Heti horoszkóp február 9 -15.

Kos márc. 21 – ápr. 20.

Tegyen le azon terveiről, hogy majd megváltja a világot. Az élet nem a jövőben zajlik, hanem most, ezért éljen a mának és a pillanatnak, mert az nagyon hamar elszáll, és megismételhetetlen. A jövőt meg majd a sorsa és a jelenben tett dolgai állítják össze.Semmi kedve egy hétvégi programhoz, de mégsem tudja lemondani. Az egész hete azzal a tudattal telik, hogy egy rossz estét kell eltöltenie mások társaságában. Ez ellen nem tehet semmit, de legalább a hátralévő időt ne rontsa el. Lehet, hogy jobban sülne el a találkozó, ha nem csak a negatívumokra készülne fel? 

 

 Bika ápr. 21 – máj. 20.

 Számtalanszor megfogadta már, hogy lakatot tesz a szájára, néma lesz, mint a hal, de sajnos olykor megfeledkezik magáról. Egyszerűen képtelen elhallgatni olyasmit is, amiről pontosan tudja, hogy nem volna szabad kikotyognia. Most különösen fontossá válnak a szavak. Minden titkot meg kell őriznie, és jó lenne tisztában lenni azzal, hogy amit hall soha nem biztos, hogy igaz is. Nyugtalanságra a legjobb orvosság, ha fontos dolgok helyett inkább a kellemesekkel törődik. Jól teszi, ha sokat forog társaságban, és nem sajnálja az időt a kikapcsolódásra. 

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

 

Most egy kis erőfeszítéssel emelkedhet jövedelme. Egyre nagyobb érdeklődést mutat a pénzügyi dolgok iránt. Belülről érzi, hogy ma az, amin nyerhet, higgyen ebben az erőben. Lehet, hogy egy kicsit merészebb is lesz a kelleténél! Csak arra kell ügyelnie, hogy valóban azt kapja-e, amire vágyik. Legyen óvatos, néha az eszközök és javak uralnak bennünket. Őszintén mérje fel céljait. Pár perc álmodozás a szerelemről közelebb hozza azt, akit valóban szeret. Nem kell, hogy a nap minden percében praktikus dolgokkal foglalkozzék. A dinamikus, határozott emberek társasága magabiztosságot ad Önnek is.

 

 Rák jún. 22 – júl. 22.

 

Arra gondoljon, hogy jut is, marad is. Ha mindent feltesz egy lapra, könnyen csalódhat, ám ha mindkét irányba megpróbál nyitni,ön kerül ki győztesen egy lelki csatából.Az a legfontosabb, hogy most a pénzügyeit rendben tartsa. Semmilyen befektetést, vagy vállalkozást nem szabad megkockáztatnia. Jogosan félti egészségét.Keresse fel háziorvosát. Nem igazán tud mit kezdeni ellenfeleivel, akik nem biztos, hogy ellenségek. A szövetségesek, a barátok sőt még házastársa sem érti igazán. A hetedik háza, amely a kapcsolatokat határozza meg, a közeljövőben jót és rosszat is ígér. Valószínűleg képtelen jelenleg a bölcs döntésekre, de az idő Önnek dolgozik. A halogató stratégia pedig előnyére szolgál. 

 

 Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

 

A tudás utáni vágya nyugtalansághoz vezethet. A kivételesen  intelligens  és független gondolkodási stílusa természetes tanárrá és vezetővé emeli, csak úgy mint örökös tanulóvá. A stagnálás és rutin megölik egyéniségét és mindenképpen elkerülendőek. Gyűlöli a formalitásokat és gyakran megdöbbenti az embereket azzal, hogy fontos alkalmakkor is utcai ruhában jelenik meg. Kedveli a vicces, laza életstílust, ami másoknak szertelennek tűnhet, de az életről alkotott bohém felfogása, beleértve a nagy evéseket, ivásokat is, szerves részei az életének. Ki nem állhatja az unalmas munkahelyeket. Ez a hét semmi rendkívülit  nem hoz önnek, sem pozitív, sem negatív irányban.  

 

 Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

Ezen a héten fontos döntéseket kell meghoznia. Tervei kivitelezésénél  vegyen figyelembe minden segítő és gátló tényezőt. Szórakozást, szerelmet jeleznek a csillagok. Az egyik pillanatban nagy lelkesedéssel veti bele magát a munkába,  a  másikban szinte még az is nehezére eshet, hogy megmozduljon. Megértésre és egy kis kényeztetésre vágyik. Ez rendben is van, hiszen megérdemli. Ne induljon viszont vásárolni, ha tartani kell magát a költségvetéshez. Hajlamos lenne ugyanis kidobni a pénzt mindenféle csecsebecsékre, csupa haszontalanságra, mindenre, ami csak megragadja fantáziáját.

 

 Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Nincsenek éppenséggel ínyére a körülmények, és bosszantja, hogy nem tehet ez ellen semmit. Valahol elveszik egy levele, és ez nagyon felbosszantja. A telefonüzeneteket sem kapja meg úgy, ahogyan kellene. Igyekezzen elterelni a figyelmét a közvetlen környezetében uralkodó körülményekről,   és foglalja el  magát,  például  azzal, hogy átalakítja egy ruháját. Különös odafigyeléssel intézze pénzügyeit ezen a héten. A bevételei kicsit csökkenni fognak, de a végére képes lesz kijönni a válságból. 

 

Skorpió okr. 24 – nov. 22.

 

Törekvései nem hiábavalóak, csak ki kell várnia majd a kedvező pillanatot. Egyelőre sokkal inkább a tervek fontosak, a kivitelezéssel azonban jobb volna egy kicsit várni. Ígérhetnek új állást, lakást, sőt szerelmi ajánlatokban sem szenved hiányt. A szép szavak vagy érdekből fakadnak, vagy olyan lehetőségeket kínálnak, amikbe egyelőre nem szabad belevágnia. Néhány nap múlva már letisztul a káosz és nyugodt szívvel tehet bármit, amihez kedve van. Addig pedig jobb, ha Ön is haladékot kér. Aki hajlamos a visszérre, jól teszi, ha ezekben a napokban kerüli a hosszas állást, az egyszerű járás is rémálommá válhat.

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21. 

 

Lehet, hogy egy érdekes ember hálójába akad ezen a héten. Talán nem az Ön zsánere, de biztos nagyon sok érdekes tulajdonsággal rendelkezik. Egyrészt, lehet, hogy van egy mélyen spirituális oldala a személyiségének, de lehet, hogy csak néhány milliója van valamelyik bankban. Vagy valami egzotikus helyről származik, ahol olyan szexis akcentussal beszélik a nyelvet. Aknázza ki ezt a barátságot, és fedezze fel, hogy hová vezet. Ha más nem, egy-két tapasztalattal gazdagabb lesz. 

 

 Bak dec. 22 – jan. 20.

 A társas vállalkozásban, illetve kapcsolatában nem túl kedvező időszak várható, de Ön olyan talpraesett, hogy minden kényelmetlen helyzetből kivágja magát. Ilyen hangulatban sokkal gyorsabban és hatékonyabban sikerül megoldani a feladatokat. Kedvese telefonja épp jókor találja meg, így még együtt is ebédelhetnek. Mostanában nagyon figyelmes, de nem vette észre. Itt az ideje, hogy korrigáljon. Próbálja meg sokkal lazábban kezelni az ügyeit, ne törődjön senkinek a véleményével. Az emberek így is, úgy is fecsegnek, ez ne befolyásolja önt a döntéseiben. 

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19. 

 

Néhány kellemetlen hír miatt morózus a hangulata, de egy  váratlan fordulat az ön malmára hajtja a vizet, és akár még anyagi előnyhöz is juthat. Nagyobb energiákat kéne fektetnie a dolgokba, hogy gyümölcsözővé váljanak. Megint kihátrált egy  olyan helyzetből, amely könnyen tisztázhatott volna fontos dolgokat. Így nehezen jut előre és a támogatói köre is megcsappanhat. Kérje ki kedvese véleményét! Ne használja ki partnerét, mert később, amikor szüksége lenne rá, már nem fog bízni Önben.

 

Halak febr. 20 – márc. 20. 

 

Ön a pénzcsinálás művésze, de kevés pénznél csak a sok jelent nagyobb gondot. A vagyonszerzés addig csábító, amíg el nem éri. Egy idő után nincs megállás, s egyre több olyan vállalkozásba kezd, amelyek felőrlik energiáját. Szereti a társaságot, a zenét, a művészeteket, de az idő múlásával egyre nehezebb rábeszélni, hogy kedvükért kimozduljon otthonról. Más a helyzet a munkával. Ott alig nyilvánul meg kényelemszeretete. Viharos napok előtt áll. Rosszakarói olyan pletykába keverik Önt vagy kedvesét, ami aláaknázhatja, romba döntheti eddigi biztosnak hitt érzelmi életét. Hivatásában az alaposság jellemző Önre, ezúttal mégis nagyvonalúan kezeli a határidőket, és ebből igen kínos helyzetbe keveredhet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen