2013. éves horoszkóp a Kos csillagjegyről.

március 21. április 19.

 

 

 

 

A te jegyed a nagy változások sűrűjébe esik, köszönhetően annak, hogy 2011. március 11-én az Uránusz belépett tüzes jegyedbe, ahol 2018. május 15-éig marad. E nagy elektromos feszültséggel bíró bolygó felráz, meglepetések, áttörések, és új felfedezések özönét zúdítja rád, melyektől a hajad is folyamatosan égnek áll. Szerencsére kezdeményező természetű vagy, aki arra termett, hogy új területeket fedezzen fel, új tapasztalatokat szerezzen, és mindannyiunkat a jövőbe vezessen. Te tipikusan az az ember vagy, aki a változást izgalmas kalandként éli meg, de ne feledd, mások számára néha nehéz búcsút inteni régi szokásoknak vagy idejétmúlt koncepcióknak. Rád vár, hogy utat vágj a feltérképezetlen területen, és te idén is készen állsz erre. Két fontos időszakra hívnám fel a figyelmedet, amikor különösen körültekintőnek kell lenned: május 20-án és november 1-jén, amikor a lázadó Uránusz belecsattan egy kellemetlen kvadrátba a fenyítő Plútóval. Egy héttel ezen napok mindkét végén a hibahatár lecsökken, így a radikális megmozdulások igen veszélyesek lehetnek.  Körültekintően vizsgáld meg minden lépésed lehetséges következményeit, hiszen a dolgok később már nem csinálhatók vissza. A tranzit pozitív oldala az, hogy erőt és kitartást adhat legyőzhetetlennek tűnő akadályok leküzdésére.

Valószínűleg nem kell messze menned, hogy új emberekkel találkozz és új szempontokat ismerhess meg.  A mindent felnagyító Jupiter az okos Ikrekben és a kommunikációt és közvetlen környezetet uraló 3-as házadban haladva kíváncsivá tesz, érdekes beszélgetéseket indít, és a mindennapjaidat apró felfedezésekkel gazdagítja, melyek mosolyt csalnak az arcodra. Június 25-én a filozofikus Jupiter átlép a gondoskodó Rák jegyébe és gyökereidet uraló IV-es házadba. A családi mintáid mélyebb megértése révén segít legyőzni azokat a tudat alatt ható erőket, melyek hátráltatják a haladásodat. Ha belemerülsz ezekbe az érzelmekbe, melyekbe a fájdalmas emlékeket temetted, sebezhetővé válhatsz, de a folyamat révén szerzett tisztánlátásból sokat profitálhatsz – másként, tisztábban fogod látni céljaidat és a feléjük vezető utat.

Most különösen fontos, hogy felszínre hozd pszichédből az ott rejtőző indítékokat és rejtett vágyakat – figyelmeztet az alapos Szaturnusz jelenléte a dolgok mélyére hatoló Skorpióban és az intimitást uraló 8-as házadban. Ez a kapcsolatokat átalakító tranzit 2012 októberében kezdődött és 2014-ig tart, és leteszteli eltökéltségedet szakmai és magánéleti kapcsolataidban. A fontos az, hogy légy őszinte önmagadhoz a céljaidat illetően, és őszintén mérd fel magadban azt is, hogy mit adnál cserébe, hogy megkaphasd, amit remélsz. Hajlamos vagy önállóan működni – nem igazán szeretsz másoktól függeni. De nem fedezheted fel a kapcsolataidban rejlő összes potenciált, amíg tudomásul nem veszed, hogy több szeretet, pénzt  és sikert remélhetsz, ha összefogsz hozzád hasonlóan szenvedélyes és erőteljes partnerekkel.

Ha könnyebben meg akarod érteni a 2013-as évi horoszkópodat, használd az alábbi linket.

http://bvkati.hu/az_asztrologia_alapjai/az_asztrologia_alapjai.htm

 

 

 

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen