Őzlábgomba szójába.

 Hozzávalók:

40 dkg őzlábgombafej,
2 db tojás,
5 dkg szójaliszt,
5 dkg olaj a sütéshez,
só,
őrölt bors.

Elkészítés:

A gombafejeket megmossuk,héját lehúzzuk,és ha az alsó részén lévő lemezkék már nem világos,hanem sötétbarna színűek,akkor azokat is eltávolítjuk.

Sózzuk,borsozzuk,szójalisztben,felvert tojásba,majd ismét szójalisztbe forgatjuk.

Közepesen forró olajban világosbarnára sütjük az olajat alaposan lecsepegtetjük.

Önálló ételként, salátával, zöldségpudinggal is tálalhatjuk.

 

 

Jó étvágyat.

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen