Birkaszeletek salátával
Hozzávalók
– 8 szelet birkahús
– tengeri só
– őrölt bors
– 2 evőkanál vaj
– 2 evőkanál apróra vágott mogyoróhagyma
– 1 teáskanál mustár
– 2 evőkanál apróra vágott koriander
– 4 evőkanál fehérborecet
– 4 evőkanál olívaolaj
– 2 fej saláta
– 100 g galambhegy saláta
Elkészítés
1. Fűszerezzük a húst sóval, borssal, és süssük vajban 5 percig, alacsony hőfokon rózsaszínűre. Tegyük félre, és tartsuk melegen.
2. Közben keverjünk öntetet a mogyoróhagymából, mustárból, korianderből, ecetből, olajból, sóból, borsból.
3. A salátát tépkedjük darabokra, keverjük el az öntettel, és tegyük a tányérokra. Vágjuk darabokra a húst, és helyezzük a salátára.
Jó étvágyat.