2009. évi horoszkóp az

Ikrek csillagjegyről

Ikrek május 22 – június 21. 

Egyik legfőbb erényed  az, kedves Ikrek, hogy képes vagy  a pillanatnak élni. Méghozzá annyira, hogy szinte teljesen képtelen vagy megtervezni a jövődet. Idén viszont a filozofikus Jupiter az utazást és tanulást uraló kilences házadba látogat, és nyitottá, fogékonnyá tesz rengeteg új lehetőség iránt. Elgondolkodsz azon, hogy vissza ülj-e az iskolapadba, esetleg lehet, hogy befizetsz arra a mentális felfrissülést vagy csak kikapcsolódást jelentő világ körüli útra, melyre mindig is vágytál. Ezt az energiát a legteljesebben viszont csak akkor tudod kihasználni, ha előre tervezel, úgyhogy próbálj minél hamarabb megbarátkozni ezzel a gondolattal. Amint a Jupiter áthalad a futurisztikus Vízöntő jegyén és  a kilences házadon, érinti az északi holdcsomópontot, a Chiront, a sebzett gyógyítót és az álmodozó Neptunuszt. Amikor február 11-én csatlakozik a karmikus északi holdcsomóponthoz, olyan embereket hozhat az életedbe, akik segítenek a nagy kaland során. Amikor a szerencsés Jupiter eléri a Chiront és a Neptunuszt május 27-27, majd december 7-21 között, közelebb kerülhetsz álmaid megvalósításához, mint életed során bármikor, de csak egyet választhatsz.

Idén az álmaid valóra váltásának kulcsa az optimista Jupiter, és a realista Szaturnusz egymást kóstolgató táncában rejlik. Október 19-ig a Szaturnusz lesz a szigorú helytartó, a biztonságodat uraló négyes házadban. Folyamatos cirkusza a Jupiterrel azt sugallja, hogy komoly erőbefektetésbe kerülhet belső egyensúlyod megtartása, melyet külső események veszélyeztethetnek. Március 22. és augusztus l9. között különösen nehéz lehet családi kötelezettségeid egyensúlyban tartása. A későbbiekben, amikor célod eléréséhez közeledsz, fontossá válhat, hogy hogyan kezeled a stresszes  helyzeteket, amikor pedig a Szaturnusz összenéz a Neptunusszal, szeptember l2-én, meg kell találnod az egyensúlyt a kötelezettségeid (Szaturnusz) és az álmaid (Neptunusz) között. A Szaturnusz, aki 2007 szeptemberében lépett be az elemző Szűz jegyébe és a négyes házadba, október 29-én 2 évre beköltözik a művészies mérleg jegyébe és a szerelmet uraló ötös házadba. Az elkövetkező 2 évben kreativitásodat életed stabilitására kell fordítanod.

A szakmai merevség a február 5. és l5. között végbemenő ellenállhatatlan erejű változásoknak köszönhetően fellazul. Mindez része annak a vitának, amit a tekintélyt parancsoló Szaturnusz és a rebellis Uránusz folytat egymással 2008. november 4-e óta, és amely 2010. július 26-ig eltart. Az Uránusz lassan 7 éves látogatása végéhez közeledik a karrieredet uraló tízes házadban, ahol okozott kellemes meglepetéseket, de némi instabilitást is. Most, hogy a komoly Szaturnusz épp szemközt áll vele, családi kötelezettségeid kényszeríthetnek arra, hogy munkahelyedet kockáztasd a többi szabadságért. Ez komoly frusztrációt okozhat, úgy érezheted, beszorítottak. Annak érdekében, hogy elkerülhesd a kiszámíthatatlan Uránusz legrosszabb hatásait, törekedj fokozatos változtatásokra, és lassan a felgyülemlett feszültség is oldódni fog. 

 

idezetek_281.jpg

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen