Heti horoszkóp 2008. nov.  10-16.

 Kos márc. 21- ápr.20. 

Otthonában sok apró-cseprő dolog várja. Nem éri meg, hogy túlhajszolja magát. Próbálja úgy intézni csapatmunkáját, hogy mások is hozzáférjenek. Szívügyekben  most szép számmal akadnak irigyei, mert szerelmes. Nehézségei csak arra lesznek jók a munkahelyén, hogy megtanuljon kiállni jogaiért Némi többletmunkával jelentős pluszt könyvelhet el vasárnapig. Fortuna is megbabonázza. Vénusz birodalmában lel vigaszt a problémáira, de az alkalmat önnek kell megteremteni.

 

 

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

Ezen a héten szakmai téren lesz sikeres. Nagy ígéretek hangoznak el,amelyek miatt szerencsésnek érezheti magát. Baráti kapcsolata miatt nyeregbe lehet, és bármihez adhatja a nevét, megalapozza a jövőjét. A szenvedélyt élje meg, mert ha elfojtja, belebetegedhet! Vigyázzon a pénzére, mert meglophatják! Életkedve újra a régi, mert sikeres lesz a munkában. Jobb pozícióba kerül, vagy pénz üti a markát.Hallgatni arany! – Talán még sohasem  tapasztalta ennek a közmondásnak ennyire az igazát.

 

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

 

 

Ingatlanügyben váratlanul jó lehetősége adódik, amiben gyorsan kell cselekednie, ez az anyagi szerencse kulcsa. Még mielőtt a  munkahelyi helyzet miatt kinyílna a bicska a zsebében, tájékozódjon! Kiderülhet, hogy titkos ellensége  mellett akar kiállni. Egy családtagjával szemben  legyen elnézőbb, mert szereti önt! Ha költözést tervezett, most kerítsen rá sort! Kezdjen új életet – akár üzletit, akár érzelmit – , mert az őrjítő bizonytalanság után  fantasztikus lehetőséget kínál önnek az élet.

 

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

 

 

Látványos lépésekre szánja el magát, hogy egy-két fokkal magasabbra kerüljön a szakmai ranglétrán. Ehhez egy kis segítségre lesz szüksége, mégpedig felülről. De vigyázzon minden kiejtett szavára! Ha már hétfőn figyel a részletekre, nagyon sok pénzt fog megspórolni. Ne tervezzen gazdag programot a hét végére, mert közbejön egy váratlan feladat, amit nem szabad visszautasítani. Hozzátartozó betegsége, vagy egy ingatlanügylet tarthatja izgalomban, és miattuk változtat a tervein. 

 

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

 

 

 

Szerződése megkötésével várjon egy hetet, de ha kölcsönre van szüksége, akkor a hitelgarancia ügyében nagyot léphet előre. A sors ismétli önmagát, és ön hiába volt elővigyázatos, hiába hallgatott a jó tanácsra, mégis elköveti a néhány hónappal korábbi hibáit. A felelősség alól most  már nem bújhat ki! Barátainak, ismerőseinek hálás lehet a segítségükért. Gyermeke elé állítson kisebb akadályt! Jogi ügyek nyertese lehet. Mint derült égből villámcsapás, úgy érheti egy hír. Akiben eddig bízott, vagy aki mellett kiállt, cserbenhagyja önt. 

     

 

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

 

Munkahelyén emelkedik az ázsiója, fontos pozíció betöltésére kérhetik fel. Felettese bizalmát élvezheti, és biztonságban érzi magát akkor is, amikor elképesztő hírek kelnek szárnyra. Nagy rendcsinálás várja a háza táján, de ne féljen, segítsége lesz bőven. Munkahelyi barátságról tudja, hogy őszintétlen, de kényszerhelyzetben van, ezért kénytelen kollégájára mosolyogni. Csak a titkait ne mondja el neki!   Még az a csoda is megtörténhet, hogy a hobbijával pénzt kereshet.

 

 

 

Mérleg szept. 24 – okt.23.

 

 

Ha nincs munkája, akkor a héten találhat olyat, ami nehéznek tűnik, ám amikor elvállalja, bebizonyosodik, hogy jó. Harcoljon azért a személyért, aki mellett tudja, hogy boldog lehet, és aki már bizonyított önnek! A munkahelyén fél gőzzel is meg tudja oldani feladatait, s már ettől feltöltődik. Vénusz sok  huncutságot csepegtet az ereibe. Még az is lehet, hogy nem egy, hanem több  munkaajánlatot kap, amelyek közül a másodikat kell elfogadnia. Mostanában indulatait ne fojtsa el!

 

 

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

Ha most házasodik, a legjobbkor teszi! Nem szabad feladnia feladnia semmilyen kényszerítő erő miatt álmait, mert kitartásával fog győzelmet aratni ezen a téren. A másik siker szerelmi berkekben várja a hét közepétől, s ez nagyon az ínyére lesz. Szinte csodákra képes a hét folyamán! Sem a pénzét, sem az energiáját nem fogja kímélni, hogy minden megfogalmazott célját ki tudja pipálni a hét végén a naptárjában. Vénusz gesztusa lesz a hab a tortán! Megkötheti élete legjobb szerződését, ami lehet akár házasság is! Ha már házas, társa büszke önre. 

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

 A közlekedés váratlan kellemetlenségeket tartogat, ne induljon hosszabb útra! Lazítania kell, és néhány nap pihenőt beiktatni, mert már csak az hiányzik, hogy kórházban kössön ki. Pénz ugyan váratlanul megy, de jön is, így aztán lesz miből fedezni gyermeke igényeit. Szakmájában nagy sikert érhet el, Házastársával ne szakadjon el a türelem szála! Gyermeke fölött ne hatalmaskodjon! Felettesét sem sértegesse. 

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

 

Gyermeke, vagy párja boldoggá teszik, mert azt mondják, amit ön hallani akar. Ne sajnálja a dolgokra, eseményekre a  pénzt, amelyek emlékezetessé és boldoggá teszik életét! Balesetveszélyes a hét, de orvosi beavatkozás miatt ne rettegjen! Váratlanul üti a markát egy kis többletbevétel. Kedvez a hét a pénzügyi megállapodásoknak, most írjon alá szerződést. Párja féltékenykedik, de ne vegye komolyan, kár idegeskednie emiatt. Majd elmúlik! Viszont lehet, hogy most megköti élete legjobb barátságát. Ez a hét sok szerencsét hozhat önnek. 

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

Munkahelyén most ön húzhatja a rövidebbet. Kollégáira ne irigykedjen! Ne legyen rest felkeresni jóakaróit – egy-egy szívhez szóló ajándék kíséretében. Ez más téren is hasznos lesz. Rendkívül élénk társasági élete lesz  ezekben a napokban. Új mecénás bukkanhat fel. Egyszerűen hagynia kell megtörténni a dolgokat. Ön most az istenek kegyeltje. Szerencséje van a szerelemben, szerencsejátékokban, és gondtalan időt tölthet oárjával. A családi körében elengedheti magát, és és érezheti a biztonságot, a védettséget, a nyugalmat.

 

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

 

Új családtag érkezése vagy az otthonában történő nagy átalakulások életének új, szerencsés és boldog időszakát nyitják meg. Ne legyen túlságosan kemény, mert a sors is ugyanígy fog elbánni önnel. Orvosi vizsgálata miatt ne izguljon, mert jó kezekben lesz! Találjon ki kedvesének valamilyen szórakoztató elfoglaltságot, amíg ön a boltokat járja ünnepi ajándékok után. Esténként a meleg szobában mind gyakrabban fognak nagyszabású tervekről diskurálni a párjával. Önsajnálat helyett kedvező megoldást kell találnia ezen a héten egy égető problémájára. Hamarosan többen várnak ajándékot öntől, mint ahogyan kalkulálta. De sebaj, Fortuna segít önnek. 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen