Illatos húsleves

Kép

 Hozzávalók:

50 dkg húsos csont (sertés)

3 szál sárgarépa

l szál gyökér

l/2 zeller

1 vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

l szelet kelkáposzta

l paradicsom

l paprika

2 db burgonya

szemes fekete bors

l csokor petrezselyem levél

l szál zeller 


Elkészítés:

A hozzávalókat hideg vízbe tesszük, és lassú tűzön, úgy, hogy gyöngyözzön, kb. 2 órát főzzük. A habot leszedjük róla. Aztán leszűrjük. Tetszés szerinti levestésztát külön sós vízben kifőzünk. (metélt, csiga, eperlevél stb) 

Tálaláskor tesszük csak bele a szükséges leves betétet, vagy külön-külön tálon kínáljuk a főtt húst,és a  a zöldségeket.

Jó étvágyat.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen