Babgulyás

HOZZÁVALÓK:
1 kg nagy szemű bab
1 füstölt csülök (kb. 1 kg)
50 dkg disznócomb
50 marhalábszár
2 nagy fej hagyma pirospaprika majoránna (púpos kávéskanál)
1 nagy tubus gulyáskrém

ELKÉSZÍTÉS:

A babot előző este áztassuk be. Vágjuk kockára a húsokat. Kuktába tegyük bele a felvágott füstölt csülköt, marhahúst, az apró kockára vágott hagymát és a két púpos kanál pirospaprikát a majoránnával. Ezután öntsük fel vízzel, hogy bőven ellepje.

 

Főzzük forrás után fél órát, majd tegyük bele a kockára vágott disznóhúst és a babot. Ízlés szerint sózzuk. Miután megpuhult minden adjuk hozzá a gulyáskrémet és azzal is forraljuk még egy pár percet. Tehetünk bele csipetkét is, vagy kenyérrel is fogyaszthatjuk.

 

 

 

Jó étvágyat.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen