Heti horoszkóp 2008. november 3-9.

Kos márc. 21 – ápr. 20.

 A varázslatos szerelem hete következik. Végre összeszedettebb lesz.Gyermeke miatt könnyet hullat, még jó, ha örömkönnyet. Munkahelyén gondok adódhatnak. Ne higgyen annak a  munkatársának, aki a legnegédesebben mosolyog önre! Boldognak érez minden, rokonokkal töltött percet. Ne húzza az időt, ha orvosi kivizsgálás előtt áll! Ha hitelre van szüksége, ne vegyen most fel hivatalos helyen, inkább rokontól kérjen. A bankok nem az ön zsebére dolgoznak, hanem az ön zsebéből. Baráti kapcsolatát ápolnia kell, és most önnek kell áldozatot hoznia. Gyermeke, vagy párja, kevéske szabadságra és az ön elismerésére vágyakozik. 

 

 Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

Házastársa, régi partnere válságos napokat él át, segítsen neki! Jobban jár, ha hallgat, és ha ingerlik, akkor sem szóljon, mert saját magát kergeti az őrületbe. Pihenjen többet, vagy egy váratlan adódó kikapcsolódási lehetőségre mondjon igent, mert ezzel a programmal ráncba szedheti a családi életét! Valakit már nem csak szimpatikusnak talál, hanem őrülten szexisnek is. Munkahelyén nemcsak nagy susmus folyik a  háttérben, hanem titkolóznak is ön előtt. Járjon nyitott füllel, de ne szóljon hozzá semmihez, mert elferdítve adják tovább szavait! Munkahelye olyan, mint egy lőporos hordó, amely bármikor robbanhat. 

 

 Ikrek máj. 21 – jún. 21.

 

Építgesse kapcsolatait, mert csak így léphet szakmájában előbbre! A sors leveszi szeméről a rózsaszínű szemüveget, és meglátja, hogy párja sem tökéletes. Váratlan pénzkereseti lehetőség adódik, amelyet meg kell ragadni, mert sokkal többet kereshet, mint amennyi most látszik. Jól szervezze meg az életét, ragyogó rá az időszak! Ne csodálkozzon azon, ha kihasználják, hiszen szolgai engedelmességgel veti alá magát mások akaratának. Ne hívjon a héten vendéget otthonába! A vizes szakembereket kerülje!

 

 Rák jún. 22 – júl. 22.

 

Számtalan munkahelyi súrlódás felszámolására lesz lehetősége ezekben a napokban, mert a sors keze tisztára söpri az ön útját. Komoly egzisztenciális siker várja. Biztosan számíthat a külvilág elismerésére. Egyedül a készpénz kezelése jelent majd majd gondot a hét közepe utáni napokban. A szerelem boldoggá, de olykor kétkedővé is teszi. El fogja kápráztatni a világot bravúros művészi produkciójával, ezért nagy elismerést és sok pénzt fog zsebre vágni- ha kellően szemfüles. Mindezt Vénusz szerelmi ajándéka tetézi majd a hét végén. Mindig mindennek megfizeti az árát, de most előleget kap a sorstól anyagiakban és érzelmi téren is.

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

 

Amennyiben jól sáfárkodik talentumával, nagy nyereséget könyvel majd el. Munkahelyén néhány kolléga az ön személyén köszörüli a nyelvét, amit nagyon meg fognak bánni, mert ön adandó alkalommal vissza fog ezért vágni. És ez az alkalom sokkal gyorsabban jön el, mint ahogy azt gondolnák. Betegsége olyan helyzetbe kényszerítheti, amit utál, vagy többet kell szaladgálnia miatta. Annyira túlteng önben a közlési vágy a hét első napjaiban, hogy eszébe sem jut a másik felet meghallgatni. Örömöt családi környezetben talál. Mielőtt megszólal, számoljon hétig, így elkerülheti, hogy olyat mondjon, amivel önmaga alatt vágja a fát! Érdemes lenne külföldi állás után néznie, mert ritka jó lehetőséget csíphet most meg, ahol pénzt is kereshet, és tanulhat is.  

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

Nyertese lehet egy peres ügynek, elképesztő módon mászhat ki a slamasztikából, és elhitetheti környezetével, hogy ön teljesen ártatlan. Gyermekének nagyobb figyelemre és közös élményre van szüksége. Barátért ne tegye tűzbe a kezét, és ne társuljon ismerős megalázási akciójához! Kitartásának köszönhetően a szerelemben is, és a gyermeknevelés terén is nagy eredményt érhet el.Ha úgy érzi, hogy munkahelye olyan mint a pokol, akkor nem téved. Ezért, ha nem akar megmártózni bugyraiban, akkor egy szót se szóljon. Kollégát ne kritizáljon, ne irigykedjen! A vállalkozásában fordul a kocka. Ami eddig nem ment, az kitartásának, hatalmas energiájának köszönhetően sikerül, és így magasabb értéktartományba kerül.

 

 Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Ne hozza megalázó helyzetbe házastársát! Kollégájával szemben sem engedheti meg magának, hogy az utálat kiüljön az arcára! Gyermeke szerelmére, hobbijára, pénzkereseti lehetőségeire ne mondjon semmit! Egy régi kapcsolat, melyre eddig a hallgatás volt a jellemző, most megváltozik. Képes lesz olyasmiről is beszélni, amiről korábban nem mert. Testvérének vigasztalásra van szüksége, nem pedig arra, hogy hatalmaskodjon fölötte. Házastársi kapcsolatot a féltékenység, barátságot az irigység tehet tönkre. 

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

 

Most lehetősége adódik összhangot teremteni azzal a kollégájával, aki már többször kihasználta munkája közben. A hét közepén macerás helyzetbe kerül, amikor egy hivatal útvesztőjéből sebtében keresi a kiutat. Mások dolgát is a nyakába veszi ezen a héten, de ennek meglesz a böjtje. Érdemes lenne észérvekkel megosztani a terheit, s aztán minden este Vénusz mentsvárában pihenni, regenerálódni. Kisebb otthoni viszály elsimítását várja öntől családjának apraja-nagyja.

 

 Nyilas nov. 23. dec. 21.

 

 Munkáját igyekezzen maximális odaadással végezni, ne bánja, ha valamit újra kell kezdeni. Társaságba hívják, mert partnerei hasonlóan vélekednek a világ dolgairól, mint ön. Az őszi vásárlás nagy élvezet, ha van miből költeni. Próbálja élménnyé tenni, annak ellenére, hogy takarékoskodnia kell. Optimizmusa egész családját jókedvre fogja deríteni. Új helyzet alakul ki a munkahelyén, és lehet, hogy azon kezd gondolkodni, hogyan tud ebből kilépni. Akár saját vállalkozásba is kezdhet, vagy élvezheti  a sors támogatását, ha külföldön szeretne munkát vállalni. Baráttól ajándékot kaphat.

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

 

A test,  a vágy ördöge játszik a héten önnel. Ha nem akar az életében sok keserű, könnyes pillanatot, akkor ne engedje, hogy a szenvedély maga alá gyűrje! Családja miatt áldozatot hoz, ami ugyan nagy energiákat kíván öntől, de a lelke nyugalmát szolgálja. Legyen hűséges, de ne adja oda mindenét! Szeressen, de ne dolgozzon ingyen, vagy ne fizessen azért, hogy kedvesek legyenek önnel! Munkahelyén szinte vágni lehet a feszültséget, amely a  küszöbön álló  változások miatt alakult ki. Véleménynyilvánítás helyett füleljen, mert még nem tudni, ki kivel van! Ha gyermeke életvitelét elfogadhatatlannak tartja, ne engedje, hogy tovább folytassa!

 

 Vízöntő jan.21- febr.19.

 

Házastársának ne adjon okot féltékenységre, és ön se viselkedjen sárkányként! Barátja büszke önre, és persze megpróbál a saját maga számára tőkét kovácsolni az ön helyzetéből. Amit most nem bán. Ne kerülje az ügyvédeket, de kerülje az olyan ügyeket, amelyeknek jogi következményei lehetnek! Titkos szerelmi kapcsolatát és a gyermekvállalást jól gondolja meg! Egészségére ügyeljen jobban! Ha egy vírusos betegség mégis ágynak dönti, a kór gyors lefolyású lesz. Anyagi romlásba döntheti magát és a családot, ezért ellent kell állni a vigaszt nyújtó vásárlásoknak.

 

 Halak febr. 20 – márc. 20.

 

Váratlan ismeretségből mély barátság alakulhat. Találkozhat olyan emberekkel, akikkel régebben összekapcsolódott a sorsa. Ha külföldre vágyik, és nincs kivel menni, vágjon bele egyedül. Fizessen be csoportos útra! A munkahelyén legyen az arcán folyamatos a mosoly! Házastársával vitára adhatnak okot a pénzügyek, ezért jobban jár, ha most nem bíz rá anyagi intéznivalókat, még a csekkfeladást sem. Egészségi problémája teljes felszámolásához a gyógyszerek, a kezelések mellett szükség van a saját magával szembeni őszinteségére is. Így rájön, hogy hol követett el hibát, és mit kellene másként tennie. Bátran váltson nagyobb sebességre, és akkor hamarabb visszagurulnak önhöz a befektetett forintok – ráadásul kamatostul. Mind családjában, mind a hobbijában csodákat várnak öntől, de talán nem hiába. Képességei legjavát tudja nyújtani ezen a héten, valamennyi életterületen. Szárnyalni fog a beköszönő boldogságtól. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hozzászólások

hozzászólás

Egy hozzászólás “Heti horoszkóp november 3 – 9.” bejegyzésre

  • beusmama:

    Drága Katikám nem tudok betelni a soraiddal, olyan szép hogy ezt könnybe is ki kellene adni !
    Remélem folytatod mert ezt érdemes gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen