2009. évi horoszkóp a

Mérleg csillagjegyről.

Mérleg szeptember 23. – október 23.

Úgy érezheted, kifutsz az időből. De ha továbbra is csak a lényegre koncentrálsz, készen állsz komoly változásokra is. A józan Szaturnusz 2007. szeptember másodikán lépett a kritikus Szűz jegyébe  és horoszkópod 12-es  házába, mely sorsodat uralja, s belépésével valami a végéhez közeledik. Ne várj az utolsópercig a feladatok befejezésével, mert sarokba szoríthatod magad. Gondolj vissza az elmúlt évekre, és vedd számba mi az, ami 14 év fejlődés után a csúcspontjához érkezett, ezért eltávolíthatod az életedből. Novembertől aztán a Szaturnusz az objektív Mérlegben hangsúlyossá teszi a sikereket, de a bukásokat is. 

A napi rutin fenntartása továbbra is kihívás marad számodra, mivel a kiszámíthatatlan Uránusz horoszkópod egészségedet és szokásaidat uraló hatos házában tartózkodik. Ez a tranzit 2003. májusában kezdődött, de most valami megváltozott. 2008. november 4-én az első Szaturnusz-Uránusz szembenállás idején a változás iránti igényed intenzívebbé vált. A kozmikus huzavona a megszorítás és a  felszabadítás  e két bolygója között ez év február 5-én és szeptember l5-én ismét egzakttá válik. Miközben te próbálod egyensúlyban tartani megnövekedett szabadságvágyadat a korábban felvállalt karmikus feladatokkal, ők nehezítik a pályát. Erre a dilemmára nincs gyors válasz: a szembenállás még 2010. július 26-ig eltart.  Egy újabb évbe is beletelik, amíg szembesülsz a mostani események minden következményével, és átlátod, merre visz az új út. 

Született diplomataként gyakran szorítod háttérbe saját igényeidet, hogy  másokét teljesítsd. Különösen nagy hatással van rád uralkodó bolygód, a Vénusz mozgása. Március 6-án, ahogy azt másfél  évenként megszokhattad, retrográdba fordul, és ezzel párhuzamosan te is befelé fordulsz. Általában egy hónap alatt halad át a Vénusz egy jegyen, de retrográd fázisa miatt most február és május között a Kosban, és elkötelezett kapcsolataid hetes házában marad. Segítségével az átlagosnál könnyebben bűvölsz el másokat úgy, hogy közben nem kell feladnod az egyéniségedet. 

A jó hírekről most a három spirituális bolygó ( a kiterjesztő Jupiter, a gyógyító Chiron és az intuitív Neptunusz) közötti igen ritka szembenállás gondoskodik, ami horoszkópod kreativitásodat uraló ötös házában születik, és lehetőséget ad, sőt kötelez, hogy hozd ki a legtöbbet ebből az évből: mondj igent a szerelemre, az életre, és a kreatív önkifejezésre. Természetesen a komoly Szaturnusz megakadályozza, hogy lees a magaslatról megfelelő szárnyak nélkül, de fantáziádat nem tudja visszafogni és lekötözni. Ha álmodozol kicsit, ismét felfedezheted a benned rejlő gyermeket, és úgy tűnhet, akadályok nem léteznek. Szükség lesz persze némi józan észre, hogy kordában tartsd fékezhetetlennek tűnő lelkesedésedet. Tápláld kreatív fantáziádat, de maradj két lábbal a földön, különösen a lendületes trió „üléseinek” idején. (május 23-27, július 10-22, illetve december 7 . 21. között).

 

idezetek_259.jpg 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen