptetését vagy esetleg karrierjét negatívan befolyásoló dolgok történhetnek, de végül mindez megoldódik. Elsősorban párkapcsolatára koncentráljon, mert most partnere meglepi valami új, addig nem ismert dologgal, vagy olyat tanulhat tőle, amit mással, máskor nem tud pótolni. Ez a hét kedvező lesz a párkapcsolatok szempontjából. Szerelmével kisebb hibák adódhatnak, de ez hamar elsimul és elmélyítheti kapcsolatukat. A hét végén meglepő híreket kaphat, melyek rendkívüli hatással lehetnek az életére, karrierjére. Egészségügyi gondjai lehetnek. Legyen óvatos, mert az egészség első helyen áll, mindennél fontosabb!

 

Vízöntő jan. 21-febr. 20.

 

Választhat, hogy egy új feladatba fog-e, vagy a régebbit viszi végig. Nem megfutamodás, ha az előzőt választja! Sok mindent letett az asztalra a régebbi feladattal kapcsolatban, de az utóbbi időben nem halad az Ön által megkívánt tempóban. Lehet, hogy a feladatnak is jót tesz egy új szemlélet. Utódja áldani fogja a nevét, hogy sikerült jól megalapoznia a pozitív végeredményt. Ne siettesse az időt, mert a várakozás is jól eshet. Felkészíti egy ismeretlen helyzet fogadására, amire éppen szüksége van.

 

 Halak febr. 20-márc. 20.

 

Elég volt a választott szobafogságból. Menjen ki a természetbe, hívja fel néhány barátját és meglátja, hogy estére megváltozik a hangulata. Nem érti, hogy eddig miért nem tudott dönteni, de most már nem is fontos a válasz. Keresi a belső csendet, csapongó természetén igyekszik változtatni. Vegye lazára a dolgokat, így is sok mindent elvégezhet. Szépítse otthonát, teremtsen kellemes hangulatot. Szerelem terén engedje szabadjára fantáziáját. Kényeztesse magát!  Nagyon sokat dolgozott az elmúlt időben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen