Heti horoszkóp szept. 29. – okt. 5.

Kos márc. 21 – ápr. 20.

Egész héten futni fog a pénz után, amely csodák csodájára hagyja magát megfogni. Ezt az életszemléletet természetesen a legkedvesebb hozzátartozója is értékelni fogja, és önfeláldozóan szolgálja önt. Kíméletlenül őszintének kell lennie egy családi terv anyagi felvázolása közben, mert ha nem ezt teszi, veszteség éri. Nyerni szívügyeiben fogmiután kalandozó életösztöne megszokott szerelmi fészekbe vezérli. Egy szerelemnek a kezdete a legszebb. Ilyenkor még kevésbé látjuk, mutatjuk a hibákat. Ezért mielőtt igent mondana, kérje ki egy barátja véleményét is. Persze az is előfordulhat, hogy irigység mondatja a negatív kritikát. 

 

Bika ápr. 21 – máj. 20. 

 

A munkában váratlanul kedvező fejlemények történnek, ezek pénzt hoznak, és elégedetté teszik, ami az egészségi állapotán is meglátszik. A héten fel kell emelnie a szavát, legyen kemény, mielőtt még valaki azt hinné, hogy pimaszkodhat önnel! Értéktárgyaira figyeljen, mert tolvaj ólálkodik ön körül egy Szűz személyében. Sebezhető, érzékeny ember, aki hirtelen változtat stílust, taktikát. Remekül átlátja a legzűrzavarosabb helyzeteket is, és logikájának, diplomáciai képességének köszönhetően a Bikák közül kerülnek ki a legjobb tanácsadók. Hajlamos azonosulni a szenvedőkkel, és hajlik az önfeláldozásra. Azt azonban nézze meg, hogy kinek ad önzetlenül, mert lehet, hogy nem hálát, hanem újabb adakozásra felszólító, arcátlan követelőzést arat cselekedetével. 

 

Ikrek máj. 21 – jun. 21.

 

Képes remek közösséget létrehozni, másokat jótékony cselekedetekre ösztönözni. A Mars miatt viszont egész héten feszültebb, mint máskor. Könnyen megbántódik, de nem próbálja tisztázni a helyzetet, inkább duzzog. A kollégák helyettesítése miatt megszaporodtak a teendői, bár a szíve szerint már pihenne, a pénz miatt inkább marad. Külföldi utazásra készülődik, és emiatt izgul – de a kirándulás remekül fog sikerülni, akár a héten, akár a jövőhéten kerül sor rá. Munkahelyén a főnökség az agyára megy, és nehezen viseli a terheket, amelyek a vállát nyomják. Egy korábbi bonyolult ügyben új fejlemények mutatkoznak, amelyek miatt továbbra sem teheti azt, amit akar. Adó- vagy egyéb hatósági ellenőrzés is várható, ami miatt megütheti a bokáját. Munkája során megismer valakit, akibe beleszerethet. Hagyja, hogy sodorja az ár. Fogadjon el minden meghívást, ha párt keres, mert biztos, hogy összetalálkozik majd azzal, aki új mederbe tereli életét. 

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

 

Sok érdekes megbízást kap, de valahogy nem tud örülni egyiknek sem. Most nem pénzre, erkölcsi elismerésre vágyik, hanem boldog, kiegyensúlyozott napokra, melyek be is következnek. Használja ki ezt a kedvező időt arra, hogy a családi programok keretében oldjon meg néhány, a felszín alatt húzódó problémát. Fortuna most önt szemeli ki védencének. Ne legyen türelmetlen a kedvesével. Pénteken a Vénusz, szombaton a Mars segít megtalálni a közös hangot. Választott hobbijában rendkívül céltudatos, tele van energiával, de félő, hogy a sporttársak nem tudják tartani az iramot, és végül mégsem tudja elérni, amit maga elé tűzött. Meglepve tapasztalja, hogy olyanok is keresik a társaságát, akik eddig közömbösek voltak. Ha tartós kapcsolatra vágyik, megtalálhatja az igazit. Alkalmas a hét a  kintlévőségek behajtására, de máskor szerződés nélkül ne vállaljon munkát, ne adjon kölcsönt! 

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

 

Türelmesebben, nyitottabban viselkedik az emberekkel. Felettesével, vagy egy befolyásos baráttal a kapcsolata remek lesz, akár közösen vághatnak egy sikert hozó tevékenységbe. Nagy távolságban élő, vagy eddig hallgatásba burkolózó szerelme is új életre kel. Gyermeke miatt lelke megnyugszik, örül kiváló előmenetelének. Ne törekedjen maximalizmusra a munkájában és párkapcsolatában, mert senki nem tud egy fenékkel megülni két makrancos lovat! Ehelyett nézzen meg néhány romantikus filmet, hogy ellazuljon.

 

Szűz aug. 24 szept. 23.

 

Barátai, ismerősei meglepetten állnak unott arckifejezése előtt, hiszen általában ön a társaság mozgatórugója. Ám most valamiért nincs igazán kedve a viccelődéshez. Sebaj, a belső csend mindig építő! Legalább azt tudja, mit nem akar, hogyan nem akarja tovább folytatni az életét, és lassan tisztul ön előtt a jövő képe. Új feladatba fog vágni, mert már nem elégíti ki sem anyagilag, sem szellemileg az, amivel foglalkozik, és az újban sikeres lesz! Ha azt szeretné, hogy gyermeke őszinte legyen önnel, akkor ne szidja össze, és ne tartson neki kiselőadást arról, hogyan és mit kell tennie, főleg nem párkapcsolati ügyekben. Mert abban ön is tanácsra szorul! Lehet, hogy egy olyan emberrel hozza össze a véletlen, aki ismeri a kedvesét, és olyasmit mesél róla, ami még inkább megerősíti az iránta érzett szeretetét.

 

Mérleg szept. 24 – okt.23.

 

Mindenkinek lehet rossz napja, még a főnökének is. Ne duzzogjon, ha érdemtelenül leteremti. A héten felülkerekedik önben játékszenvedélye, ám vigyázzon, a casinóban  hagyott pénzt jobb helyre is költhetné. Párjával apróbb konfliktus várható, ám hét végére minden nézeteltérést megoldhatnak. A munkahelyén jobban oda kell figyelnie, mert a legapróbb hiba is megbosszulja magát. A héten ismét remekül fog spórolni, így talán még olyan dolgokra is telik majd, amelyeknek megvásárlására korábban nem látott lehetőséget. De az is lehet, hogy olcsóbb változatához jut egy olyan drága dolognak, amellyel megőrizheti egészséget. Féltékeny lehet a héten partnere viselkedését látva. Nem szabad rettegnie a jövőtől, mert talán összébb kell huznia a nadrágszijját és nem telik most mindenre amit eltervezett, de olyan élményekben lesz része, amelyek miatt könnyebbnek érzi az életet. Gyermekének biztonságot nyujt, vagy gyermekvállalás témában nagy lépést tesz előre.

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

 

Régi, nehéz, helyzetekkel teli kapcsolata fordulat előtt áll, de ön alig mer hinni párjának, bízni benne. Menne is, maradna is, nem tud dönteni. Semmi baj: a párja ugyanis meg fogja oldani a helyzetet. Rengeteg jó ötlete van, de ne feledje: a születésnap előtti időszakban kár előhozakodni velük, mert vagy süket fülekre talál, vagy ami rosszabb: valaki elorozza majd. A héten fontos találkozója lesz a szakmai nagy Ő-vel, tehát jó lesz idejében elvégezni minden feladatát. Fortuna újból megmútatja önnek a nagy pénzhez vezető útat, de ne legyen telhetetlen, mert ráfízet. Minden az eredeti elképzelésével ellentétesen alakul. Ez leginkább a Neptunusz-Vénusz szembenállás kedvezőtlen hatásának tudható be. A fontos megbeszéléseket halassza szerdára. Akkor nemcsak új ötletei lesznek, hanem megbízható segítőrársakat is talál. 

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

Távirati stílusban tud csak a kedvesével szót váltani. Valami mindig „keresztezi” a tervét, és alig találkozhatnak péntekig. Felettesei azt várják, hogy vakon teljesítse a kérésüket. S mert a jogos kritikáját nem hallgatják meg, a düh majd szétveti. A felmondást fontolgatja. Féltve őrzött szerelmi kapcsolatára váratlanul fény derül. Környezetét megdöbbenti partnere kiléte. Ha már így alakult, hallgassa meg véleményüket, hiszen, ahogy a mondás tartja: több fűl többet hall!

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

 

A héten olyan események történnek, amelyek jót tesznek hírének, házasságának, anyagi ügyeinek, és talán még az egészsége is javulni fog. Népszerű lesz, többen fogják az ön kegyeit keresni, és a bajba jutott embereknek most ön adhat reményt. Barátja hallgatásán meg fog lepődni, és rájön, hogy félreismerte őt, mert irigy önre. Gyakran jut mostanában egy olyan személy az eszébe, aki hiába nincs önnel, a szeretete iránta nem változik. Egymást érik az elképesztő események, és amit talán még néhány héttel korábban lehetetlennek tartott, most arról kiderül, hogy mégis lehetséges. Az egyedülálló Baknak a szerelmi kapcsolatáért keményen és kitartóan kell dolgoznia, ha szereti az illetőt, és vele akarja a közös jövőt. Ezért olyan dolgot is meg kell tennie, amelyet azelőtt elutasított. A munkahelyén nagy vihart kavar egy döntés, amelynek meghozatalára  utasítani fogják önt.

 

 

 Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

A sors eddig igazán kényeztette. Minden(ki)t sikerült megkapnia. Most viszont lehet, hogy kosarat kap. Talán mert rossz hangnemet választott. Túlvállalta magát. AS legfontosabb feladatokra koncentráljon, minden mást halasszon későbbre, különben kifut a határidőkből. Nem kerül nagy fáradságába, hogy jobban megfizettesse értékes munkáját a héten, mert egyre jobban tudja mennyit ér. Feladatai mellett, most végre arra is jut ideje, hogy az élet örömeiből kivegye a részét. A munkahelyi szerelem nem igazán kedvez a kapcsolatának, de még a karrierje is veszélybe kerülhet, néhány önfeledt pásztoróra miatt. 

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

 

Nemcsak a kollégák irigysége miatt kerül nehéz helyzetbe. Saját felületessége sokkal inkább magyarázat az elmaradó prémiumra. Szívügyekben biztonságra törekszik. Ha még nem élne házasságban, most sürgetni kezdi az esküvőt. Egy felületes kapcsolatról is könnyen elhiszi, hogy sírig tartó boldogságot kínál. Érdekeit mindig tartsa szem előtt, kihasználhatják, ha bedől a szépen csengő hízelgésnek. Az élet nagy lehetőséget tartogat a kitörésre, hiszen minden fejlődés magvát képviselik a szimbólum szülöttei. Erős egyéniségek, akik világosan látják maguk előtt a céljukat, és ezért képesek küzdeni. Mély szülői érzésekkel rendelkeznek, a legfontosabbnak azt tartják, hogy gyermekeikből majd legyen valaki, többre vigyék, mint ők. Hajlamosak a felesleges aggódásra és a fóbiákra. 

   

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen