Heti horoszkóp 2008. október 13 – 19.

Kos márc. 21 – ápr. 20.

Érzelmi téren kiegyensúlyozott napok elé néz. Gondjai megoldódnak. Erős indulatokkal rendelkezik, de ellenfeleivel mégis igen nyugodtnak tűnik. Jó a szervezőkészsége, a váratlanul adódó helyzetekben is helyt tud állni. Könnyen hasznosítja energiáit, ki tudja fejezni érzelmeit, remekül tud irányítani nagyobb vállalkozásokat, akár vállalatokat is. De hajlamos az önzésre, a másokat bizonytalanságban tartó magatartásra. Ha nem akar botrányt, vigyázzon, mert párja féltékeny. Ne űzzön kettős játékot. A munkában sikert mondhat magáénak, bankszámlája is hízik.

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

A héten megtörténik, hogy a levegővételért is fizetni fog! A héten semmiféle pénzügyi befektetéssel nem kellene foglalkoznia, és semmilyen közös ügyletbe nem  kellene  belekezdeni  se idegenekkel, se barátokkal!  Olyan dolgok jutnak tudomására, amelyek segítségével nagyobb önismeretre tehet szert, és saját családját is jobban megismerheti. A szerelemben a romantikus  rajongás még mindig hat, ami kész csoda! Társa révén előnyös helyzetbe kerül. De vigyázzon, hogy az üzlet és a szerelem között maradjon meg a határvonal, különben apénz az érzéseket szép lassan háttérbe szorítja. Fölfelé ível ismét a pályája.

 

 Ikrek máj. 21 – jún. 21.

 

Egyelőre az anyagi biztonság megteremtése legyen a fő cél. Különösen hétfőn kell ügyelnie arra, hogy kinek mit mond. A párja már érti kesernyés humorát, de újdonsült ismerősei könnyen félreérthetik. Sűrűsödik ön körül a levegő. Egyik kollégája  talán még zsarolni is próbálja. Minél többet enged meg neki, annál erőszakosabb lesz, mert türelmét gyengeségnek ítéli. Impulzív természetéhez illő megbízást kap szakmájában, ami fantasztikus lelkesedéssel tölti el. Talán ezen a héten jön el az a nagy pillanat, amire hónapok óta várt. Valószínűleg nyélbe tudja ütni azt a pénzügyet, amely jobb helyzetbe hozza, s amitől kivirul majd.

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

 

Kicsit fáradtnak és erőtlennek érzi magát. Ne rettegjen a jövő miatt, lehet, hogy megszűnik az állása, vagy átszervezés történik a cégnél, de ön nem marad fizetség, kenyér nélkül. Kezdjen el helyezkedni, mert a most indított vállalkozások kicsit lassabban, de be fognak indulni, és sikeresek lesznek. Csak ne beszéljen erről senkinek, mert elkiabálhatja a szerencséjét, vagy lenyúlják a lehetőségét! Olyan helyről érkezik segítség, ahonnan a legkevésbé várja. Ha ön járt külföldön, vagy most készül idegenbe, olyan kapcsolatokra tehet szert, amelyek pénzt hoznak a konyhára.

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

 

Szerelméről olyan dolog jut tudomására, ami korábbi gyanúját igazolja, és amit még most is nehezen tud elfogadni. Barátsága megszakadhat az ön stílusa miatt. Kritikája csalhatatlan, és ezt úgy adja elő, hogy a másik embert változásra, változtatásra ösztönzi. Optimista, látványosan sugárzik önből az energia, ha valami nem sikerül, akkor nem erőlteti, hanem továbbáll, és újba kezd. Önmagával szemben elnéző, könnyen rászedhető, meggyőződéses pacifista. Általában olyan barátokat választ, akik kitartóak, ezért róluk példát tud venni. Nem kellene rész vennie hatalmi harcokban, mert nemcsak magára marad, hanem felőrli szinte minden erejét.

 

 Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

Titokban nagy horderejű lépésre készül a magánéletében. Érdemes lenne rá aludnia egyet-kettőt. Hihetetlen hírt hall. Ráadásul ez az információ az ön életére is kihatással lesz. Ezért annyira furdalja az oldalát a kíváncsiság, hogy alig tud aludni esténként. Vegye kezébe az irányítást, és járjon a dolgok végére. Konoksága felbőszíti a környezetét, ezért a héten többen nyilvánosan kerülik majd a társaságát. A békesség kedvéért vegye elő briliáns humorát. Anyagi helyzete stagnál ezekben a napokban, de nem kell folyton amiatt aggódnia,  hogy lesz-e elég munkája.Annyi pénze mindig akad, hogy elégedetten dörzsölhesse a tenyerét, amikor szíve választottja kölcsönt kér.

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Hirtelen rádöbben arra, hogy a közelében él az a személy, akivel megoszthatná ágyát, és micsoda remek szellemi és lelki összhang alakulhatna ki önök között. Ez így is van, ám ha ez a valaki egy barátnőjének, vagy egy barátjának a kedvese, akkor mérlegeljen, mert a karma törvénye szerint ezért fizetni fog, mégpedig keményen. Gyermeke élete rendeződni látszik, s ebben az ön megnyugtató és jó tanácsokat adószavainak is nagy szerepe van. Szíve választottja felnyitja a szemét a munkája gondosabb végzésére. 

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

 

Meggyőzőereje nem mindennapi. Szellemessége, sajátos humora növeli vonzerejét. Hűséges, de gyakran pazarolja ezt az érzést olyan személyre, akiről csak később bizonyosodik be, hogy nem érdemelték meg. Állandóan tesz-vesz. Olyan barátot, szövetségest tudhat maga mellett, akivel összefogva nem mindennapi teljesítményt nyújthat. A munkához hatalmas elszántsággal és akarattal lát neki, aminek meglesz az eredménye. A kapcsolatában is új szelek fújnak, pontosabban ön lesz az, aki az új szelet fújja, és társa engedelmeskedik az akaratának. Azon az úton fog haladni, amelyet kijelöl számára.

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 Szerencsésnek érzi magát a munkahelyi átalakulások miatt. Szerelmi kapcsolatáért képes többet tenni, mert rájön arra, hogy a kedvese az, aki mellett nem egyszerűen élhető, hanem élvezhető is az élet. Adóproblémák rendezésére kiváló ez a hét. Hirtelen túl sok teher nehezedik a vállára, de önt olyan fából faragta a sors, hogy mindent kibír. Egy régi ismerőse felkavarja az ön érzelmeit. Most bölcsen kell döntenie! Felfrissülve fejezi be a hetet. Érzi, hogy olyan élményekre tehet szert, amelyeket soha nem feled. 

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

 

A lelke az unalmas részletmunkák ellen fog berzenkedni. Most veszi majd hasznát igazi barátainak,akik szórakozni viszik, hogy kedélyét javítsák. Nem lenne az ön stílusa keserű, ha viszonozná valaki azt a sok szeretetet, amellyel a lelke csordultig van. De sajnos olyan embernek akarja ezt adni, aki egyszerűen nem érzi ugyanezt ön iránt. Jótékony cselekedete miatt népszerű lesz,és akin segít, mély hálát érez ön iránt. 

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

Nyugodt hét kezdés után a Vénusz-Mars szembenállás alaposan felkavarja érzelmeit.Egy váratlan beszélgetés, amit a párja provokál, új irányba terelheti a kapcsolatukat. Átmeneti az a bizonytalanság, ami jelenleg a kedvét szegi. Többnyire ön a szó mestere, aki befolyásolni akar másokat. Az igazi ereje abban van, hogy kitapintja mások gyenge pontját, és rendkívül okos stratéga. Olyan szexuális kalandba keveredik, amelyet jobb lenne, ha titokban tartana. Még a legjobb barátnőjének se beszéljen róla!

 

 Halak febr. 20 – márc. 20.

 

Mivel bírságveszélyes a hét, ne szegje meg a legkisebb szabályt sem, különösen a fizetési határidőket tartsa be! Fontos okiratra lesz sürgősen szüksége, amelyért talán feltúrja az egész lakást, de de megtalálja. Munkahelyén a háttérben elképesztő harc folyik. Egy régi barátnőjére bukkan az internet segítségével. A találkozás olyan emléket hoz elő, amelyre nem számított. Nyugodtan sírják ki magukat egymás vállán. Alkotóereje nem ismer határokat ezen a héten, tehát bölcsen teszi, ha pénzt csinál minden épkézláb gondolatából. Partnere többször elcsábítja a munka mellől, ám ez felfrissíti testét-lelkét.

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen