Január 22. március 5. 

Vince névnap.(latin)

Jelentése: győztes

 

Felelősséget kell vállalnia minden szaváért, tettéért és azért, amit képvisel. Tele van erővel és energiával. Hatalmat kaphat, de inkább kötelesség lesz. Benne nem szabad, hogy csalódjanak, hitelesnek kell lennie. Ezt akkor tudja megvalósítani, ha érzi, hogy szükség van rá. Minden célt el tud érni, , a kérdés mindig a cél kiválasztása. Erejét azért kapta, hogy képes legyen környezetéért küzdeni. Párkapcsolatában is az elkötelezettség lesz jellemző. Számára a felelősség az első, ezt soha nem teszi le. Nagyon tud szeretni. Sorsának buktatója lehet, hogy nagyon makacs, és ez minden energiáját felemésztheti.

99999.gif

Köszöntöm az ünnepelteket.

Isten éltesse őket. 

 

tajak_153.gif

Hozzászólások

hozzászólás

Egy hozzászólás “Vince név jelentése” bejegyzésre

  • Szia Katika legyen nagyon szép estéd – nagyon ügyes vagy . puszi. -Ibolya .

    Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
    Saint Exupery
    ?
    Szeretni nem azt jelenti, hogy a másikat szófogadóvá, hozzánk hasonlóvá, számunkra kényelmessé tesszük, szeretni azt jelenti, hogy a másikat szabadnak hagyjuk, ha kell elengedjük, és hagyjuk önmagává válni.
    ?
    Köszönöm, hogy vagy, hogy találkoztunk. Szeretlek, elfogadlak, akárki vagy, akármilyen vagy. Nem akarlak megváltoztatni, hanem én akarok változni általad. Köszönöm, hogy megérthettem, hogy Benned és Bennem ott lakozik a Mindenség; és azt, hogy a Mindenség Szívével egyek vagyunk.
    /a fényadók imája/

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen