2016. évi horoszkóp Kos
201

Az év első napjaiban uralkodó bolygójuk, az energiát adó Mars épp a jegyükkel szemközt halad át, ami óriási lendületet ad. Az elmúlt esztendő egy kicsit csendesebben toppant be, nos, az idén mintha épp ezért akarná a Kos jegyűeket kárpótolni az élet! Januárban csak arra kell ügyelniük, hogy jól osszák be az energiájukat. Nem kell az évre tervezett összes teendőt egyszerre elvégezni, hisz mind a 12 hónapban jó formában lesznek. A lassan haladó Uránusz az év egésze során a Kos jegyében folytatja égi útját. Mivel ez a bolygó a friss, eleven fordulatok jelölője, nagy kár lenne áldásos hatását nem kihasználni. A február és a március legyen a tervezés időszaka, az április azonban már a tetteké. Ha bármit meg szeretnének , újítani, akkor lehetőleg ezt a hónapot válasszák. Ha már rég vadásznak valami testre szabott munkára, szinte szembe fog jönni a lehetőség.  Azok a Kos-  szülöttek, akik már rég keresik a szerelmet, járjanak nyitott szemmel a világban. Könnyen lehet, hogy pont ott fognak valakit megismerni, ahol a legkevésbé számítottak rá.

Nagyon vidám hónapot sejtet a május is. Ha általában nyáron szokták kivenni éves szabadságukat, akkor miért ne lehetne most ezen változtatni, hisz amaz a bizonyos, fentebb említett Uránusz hatására ebben az évben nagyon is sok mindent fognak másképp csinálni, mint ahogyan azt korábban megszokták. Ez persze, nem azt jelenti, hogy a nyár csak a munkáról szólna. Bár azok a Kosok, akik nemrégiben változtattak munkát, kicsit többet fognak dolgozni, hogy beinduljon az új munka, és a kollégákkal is összerázódjanak.  Ez azonban még a legnagyobb melegben sem lesz teher. Júniusban érdekes, új kapcsolatokat építhetnek ki a munkájuk kapcsán.

Szokatlan módon júniusban és júliusban nem is lesz akkor kedvük utazni, mint ahogy az a legtöbb nyáron lenni szokott, de azért egy – egy hétvégi túra vagy vidám társasági esemény színt visz a nyárba. Különösen a július sejtet pár kellemes, talán kicsit harsány kerti partit, ahol kiereszthetik a gőzt. Az augusztus már jelez egy hosszabb utazást, még akkor is, ha főként családjuk,  vagy társuk kedvéért vágnak bele. Egy kis kompromisszum  is lehet benne, amiről később ki fog derülni, hogy valójában mindenki jól járt.

Az ősz a baráti kapcsolataikban hoz egy kellemes meglepetést. Persze, hogy ez kinek mit jelet, az teljesen egyénfüggő. Az idősebb Kosok rátalálnak egy régi barátra, akivel ugyanott fogják folytatni a kapcsolatukat, mint ahol , valamikor megszakadt a fonal, a fiatalabbak pedig lehet, hogy épp most találnak egy nagyon jó barátra. Óriási érzékük lesz ahhoz, hogy jól össze tudják egyeztetni a barátságot a családi élettel, valamint a régi és új barátokra szánt szabadidőt.

Októberben egy kisebb életmódbeli változtatás kerül életük fókuszába, amitől még fittebbek és egészségesebbek lesznek. Szerencsére most nem csak a lelkesedés lesz nagy a Kos-szülöttekben, hanem kitartás is párosul hozzá.

Anyagi helyzetük október végétől lendül fel, novemberben akár még egy kis tartalékot is tudnának képezni, ha nem kellene karácsonyra valami nagy tervük.

Szerencsenapok: január 4., február 11., március 16., április 7., május 5., június 19., július 21., augusztus 8., szeptember 4., október 30., november 5., december 25.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen