2009. éves horoszkóp a

Skorpió csillagjegyről.

 Skorpió október 21. – november 22.

Ez az év lesz az, amikor eloldhatod végre a múlthoz fűződő fájdalmas kötelékeidet. A régi hibákat megbocsátod önmagadnak  és családtagjaidnak,  így az út megnyílik egy jobb jövő felé. A nagylelkű Jupiter, az idealista Neptunusz és a gyógyító Chiron közti együttállások sorozata a valóságra ébresztő Vízöntőben gyökereid négyes házát világítja meg: lehetőségeid megszaporodnak, a jövő szebb színben tűnik fel, látótered kitágul. Régi fájó sebeidtől szabadulsz meg, és rájössz, hogy jelenlegi tartalékaidnál sokkal több is a tiéd lehet, korlátaidat átlépve akár a nagyobb közösségnek is hasznára lehetsz. Az élet nehézségei nem fognak megszűnni ugyan, de némi távolságtartással szemléled majd őket, és több lehetőséged nyílik rá, hogy felvedd a kesztyűt. Még  a legsötétebb pillanataidban is hasznos tanulságokra lelhetsz. Jobb optimistának lenni és néha hibázni, mint engedni, hogy a cinizmus és a kétségek még csírájukban fojtsák  el álmaidat!

Sikered kulcsa a megbízható barátok és munkatársak. A sorsbolygó, a Szaturnusz október 29-éig a társaságot jelentő  11-es házban tartózkodik, és figyelmeztet, hogy nem hordozhatod mások terheit. Február 5-én  és  szeptember l5-én a Szaturnusz és a lázadó Uránusz szembenállása olyan feszültségekhez vezet,  melyek egy  ideig lehetetlenné teszik a csapatmunkát. Az együttműködés hiánya és az irreális követelmények miatt még az is megeshet, hogy elhagyod a süllyedő hajót. Mérlegelj okosan és dönts átgondoltan, ha úgy érzed, hogy a helyzet kezelhetetlenné vált. Inkább válts,  de semmiképp ne hagyd, hogy csupán lojalitásból kitarts egy olyan munka mellett ami semmi előnnyel nem jár. Míg a szorgalmas Szaturnusz a gyakorlatias Szűzben tartózkodik, próbálj minél több tudásra szert tenni feladataid elvégzéséhez. A feladatkörök pontos ismerete kulcsfontosságú a hatékony munka és a megfelelő jutalmazás szempontjából. 

Jegyed társuralkodója, a Plútó hosszú ideig a kommunikációért felelős hármas házban jár; segítségével megfigyeléseket teszel és hatásosan kommunikálsz. A szóban forgó kérdések alapos ismerete és veled született pszichológiai érzéked segít, hogy ötleteid pozitív fogadtatásra találjanak. Bánj azonban csínján a  szavakkal elképzeléseid könnyen elveszhetnek a tények és túlbonyolított magyarázatok áradatában. Fegyelmezd gondolataidat, hogy a helyes megoldásra koncentrálhass. A szigorú Szaturnusz november l5-én, majd 2010. január 31-én és 2010. augusztus 21-én feszült kvadrátot alkot a  Plútóval. Két eset lehetséges: a fényszög tovább erősíti kommunikációs készségedet, vagy ellenkezőleg, hallgatásra kényszerít a válságos pillanatokban. Elkerülhetetlenül fontos, hogy fejleszd  beszéd – és íráskészségedet, és szakmai előmeneteled érdekében képzésen vegyél részt. Jövőbeli sikereid alapja meggyőzőkészséged fejlesztése. 

 idezetek_233.gif

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen