2009. évi horoszkóp a

Bak csillagjegyről. 

Bak december 22. – január 20.

Itt az ideje, hogy az elmúlt év változásai után, melynek során oly sok lehetőség kopogtatott be az ablakodon lecsillapodj, és stabilizáld az életedet. Tavaly a Jupiter, a növekedés bolygója a te jegyeden haladt keresztül, kiszélesítette a horizontot, és új utat mutatott a siker felé. Idén a mindent megnövesztő Jupiter az önértékelést uraló kettes házadba látogat, és esélyt ad, hogy meghizlald bankszámládat, miközben önbecsülésed is javul.  Bár most könnyebb anyagi előnyre szert tenned, légy óvatos, mert lehet, hogy többet kapsz mint amit kértél, s még akkor sem leszel boldog. Semmi értelme,  hogy megvond magadtól a fizikai örömöket, de mindenképp figyelj arra, hogy lelki szükségleteid is érvényesüljenek. A Jupiter is része egy igen ritka hármas együttállásnak, mely idén esedékes, és amelyben részt vesz még a Sebzett Gyógyító Chiron és az álmodozó Neptunusz.  Az együttállás május 23-tól 27-ig; július 10-22. között, illetve decemberben a legerősebb hatású. Önbizalmad erősítéséhez nagy mértékben hozzájárul, ha felhagysz a vádaskodással és a bűnbak kereséssel, és megbocsájtasz „az ellened vétkezőknek”

A gyakorlatias Szaturnusz a nagy elképzelések kilences házában tartózkodik, és arra emlékeztet, hogy teljesen mindegy mennyire ambiciózus és elszánt vagy, nem mászhatsz meg minden hegyet, mely a közeledben van. A nagyban gondolkodás izgalmas, de útját állhatja a valós eredmények elérésének, mert a kivitelezhetetlen álmok szétforgácsolják az energiádat. Az év egyik legfontosabb témája – a felelős, meggondolt tervezés és a spontán önkifejezés  közötti huzavona  – még hangsúlyosabbá válik, amikor a megszorító Szaturnusz szembe kerül a rakoncátlan Uránusszal február 5-én és szeptember l5-én. Az egész év, és különösen ezek a napok fordulópontokat jelentenek egy tágabb ciklusban, mely 2008. november 4-én kezdődött, és 2010. július 26-áig tart. Nem úszod meg annyival, hogy elnyomod a valódi ambícióidat, mert az elnyomott érzelmek beszivárognak életed más területeire, és pusztításba kezdenek. A nagy megvalósítások éve és a bukás és a frusztráció éve között az jelentheti a különbséget, ha megvizsgálod elfojtott érzelmeidet. Látni fogod, hogy életed milyen irányba tart, amikor november 15-én a Szaturnusz először kerül kvadrátba a forradalmár Plútóval, mellyel megnyitják 2010. augusztus 21-éig tartó mérkőzéssorozatukat. Vitájuk személyi és karrierbeli változásokat hozhat. A Plútó még  csak az elején tart hosszú látogatásának a jegyedben, amely látogatás során nagyban megváltozik majd az életed. A változást megkönnyíti, ha intesz a lényegtelen tevékenységeknek, mert ha ragaszkodsz a sikerről kialakított régi képzeteidhez, a változás fájdalmasabb lesz.

A július 7-ei holdfogyatkozás a  számító  Bak jegyében rámutathat jelenlegi terveid gyenge pontjaira. De ez nem vet vissza a fejlődésben, ellenkezőleg pontosan tudja, mit kell tenned, hogy elhárítsd az utadból az akadályokat. A tanítómester Szaturnusz támogatása azt sugallja hogy ha képes vagy tanulni a régi hibáidból, és elég kitartó vagy, a siker nem marad el.

 

idezetek_276.jpg 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen