2013.éves horoszkóp a

12 csillagjegyről – Bika

 

április 20 – május 20

 

 

 

” 2013-ban sokszor kell  bizonyítanod a rugalmasságodat. A változások egyre gyorsuló ütemben köveik egymást, átalakítják érdeklődési körödet, próbára teszik kapcsolataidat, megváltoztatják  az egész életedet. Természetes, hogy az állhatatos Bika szívesebben ragaszkodik a status quóhoz ahelyett, hogy alkalmazkodna a változó körülményekhez. Szerencsére megkönnyíti a dolgod, ha elfogadod, hogy az ellenállásnak semmi értelme. Küzdhetsz foggal-körömmel az elképzeléseidtől teljesen különböző jövő ellen, de azzal is töltheted 2013-at, hogy újjáteremted önmagad. Amikor 2012. február 13-án a Neptunusz a nagy képzelőerejű Halak jegybe és álmaid és vágyaid 11-es házába lépett, egy hosszú folyamat kezdődött el, aminek során újra kell fogalmaznod céljaidat. Ideje kigyomlálni az irreális elképzeléseket, és megvalósítani azt, amit lehet. Szerencsére a józan Szaturnusz  június 11-én és 19-én értékes segítséget nyújt a 2012. október 10-én kezdődött fényszögsorozatába tartozó, a csalfa Neptunusszal alkotott harmonikus trigonjaival. Egyértelművé teszi a különbséget a tények és az illúziók között, ami megkönnyíti számodra az eddigi lehetetlennek tűnő döntést.

Május 20-án és november 1-jén lesz a legnagyobb szükség rugalmasságra, amikor ( a 2012. június 24-én kezdődött és 2015. március  16-áig tartó sorozatrészeként)  a forradalmár Uránusz dinamikus kvadrátot alkot az úttörő Plútóval. Nagyon valószínű, hogy történt néhány váratlan dolog veled  azóta, hogy az Uránusz 2011. március 11-én a spontán Kosba lépett. Hét évig tartó útja sorsod 12-es házában számos meglepetést okozhat még. Az Uránusznak a magasabb igazság 9-es házában tartózkodó Plútóval alkotott kvadrátjai megkérdőjelezik életed értelmét, megváltoztatják a számodra fontos dolgokat és új célokat jelölnek ki számodra. Mivel általában gyakorlatias gondolkodás jellemző rád, azok a nem megszokott vagy elméleti témák, amikkel ezután foglalkoznod kell, elképzelhetetlen mértékben kitágítják majd a látóköröd.

Lássuk a tényeket: a tanítómester Szaturnusz a szenvedélyes Skorpióban, a társak VII-es házában tölti a 2013-as évet. Másokkal együtt dolgozni mindig kihívás, de neked is meghozza a gyümölcsét, ha hajlandó vagy félretenni félelmeidet, felülbírálni véleményedet és tanulni a környezetedtől. A Szaturnusznak a mindent átalakító Plútóval alkotott szextiljeinek köszönhetően  2012. december 26-án, majd 2013. március 8-án és szeptember 21-én nem kell kompromisszumot kötnöd legfontosabb értékeid tekintetében. Annak ellenére, hogy számos kihívással kell  szembenézned, önbizalmad megnő, amikor a jóindulatú Jupiter az év első felében önértékelésed 2-es házában tartózkodik.

Június 25-én a Jupiter a gondoskodó Rákba és közvetlen környezeted 3-as házába lép, és itt is marad egészen 2014. július 16-áig. Látogatása esélyt ad arra, hogy lakóhelyed elhagyása nélkül szerezz tapasztalatokat.”

 

 

 

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

 

 

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen