Rakott kelkáposzta.

kel

HOZZÁVALÓK:

15 dkg. rizs 

1 nagy fej vöröshagyma

só, őrölt paprika

50 dkg. darált hús

1 fej kelkáposzta

ELKÉSZÍTÉS:

A rizst, sós vízben pár percig előfőzzük. Egy nagy fej összevágott vöröshagymát olajon megpárolunk, megszórjuk őrölt paprikával, rátesszük a darált húst. Sózzuk, borsozzuk. 10 percig főzzük.

Egy fej kelkáposzta leveleit leszedjük, leforrázzuk. Egy tepsit vagy jénait kikenünk, kibéleljük a káposzta levelekkel. Rá a rizs, hús, és ismét a káposzta levelekkel befedjük.Tetejét tejföllel leönteni.

Forró sütőben szép barnára sütjük.

Jó étvágyat.

http://bvkati.extra.hu

http://bvkati.blog.extra.hu

http://sztankayistván.lap.hu

http://harang.lap.hu

http://1949.lap.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen