2009. év horoszkóp a

Nyilas csillagjegyről. 

Nyilas november 23. – december 21.

Uralkodó bolygód a Jupiter dinamikus aktivitása rendkívüli évet kerekíthet számodra. Az elmés és nagylelkű Jupiter május 27-én, július 10-én és december 21-én csatlakozik a Neptunuszhoz, a hit és a spiritualitás bolygójához, és szívedet és szemedet egy inspiráló jövő felé irányítják. Gazdagodik a képzelőerőd, a lelked szárnyakat kap, és az élet értelmének mélyebb megértése iránti igényed növeli a spiritualitás iránti érdeklődésedet. S Jupiter szintén találkozik a Chironnal, a Sebzett Gyógyítóval május 23-án, július 22-én és december 7-én, újabb adag érzékenységgel és könyörületességgel gazdagítva  életed ezen rendkívül emlékezetes időszakát. A sebezhetőség most inkább áldásnak, semmint tehernek, vagy szégyenfoltnak számít. Szíved lágysága és elméd rugalmassága olyan felfedezésekhez vezet, melyekhez az intellektus önmagában kevés volna. Amit meglátsz, az úgy tűnhet, mintha az elérhetőség határán túl lenne, de nem így van. A Jupiter, a Neptunusz és a Chrion  a közvetlen környezetedet uraló hármas házban tartózkodnak, és egyrészt segítenek abban, hogy észrevedd az élet apró örömeit, másrészt emlékeztetnek, hogy képes vagy álmaidat valósággá varázsolni.

A tanulást is uraló hármas házadat érő kiemelt mérvű serkentés a Jupiter és a Chiron részéről minden valószínűség szerint felerősíti azon vágyaidat, hogy másokkal is megoszd új ötleteidet. Most kifejezetten nagy sikerrel vagy képes kifejezésre juttatni kreativitásodat íráskészségedet, oktatói hajlamodat. Részed lehet olyan ösztönös megérzéshez kapcsolódó, vagy lelki, médiumi tapasztalatokban, melyeket nehéz szavakba önteni, vagy amelyekre környezeted egy része nem vevő. Ha kevésbé artikulált formát választasz az önkifejezéshez, és inkább a festészet, a zene vagy a tánc nyelvén próbálod meg kifejezni magad, nagyobb sikerrel járhatsz. A kommunikáció egy fajtájának feladása és egy másikra való áttérés a január 26-ai napfogyatkozás hatásaként is érkezhet, mely kommunikációt uraló hármas házadban születik. A napfogyatkozással együtt álló látói képességekkel  felruházott Jupiter felhatalmaz, hogy szélesítsd látókörödet, és ellát elég lelkesedéssel, hogy vízióidat hatásosan előadhasd másoknak.

A munkádban nem lesz könnyű tartanod a lépést idén, köszönhetően a felelősséget uraló tízes házadon áthaladó Szaturnusznak, mely szemben áll a családi életedet uraló négyes házban lévő Uránusszal. Február 5-én és szeptember 15-én, amikor a 2008. novemberében kezdődött és 2010 júliusáig tartó szembenállás – sorozat második és harmadik felvonására kerül sor, színt kell vallani, mi a fontosabb: a munkád és a munkahelyi felelősség, vagy személyes szabadságod. Ezek a bolygócsaták megnehezítik, hogy a karrieredre koncentrálj, de könnyen lehet, hogy azt jelzik: otthoni ügyekben nagy szükség lesz a teljes figyelmedre. Ideális esetben a Szaturnusz segít új utat találni az életben, ez most a munkádat jelenti. Segíthet egy új, saját vállalkozás beindításában is. Ha ez számodra nem megvalósítható, tudatosan törekedj arra, hogy sokat pihenj, ne égj ki, vagy ne robbanj fel és tégy olyasmit, amit később megbánsz.

 

idezetek_270.jpg

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen