Csokoládé alagút

 

Hozzávalók:

25 dkg margarin,

20 dkg cukor,

4 ek kakaópor,

1 csomag csokoládé puding,

1 tojás,

12 dkg tejpor,

10 dkg darált dió,

10 dkg csokoládés nápolyi, vagy puffasztott rizs, búza, stb… kinek mi ízlik hozzá.

Elkészítés:

A margarint, cukrot, kakaót, pudingot és a tojást gőz fölött addig kevergetünk, amíg egy sűrű krémet nem kapunk. Ebbe forgatjuk bele a tejport, a darált diót, és az apró darabokra tört nápolyit, vagy egyéb gabonát. 

Keverhetünk bele 5 dkg aszalt gyümölcsöt, vagy rumba áztatott mazsolát is.

Egy őzgerinc formát kibélelünk vizes celofánnal, és hűtőben behűtjük a masszát. Akkor jó, ha szép szeletekre lehet vágni.

Jó étvágyat.

 

 

 

 

 


 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen