2014. évi horoszkóp a 12 csillagjegyről Kos

kos

március 21. – április 20.

Nehezen találja meg azt a szakmai területet, amelyben igazán jól érzi magát, és olykor unalmasnak és érdektelennek véli munkahelyi lehetőségeit. Ön egy szociálisan nagyon érzékeny személy, aki előrelátóan tudja irányítani embertársait. Egy csapatban – vagy valamilyen csoportban – szeret a leginkább dolgozni. De még jobban szereti azt, ha munkájában nemzetközi kihívásokkal is találkozhat, mert szeret egzotikus világok lakóival megismerkedni. Effektíven tudna dolgozni humanitárius területen. És lehet, hogy érdeklődést mutat a modern projektek irányában, és valószínű, hogy alkalmas is azok megvalósítására. Csak a szokványostól eltérő munkában találhatja meg a lehetőséget arra, hogy teret engedjen sugárzó és nem mindennapi személyiségének. Önnek határozott elvei vannak, és politikai meggyőződései nagy hatással lehetnek munkájára is.

Ebben az időben azt érezheti, hogy nem rendelkezik a hivatásához szükséges képzettséggel, illetve a megfelelő intellektuális tapasztalatokkal, ezért bölcsen teszi, ha javítja képességeit úgy, hogy tapasztaltabb szakembereket keres, illetve ha részt vesz a megfelelő kurzusokon. Lehet, hogy sok időt kell utazással töltenie – és pontosan ez az a tényező, amely, ha kemény munkával párosul, megalapozhatja lehetőségét a terjeszkedésre. Az intellektuális képzés fontosabb lehet most, mint a szakmai előmenetel.

Be Sociable, Share!

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
Statisztika
Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081 Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081 Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081 Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081
  • Megtekintett oldalak : 824851
  • Egyedi látogatók : 439636
  • Megtekintett oldalak 24 órája : 426
  • Egyedi látogatók 24 órája : 167
PageRank ikon ingyen