Heti horoszkóp szeptember 15 – 21.

Kos márc. 21 – ápr. 20. 

Érdeklődése most egy mások által nyugodtnak ismert, kissé unalmas figura felé fordul.Meg van róla győződve, hogy a rezzenéstelen külső mögött nagyon is izgalmas lélek lakozik. Mindaz, amit ezekben a napokban kezdeményez, kemény munkával jár, de hosszú távon nagyon jövedelmező. A Mars a Kosban sétálgat, s az ön első horoszkópjára vetít nyugtalanító fényeket. Ez kb. azt jelenti, hogy egyre több a munkája, s egyre jobban unja. Másra vágyódik, mást szeretne csinálni, de egyenlőre vízszintes a sorompó. Pedig hát az egész zodiákus körön belül ön az, aki örömforrássá tud tenni bármilyen munkát, feltéve, ha nem öné az első munkafázis a bontott csirkéhez.

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

A Vénusz – Neptunusz konjunkció jelzése, hogy álmodozik egy kapcsolatról, de kifutna a világból, ha egyszer csak realizálódna a dolog, mert fél a kötöttségektől. E jelből tudjuk meg azt is, hogy van két testőre, az egyik az erejével, a másik inkább hatalmi pozíciójával védelmezi. Szerdán szüksége is lehet rá. Szombaton egy erdő szélen kellemes meglepetés érheti: összefut valakivel, s talán beljebb is mennek a sűrűbe. Mivel pontosan tudja, hogy a gyenge emberek kevésbé erkölcsösek, kihasználja ezt. Olyan javaslatot tesz valakinek, amelyen ön fordított esetben felháborodna. Kérését teljesítik, és ezzel nagy szívességet tesz egy barátnak, aki fontos szövetségese lesz a megélhetési harcban.

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

 

A szerelemben, ha friss kapcsolatról van szó, már tervezgethet hosszabb távra, de partnerének ne beszéljen a közös jövőjükről alkotott elképzeléseiről! Az uralmi helyzetben lévő Vénusz sok kellemes élményhez juttatja. Baráti, társasági élete mozgalmassá válik. Különösen a hónap második felében. Pénzügyekkel bánjon óvatosan! Kedvet kap néhány olyan luxus cikk megvásárlására, amire igazán semmi szüksége nincs. Munkahelyén továbbra sem tisztázottak a viszonyok. Legfeljebb ez önt most már kevésbé zavarja. Különös gondot fordítson táplálkozására! Hajlamos lesz arra, hogy túl egye magát.

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

 

Bármilyen társaságba kerül, kissé félénken, visszafogottan viselkedik. Nem igazán tudja eldönteni, milyen szerepet vállaljon. Talán éppen ezért nyúl gyakrabban a süteményes tálba. Olyan partnert válaszon, akivel egyforma nézeteket vallanak és egyforma az érdeklődési körük. Mer így tudja igazán megvetni a lábát, gyökeret ereszteni, és nagycsaládot, nagyobb közösséget létrehozni, amelynek tagjai az eszméjét tovább viszik. Minden gondolatért vállalnia kell a felelősséget! Szórakozott professzor válik önből, he nem csinál elintéznivalóiról listát a hét elején. Zsúfolt napjait egy-egy welnesz típúsú, kényeztető óra beiktatása teszi elviselhetővé. Meglátja menni fog!

 

Oroszlán júl. 23-aug. 23.

 

Még a környezetét is meglepi rámenősségével. Az Oroszlánban járó mars adja meg a szokatlan lendületet. De megéri, mert így tényleg valóra válthatja álmait. A bolygók segítik a gyors beilleszkedésben, akár munkahelyet vált, akár új ismeretek szerzése miatt kerül új csapatba. A héten bebizonyosodik, hogy nincs olyan helyzet, amelyet ne tudna kihasználni. Még a szemétből is aranyat tud varázsolni, vállalkozását felvirágoztathatja, gyermekének olyan dolgot enged meg, amely miatt irigyelni fogják. Bepillanthat az okkult tudományokba, az élet  valóság színfala mögé. Élvezi hatalmát, hogy olyan valaki hízeleg, és hajt térdet ön előtt, aki eddig erre képtelen volt. A szerelemben próbáljon meg hűséges maradni.

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

Aprólékos részletességgel deríti fel a munkalehetőségeket. No nem azért, mert állást akar változtatni, hanem azért, hogy találjon magának másod – illetve harmadállást. Szeretné ugyanis még több pénzzel gyarapítani a családi kasszát, úgy érzi, hogy ez a kötelessége. Ráadásul elégedettséget, megnyugvást, sőt boldogságot talál a munkában. Azért ne hajtsa túl magát, és legyen családtagjai érzelmeire is. Ők szeretnének még több időt együtt tölteni önnel Saját vágyait inkább képzeletben éli ki, mint a gyakorlatban, bár ezekben a napokban össze fút valakivel, aki kézzelfogható közelségével lángra lobbantja a pislákoló parazsat, de csak egyszer. Vigyázzon, mert a tisztaság iránti méltányolható igénye lassan tisztaságmániává válik, legyen egy kicsit lazább, régi bölcsesség: amíg 7 kiló koszt meg nem eszik az ember, úgy sem halhat meg. 

 Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Alighanem nehéz döntés előtt áll, különösen csütörtökön lesz olyan feszült a hangulat a párja és ön között, hogy legszívesebben végleg csomagolna. Érdekes feladattal bízzák meg , ám most nem elég a szakmai rutin, és a jó ötlet, alapos háttértudás is kell. Ön a hét legkiválóbb vendéglátója, de remekül érezheti magát akkor is, ha vendégségbe megy. Baráti kapcsolata kiállja a próbát, és bebizonyosodik, hogy egymásra mindig számíthatnak. Gyermeke sikere büszkévé teszi, és megsokszorozza erejét, még nagyobb áldozatot vállal érte. Jobban járna, ha inkább elnapolná az ingatlan ügyletét, mert „beleugorhat” egy olyanba, amely miatt meggyűlhet a baja a törvénnyel. Győzze le bizalmatlanságát, mert az hűvössé teszi kapcsolatát környezetével, és rengeteg ellenséget szerez.

 

 Skorpió okt. 24 – nov. 22.

 

Törekedjen felelősségteljes pozíció betöltésére, ami nem az anyagi javak megszerzése miatt fontos, hanem azért, hogy az ősöktől örökül kapott tudást minél több emberhez el tudja juttatni. Foglalkozzon a filozófiai tudományokkal, logikával, amelyek segítenek jobban megérteni az összefüggéseket: mi, miért történik. Vállrándítással intézi el, hogy az anyagi csőd szélére került. Vegye komolyabban az életet, sokan várják, hogy változtasson hozzáállásán. Váltsa valóra álmait, iratkozzon be végre egy hobbitanfolyamra, ahol kiélheti kreativitását. 

 

 

 Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

Számos fontos döntést kell meghoznia. Ahhoz, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott lehessen, szüksége van a jó kommunikáció és a feladat megoldó  gondolkodási módszerek elsajátítására. A magányos nyilasok a hét utolsó napjain indulnak pár vadászatra, a siker garantált. A hét közepén számíthat néhány kisebb kellemetlenségre karrierje terén, azonban a nehézségek türelemmel és kellő odafigyeléssel orvosolhatók. Ha gyermeke, vagy testvére most egy különleges összeghez jut, ne csodálkozzon, az illető régóta készül a „nagy dobásra” és most bejött neki. 

 

 

 Bak dec. 22 – jan. 20.

 

Nem panaszkodhat a szerencsecsillagára. Az utóbbi időben nagyon kényeztette. Legfeljebb az lehet a baj, hogy hozzászokott már a jóhoz, és még többre vágyna. Tanácstalan néhány dologban, de nem tesz jót, ha elodázza a döntést. Inkább kérjen segítséget egyik bizalmasától. A hét elején gyülekező vészterhes viharfelhők csak akkor okoznak égzengést, ha nem tud lakatot tenni a szájára, és olyasmivel „csipkelődik”, ami párját érzékenyen érinti. Most olyan ajánlatot kaphat a konkurens cégtől, ami igencsak zavarba ejti, de döntenie kell. Még az is lehet, hogy ön lesz a hét lepedőakrobatája! A szexuális étvágya nő, ez vonzóvá teszi önt és többen tesznek ajánlatot, amelynek nem tud, és talán nem is akar ellenállni. 

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

Anyagi ügyekben nem áll a helyzet magaslatán, a felvett kölcsönt ugyan törleszti, de közben le kell mondania egy olyan dologról, amely élvezetet, nagy örömöt jelentett. Kártérítés  ügyében most járjon el,és ha rossz szokást akar legyőzni, most megvan hozzá az ereje! Ne a csillagoktól várja a lelki rendcsinálást, önnek kell eldönteni, hogy mit akar. A Hold pozitív fényeket nyújt a rendhez, ideje, hogy harmonikussá tegye az életét. Azt kell meggondolnia – jelzi a Vízöntőben mozgó Neptunusz, hogy a szürkeséget válassza -e  a hozzá tartozó nyugalommal, vagy pezsdítse a vérét  egy-egy új kalanddal, szerelemmel.

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

 

Az Uránusz azt mutatja, hogy az időbeosztása csapnivaló. Igen sok az üresjárata, inkább utólag gondolkodik el a dolgokon: hogyan kellett volna… A Szaturnusz világraszóló szép embersége konkrét formát ölt a hét második felében. A leghevesebb öröm, ép úgy, mint a legmélyebb fájdalom néma. Ha ez igaz, akkor a média nem ismeri a szenvedélyeket, csak a hazugságot. Lehet, de azért a bálnák között is létezik fehér. Ne legyen naiv, a héten sok jóra ne számítson. 

 

 

 


 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen