2009. évi horoszkóp a

Vízöntő csillagjegyről. 

Vízöntő január 21 – február 19.

 Ez az év egyedülálló  lehetőségeket hoz magával, hiszen a spirituálisan aktív bolygók, a Jupiter, a Neptunusz és a Chiron háromszor is randevút adnak egymásnak a jegyedben.  A nagyvonalú Jupiter, a növekedés, a lehetőségek és a bölcsesség planétája május 27-én, július l0-én és július 27-én is együtt áll a misztikus Neptunusszal, összhangba hozva érzelmeidet és gondolataidat, s eléd tárva egy önmagadról és az emberiségről alkotott nagyobb szabású képet. A lelked mélyéről induló, és a kozmikus tudásig eljutó szavakon túli megértés lehet a jutalmad. A konstellációk lehetővé teszik számodra, hogy tanító, vezető szerepet tölts be az emberben nyugvó lehetőségek feltárásában. Május 31-én, július 22-én és december 7-én a Jupiter együtt áll a Chironnal, a Sebzett Gyógyítóval, és a szellemi arrogancia teljes ellentéteként együttérzést hoz önmagaddal és másokkal szemben. Éles elméd és mély érzelmeid között végre megszületik a harmónia. Minden egyes napnak jelentősége lesz, mert értelmet találsz a hétköznapi cselekvésekben is, bár a nehézségek nem tűnnek el egy pillanat alatt. A bonyolultabb problémák sem tűnnek azonban megoldhatatlannak ebben az évben, mert a hit csodájának felismerése a lehetetlenségek olyan szélesebb tárházát nyitja meg számodra, amit eddig nem ismertél.

A megszaporodott lehetőségek persze nem jelentik azt, hogy nem kell döntéseket hoznod. Február 5-én és szeptember l5-én jegyed tradicionális ura, a korlátokat állító Szaturnusz szemben áll jegyed modern uralkodójával, az Uránusszal. A szembenállásuk által jelképezett, a felelősség és a szabadság között fennálló éles  ellentét  először 2008. november 4-én kerül előtérbe, hogy 2010. április 26-án és 2010. július 26-án  is visszatérjen. Ezekben az időszakokban életed korlátai bosszúságot okoznak, és fellázadhatsz feletteseid ellen.  Másokat hibáztatni gondjaidért a legkevésbé termékeny hozzáállás.  A siker  titka  az, ha pontosan meghatározod, mire  vágysz  és alaposan megtervezed, hogyan válthatod valóra álmaidat nagy pontossággal és sok türelemmel. Az eredmények, melyekhez ez ez út vezet, megérik a szükséges önfegyelmet. A szigorú Szaturnusz november l5-én, 2010. január 31-én és 2010 augusztus 21-én feszült kvadrátokat alkot a nagy erejű Plútóval.  Ezek a fényszögek rámutatnak, hogy céltudatosabbnak kell lenned, ha az életed minden területét uralni szeretnéd. Fontos, hogy szakmai pozíciódat megerősítsd, vagy egy az érdeklődésednek jobban megfelelő új karrier ösvényt találj magadnak. 

 A napi rutinod hatos házában július 21-én és december 31-én bekövetkező  fogyatkozások arra kényszerítenek, hogy változtass szokásaidon. Ezek a hatások egyébként körülbelül hat hónapig tartanak, és egészségesebb, hasznosabb életvitelre szorítanak majd rá. A kis problémákból nagy bonyodalmak válhatnak, ha nem próbálod azonnal megoldani őket. Felmerülő  egészségi problémáidat azonnal kezeltesd, ha van rálehetőséged. Nem szokásod kényeztetni önmagad, de most nagyon fontos, hogy törődj az egészségeddel. Ha fel is kell adnod a megszokott napi menetrendet,okosabb változtatni, mint makacsul ragaszkodni olyan szokásaidhoz, melyekre már nincs szükséged.

 

idezetek_279.jpg

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen