Kos márc. 21 – ápr. 20.

A hivatásában mellé áll a szerencse. Anyagi és jogi ügyekben most érdemes lépni. Azok a házasságok, amelyeket csak a pénz tartott össze, felbomolhatnak. A szerelmi kapcsolatok, viszont jól alakulhatnak, az eddig külön élők, akár össze is butorozhatnak. Amennyiben munkahelyi szerelmi kapcsolat van, azt titkolnia kell, mert kitudódik és bonyodalom származik belőle. A bizonytalanságot nehezen viseli, ezért ragaszkodik kedveséhez.

Bika ápr. 21 – máj. 20

Közérzete jó, igy minden lehetőség meg  van  arra, hogy új lehetőségbe kezdjen. Pénzügyekben rendkívül szerencsés. Koncentráljon a legfontosabb dolgokra. Kár felülnie a pletykáknak, nincs semmi alapja. A hét közepéig, rázudul a sok munka, ezért kissé feszültebb lesz. Jó szervezéssel ezt a hét közepére megoldja, és a hét végén nyugodtan lazíthat. Párjával, vagy barátaival tartsanak hosszab túrázást. Nem kell mérlegelni ki mennyit tett  a közösbe és akkor minden rendben lesz.

május 21 -. jun. 21

Sok áldozatot követel amibe a hét elején belekezd, és csak hónapok núlva érkezik a  siker. Mégis megéri, fogjon bele! A kapcsolatuk most gyengélkedik, legyenek elnézőbbek egymással. Fantáziája élénk és ez komoly befolyással van magánéletére. Hivatása viszont sikerrel kecsegteti. Vágjon bele minden új dologba! Ön most sokkal kreatívabb a szokásosnál, előnye van a vetélytársaival szemben.

Rák jún.22-júl.22.

Most ne az eszére hallgasson, nyugodtan hagyatkozzon a megérzéseire. A szokottnál  jobban kell takarékoskodnia. A hónap vége felé egy rendkivüli lehetőség kinálkozik a pénzügyek terén. Partnerénél kicsit több kedvességgel szinte mindent el tud érni.  A szerelemben szerencsés periódushoz érkezett. Ne használja ki, hogy érzelmileg zsarolható az illető. Vásároljon vitaminokat, mozogjön többet, hogy birja az iramot

Oroszlán júl.23-aug.23

Egy régi batráti kapcsolat megszünni látszik. Ne vegye a szívére. Ennek már rég itt volt az ideje. Vénusz és a Neptun izgalmas szerelmi kalandot igér. Tavasztól viszont a Jupiter uralma alá kerűl, ettől kezdve minden tettét szerencse kiséri. Kezdeményezzen bátran. Dobja félre a kishitűségét. Bármibe fog ölébe hull a szerencse. Nyugodt körülményeket teremthet maga körül. Anyagi helyzete is rendeződik. A független oroszlánoknak hosszú párkapcsolat vasgy házasság valószínű

Szűzaug.24-szept.23.

Ezuttal a barátai kihasználhatják. A szerelemben is csalódnia kell. Túl szépnek látta a világot, most döbben rá a valós igazságra. Legyen reális, próbálja meg magát függetleníteni az érzelmeitől! Ha ezt most nem teszi, később csak magát hibáztathatja. Ne gondolkodjon sokáig, ha szívbéli dologban kell határoznia. Az igazit elveszítheti. Döntsön mielőbb, akkor békés, boldog otthont teremthetnek párjával.

Mérleg szept.24-okt.23

Munkahelyén egyre leterheltebb. Főnöke sok megbízást ad. Úgy látszik ki akarja próbálni.  Ezért viszont csak szóbeli jutalmat kap anyagi elismerést nem. Nehezen tud másokkal közös nevezőre jutni. Ez amiatt van, mert ugy érzi, hogy egy bizonyos munkát csak ön tud tökéletesen elrendezni. A magánéletében semmi világrengető dolog nem történik. Ha még csak keresi a párját, a télen nen igazán talál rá. Lesz társa, de ez nem az igazi.

 Skorpió okt.24-nov.22

Erősen csapong a szeretet és a gyűlölet kötött ez a Vénusz hatása. Kommunikáció-stílusa egyik pillanatról a másikra változik. Környezete ezzel a helyzettel nincs megelégedve. Most megmutathatja környezetének, hogyan lehet kevesebb pénzből jobban kijönni. Elvállalhat egy új állást is. Pletykákra számíthat, ha régi szerelmével, vagy kolegával folytat viszonyt.  Karierje, vagy tanulmányai kapcsán szerencsére számíthat. Ossza meg családjával sikerélményeit.

Nyilas nov.23-dec.21.

Hirtelen vitákat okozhat a Mars vonulási íránya, mivel szemben vonul a nyilas jeggyel. Ez okozhat hangulatváltozást, ellentéteket. Jobban áll anyagilag, mint hiszi. Járandósága egy részét kicsit később kapja meg. Közérzete nem a legjobb mostanában, ez párkapcsolatán is észrevehető. Mostanában nem kompromisszumkész, ezért meggyülik a baja főnökével és kelegáival. A cégnél maradt pénze elveszhet, ha nem áll a sarkára, csak „lassan az agarakkal” alapon.

Bak dec. 22 – jan. 22

Felborulhat hormonháztartása és ez okozhatja a kedélyhullámzást, a bőrproblémákat és a súlyfelesleget. Ezektől nem lesz nehéz megszabadulnia. Szervezetének ellenállóereje nő. Mindenféle szabálytalan, sötét ügylet bajt okozhat. Különösen a pénzügyeknél igaz ez. Csak koplikációmentes dolgokhoz kezdjen hozzá. Kössön olyan biztosítást, amilyen eddig még nem volt. Akaratereje egyre stabilabbá válik és ez hozzásegíti olyan dolgok leszokásához,  ami eddig bosszantó volt. Otthona biztonsága veszélybe kerülhet, párjával, vagy barátaival kemény ellenállásba ütközik. Ne avatkozzon bele olyan konfliktusba, amihez semmi köze. A zavaros, félreérthető szavak most gondot okozhatnak, ráadásul az egészségét is veszély fenyegeti. A rendszeres testmozgásaról ne feledkezzen meg.

 Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

Haszonélvezője lesz egy olyan helyzetnek, amelyben közeli ismerőse előnyös helyzetbe kerül. Esetleg közös jólfízetett munkavégzés. Szerelmi kapcsolatában, vagy a gyerekeivel való viszonyában kisebb villámok csapkodnak, ez azért van, mert azt hiszi, hogy csak az a jó amit ön mond. A héten kisebb betegség fenyegetheti. A vizöntő lételeme a csillogás. Nézzen (víz)tükörbe, elég zavaros dolgokat lát. Barátkozó kedve csökken, mikor valamilyen kockázatot kell vállalnia baráti, vagy házastársi kapcsolatában. Többen felszínesnek, sőt, csapodárnak tartják – és ebben talán van is valami!

Halak febr.20-márc.20

Itt az ideje, hogy magába forduljon, számos kapcsolatát átgondolja, átértékelje. Az idők szava is erre ösztönzi, úgy érzi, hogy mindennapjait munkáját nehezitik a kapcsolatai. Energiája nagy részét leköti a munka és a másokról való gondoskodás. Próbáljon időnként mással is foglalkozni, figyeljen a mindennapokra! Még mindig a munka frontján csoportosulnak erői. Vigyázzon a családi békére. Kilátásban van egy utazás, ami rá is fér önre. Töltsön el pár napot nyugalomban, teljes kikapcsolódásban. A hivatalos ügyek sok gondot okozhatnak. Ha teheti, halassza az ügyintézést február közepére.

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen