Heti horoszkóp december 22-28.

 Kos márc. 21 – ápr. 20.

 

 Alkalmi baráti kapcsolat színesíti napjait. Anyagi ügyei csehül állnak, de ez még nem ok arra, hogy elkeseredjen. Jobban oda kell figyelnie arra, hogy elkerülje a kisebb szabálysértések csapdáját -mind a közlekedésben, mind a magánszférában. Jövedelmét ügyes pénzforrással szépen gyarapítja a következő év elején. Valaki szenvedélyes  érzelmi szálakat sző  ön köré, és ha nem figyel, az illető el fogja csábítani testestül-lelkestül.

 

 Bika ápr. 21 -máj. 20.

 

 Ne hagyja magát kihasználni a végletekig a munkahelyén, főként a hét elején, mert most fontos családi ügyek intézésére is rengeteg időt kell fordítania- nap nap után. Vénusz ad vigaszt a sok lóti-futiért. Egyik ismerőse flörtölni szeretne önnel, mert az ő szeretetéhsége ezt diktálja. Kevesebb szó éri a ház elejét, ha okosan felkészül a napi munkahelyi feladatok ellátására. Kicsit elfáradt az évben, pihenjen sokat, vegye ki tartalék szabadságát. Kerülje az utolsó percben hirtelen beszerzett, olcsó gagyikat! Ezt partnere nem értékeli!

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

 

Anyagi helyzete javul, de ez könnyelmű lépésekre csábíthatja, pedig még nem áll olyan jól, hogy ne gondoljon a holnapra. Hamis információk sokaságával találkozik, s nehéz lesz jó döntéseket hozni. Könnyedén nyer el egy olyan megbízást, amiért korábban görcsösen küzdött. Minden oka meglesz az elégedettségre. Duzzogással, érzelmi zsarolással lehet, hogy pont az ellenkezőjét éri el, mint amit szeretne. Legyen őszinte a családjához, és önmagához! Egykori kollégái vagy volt iskolatársai érdekes tervet vetnek fel, ha csatlakozik elképzelésük megvalósításához, új irányt nyernek törekvései.

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

 

Otthonában kapkodnia kell, mert úgy belemerült a semmitmondó részletekbe, hogy kezd körmére égni a munka. Álmatlan éjszakákat okozhat egy kedves mosoly, egy biztató félmondat. Zavarba jön a szívében feltörő érzelmektől. Amibe most belekezd, hosszú távon sikert hoz, és élvezni is fogja amit csinál. Maradjon kívül a családi vitákon, a Mars most bajt okozhat, ugyanis túlságosan felpörgeti, és érzelmei meggondolatlan lépésre sarkalják. A hét elején szemfülesnek kell lennie a közlekedés viszontagságai között. 

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

 

Hajlamos lesz keményebben és őszintébben fogalmazni anyagi kérdésekben, emiatt mások borsot szeretnének törni az orra alá. Párkapcsolatában viszont rég érzett örömök elé néz, s ez minden pénzt megér. Nagyon jó hangulatban indul a hete, mindenkit levesz a lábáról őszinte érdeklődésével. Használja ki e remek periódust baráti kapcsolatainak építésére, hogy az eddiginél komolyabb összeköttetésekre tehessen szert. Azért vigyázzon, mert most a jó szándék is visszájára fordulhat. Egyik barátja ugyanis úgy üti bele az orrát az életébe, hogy abból csak baj lesz. 

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

Akár a hobbijában, akár a tanulásban kell a héten megmutatnia, mit tud, a siker garantált. Öntudatos ember, nagy lelkierővel rendelkezik és nem mindennapi a memóriája. Agyafúrt módon tudja kifejezni magát, hajlamos a viszálykodás elsimítására, de lelkesedését tévesen a környezetében élők olykor kártékonyan minősítik. Anyagi vonatkozásokban rendkívül gyakorlatias, tőkét, vagyontárgyakat halmoz fel. Életkedve töretlen marad. Életének érzelmi gazdagságát kutatja valaki ezekben a napokban, hogy segíteni tudjon elkerülni egy kisebb válságot. 

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Pénzügyi vonalon felfelé ível bevételeinek mutatója, feltéve, hogy el lesz látva munkával. Hosszú távú céljait most járja többször is körbe, mert van ideje később véglegesíteni őket. A hét végén hevesen reagál egy-két családi apróságra, és ez érzelmi vihart okoz. Jogi ügyeiben viszont nyertes lesz. Életstílusának  megváltoztatására itt az ideje. Ne hanyagolja el párját, mert az esetleg máshol keres vigaszt. Mindig a pillanatnyi helyzet szerint döntsön, de ne meggondolatlanul. 

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

 

Egy nyugodt hét vár önre. Itt az ideje magával foglalkoznia. Kibogozhatja zűrzavaros életének összekuszált szálait. Testi és lelki erőnlétének jót tesz egy hangulatos találkozás a barátaival. Anyagi dolgaival kapcsolatban viszont nem árt az óvatosság. Lesz valami halaszthatatlan ügye, amit feltétlenül most kell elintéznie. Ne legyen türelmetlen, örüljön annak, ami van! Tanácsos lesz a háttérből figyelni a munkahelyi eseményeket. Munkájában heves vitákra kell számítania, de ezek a javára válnak, mert éltető változásra serkentik. Fortuna önt fogja választani. 

 

 

 Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

Feledékenységéért nem örvend éppen nagy népszerűségnek kollégái körében. Azt azonban méltányolják, hogy mindig következetesen áll ki elvei mellett, maradéktalanul megvalósítja céljait. Párjával megenyhülhet a baja. Ön az a típusú ember,  aki nem követi el ugyanazt  a hibát kétszer, most se tegye. A héten bátran hagyatkozhat megérzéseire. Partnere egyre fáradtabb, törődöttebb. Mindkettőjüknek szüksége van  egy kis kikapcsolódásra. Az anyagiak most ne tartsák vissza. Minden akadályt könnyedén fog venni  az elkövetkező  időkben. Legyen pozitív a legjobb eredmény elérése érdekében. 

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

 

Ne engedje, hogy a közlekedési problémák felbosszantsák. Este ne legyen fenn sokáig! Többet foroghat társaságban, ahol népszerű lesz. Többen hívhatják fel az ünnepek előtt és alatt, amitől érezheti, mennyien szeretik önt. Ha ön szülő, gyermeke szavai könnyet csalhatnak szemébe. A hét végén izgalmas szerelembe bonyolódhat. Partnere és annak rokonsága úgy viselkedhet, hogy önnek az egekbe szökik a vércukra. Ne hamarkodja el reakcióját, és ne hánytorgassa fel a múltat! Békét köthet egy haragosával.

 

 Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

Kellemetlen helyzetbe hozhatja egy családtagja, de ne vegye fel az ön elé dobott kesztyűt!  Ne viselkedjen felsőbbrendűen a szomszédok körében, mert ingerelheti a környezetét! Gyermeke, vagy kedvese gondoskodik izgalmakról. Előfordulhat, hogy egy vírus ledönti őket a lábukról, és önnek nemcsak az ünnepi asztalról, hanem az ápolásukról is gondoskodni kell. A rokonaihoz képes lesz alkalmazkodni, és a baráti találkozások is felszabadulttá teszik. Vigyázzon, ne fecsegjen el olyan titkot, amely jó lenne, ha az ünnepek alatt még titok maradna!

 

 Halak febr. 20 – márc. 20.

 

Harcos hét következik, amikor szinte mindenért meg kell küzdenie. Nemcsak azért, amit szeretne megszerezni, hanem azért is, amit meg akar tartani. Ha a jövő évre új munkát kínálnak, akkor vállalja el, mert ugyan nagyobb lesz a felelőssége, de stabil bevételre tehet szert. Ne bízzon meg senkiben, mert a háta mögött szervezkedik valaki ön ellen. Ingatlanügyletet napoljon el! A héten annyi felesleges dolgot kell megtennie, hogy belefárad. Közben azonban egy régi szerelem nagyobb sebességre vált, amitől úgy érezheti, hogy felpezsdül az élete. Gyermekéről most ne meséljen senkinek! Régi barátja a legrosszabb formáját futhatja, és önnek fáj, amint látja, hogy a saját vesztébe rohan. Figyelem: Csak harcoljon azért, ami az öné!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen