Gombafasírt.

Hozzávalók:

 1 kg csiperke, vagy más gomba,

1 fej hagyma, 3 tojás,

20 dkg zsemlemorzsa,

egy csokor petrezselyemzöld,

5-6 gerezd fokhagyma,

1 kávéskanál ételízesítő,

1 mokkáskanál őrölt bors, só.

Elkészítés:

A hagymát apróra vágom és megpárolom rajta a felszeletelt gombát, a zöldpetrezselymet apróra vágom, a fokhagymát átpréselem. Mindezeket fasírtmasszává gyúrom és morzsába forgatva forró olajban kisütöm.

 

 

 

Jó étvágyat. 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen