Szeptember 8 és 12. december 8.

Mária névnap

(héber – görög – latin)

Jelentése:ellenálló,lázadó, erős. 

Feladata: kapcsolatok megvalósítása. Ebben mindig megválaszthatja az utat. Az egyikben „Mindig nekem van igazam” -ez a meghatározó tulajdonság az életében. Hajlamos a családot is háttérbe szorítani, hogy másokat segítsen és irányítson. Ebben az esetben önmaga lehet, de könnyen egyedül maradhat. Rendkívül pontosan és célszerűen építi fel életét. Nem hagyja kibillenteni magát az elhatározásaiból, terv szerint halad előre. 

 

idezetek40.jpg

Nehezen alkalmazkodik, nehéz meggyőzni. Képes az érzelmeit háttérbe szorítani, ha érdekei ezt diktálják. Ez ütközési pont lehet a párkapcsolataiban és a családjában. A másik lehetőség, hogy az erejét és adottságait arra használja, hogy családot és otthont teremtsen. Képes a környezetét vezetni és irányítani, ezzel kivívhatja az elismerést. Ebben már benne van a lehetősége egy biztos kapcsolatnak. Problémái az önfejűséggel és a makacssággal adódhatnak. 

 

mozgokepek18.gif

Köszöntöm a születésnapjukat, valamint a

házassági évfordulójukat ünneplőket. 

viragok49.gif

 

Marcsika!  Vidám, boldog életet kívánunk.  Teljesüljön minden elképzelésed.

 

 idezetek52.gif

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Egy hozzászólás “Mária név jelentése.” bejegyzésre

  • Marcsi:

    Katika!
    Köszönöm! Nagyon szépen megírtad a Mária név jelentését és nagyon tetszik, sok mindenben magamra ismertem. Az egészségem még sajnos mindig nem jó és nem is tudom, hogy mikor leszek újra olyan jól, mint voltam. Üdvözöllek Benneteket és jó egészséget kívánok mind kettőtöknek! Puszi: Marcsi

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen