Birkaszeletek salátával

Hozzávalók

– 8 szelet birkahús
– tengeri só
– őrölt  bors
– 2 evőkanál vaj
– 2 evőkanál apróra vágott mogyoróhagyma
– 1 teáskanál  mustár
– 2 evőkanál apróra vágott koriander
– 4 evőkanál fehérborecet
– 4 evőkanál olívaolaj
– 2 fej  saláta
– 100 g galambhegy saláta

Elkészítés


1. Fűszerezzük a húst sóval, borssal, és süssük vajban 5 percig, alacsony hőfokon rózsaszínűre. Tegyük félre, és tartsuk melegen.


2. Közben keverjünk öntetet a mogyoróhagymából, mustárból, korianderből, ecetből, olajból, sóból, borsból.


3. A salátát tépkedjük darabokra, keverjük el az öntettel, és tegyük a tányérokra. Vágjuk darabokra a húst, és helyezzük a salátára.

 

 

Jó étvágyat.

 

 

 

 

 





Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen