Sütőzacskóban sült csirke burgonyával

Hozzávalók

– 1 db sütőzacskó
– 6 db egész csirkecomb
– 2 kg burgonya
– 3 db paradicsom
– 2 db zöldpaprika
– 1 nagyobb fej vöröshagyma
– 2 csomag petrezselyem
– só
– bors
– pirospaprika
– vegeta

Elkészítés


A csirkecombokat vegetával sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük, majd állni hagyjuk kb. ? órát. Közben a burgonyát megpucoljuk és kockára vágjuk. A hagymát, paradicsomot, paprikát és a petrezselymet is összevágjuk apró kockákra, majd a sütőzacskóba rakjuk a krumplival együtt. A sütőzacskót összerázzuk, hogy jól összekeveredjenek a zöldségek, majd rátesszük a befűszerezett combokat. A zacskó végét alaposan zárjuk le, tegyük a sütőbe és 180 fokon 1 ? órán át süssük.


A sütőzacskóra csináljunk néhány lukat tűvel, hogy a fölösleges gőzök távozni tudjanak.

Jó étvágyat.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen