Heti horoszkóp október 29 –  november 4.

 

 

 

  március 21 ? április 20.

 

Ha amiatt aggódsz, hogy elég pénzed legyen, sohasem lesz. Az aggódás meggátol abban, hogy megtedd azokat a lépéseket, melyekre szükség van a jólét megteremtéséhez.  A gazdagság irányában tett legfontosabb lépés, az aggodalom csírájában való elfojtása.  Nem árt, ha meggondolatlanul nem költekezel.  Talán még azt sem tudod pontosan, hogy mit akarsz, csak az a fontos, hogy hagyd magad mögött azt, amiben éppen élsz. Lehet, hogy nem lenne rossz döntés, ha kicsit elfogadnád a múltat. Mindig szükség van arra, hogy valamilyen biztos pont megmaradjon a változások közepette. 

 

  április 21-május 20.

 

Ezen a hétén kicsit kényeztesd magad. Vedd lazára a dolgokat, akkor tudsz sok mindent könnyedén elvégezni. Teremts kellemes hangulatot környezetedben.  Találkozz rég látott hozzátartozóiddal, ismerőseiddel. Egy nagy beszélgetés nyugtatni fogja lelkedet. Szerelem terén engedd szabadjára fantáziádat.  Egy idősebb partnertől megkapod mindazt, aminek nagy szükségét érzed.  Légy boldog, most élj a mának, ne is gondolj a jövőre, mert az úgy is megérkezik, lehet, hogy nem fehér lovon, de vágtában.

  május 21 ? június 21.

 

 Talán lépned kellene? Az áhított feladat nem fog az öledbe pottyanni. Menj oda főnöködhöz, és értesd meg vele, hogy erre a feladatra Te lennél a legalkalmasabb. Erről  ne csak beszélj, hanem hidd is el. Komoly lehetőség előtt állsz, és egy karnyújtásra van a győzelem. Tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy kedveltesd meg magad felebarátaiddal. Minél rendesebben bánsz velük, annál rendesebbek lesznek Ők is hozzád. Hát miért ne lophatnád be magad rokonaid és barátaid szívébe azáltal, hogy jól bánsz velük – s így aztán ők is jól bánjanak veled?

 

   június 22 ? július 22.

 

Szeretnéd megváltoztatni megjelenésedet, így szánj időt és pénzt az átalakításra. Ne hivatkozz arra, hogy nincs rá pénzed. Más is vásárol turkálóban, ez neked sem szégyen. Tetszeni fog a változás és ha van partnered, neki is, ha még nincs, akkor nagyon hamar találni fogsz.  A munkahelyeden tedd érthetővé, hogy csapatmunkában szeretnél dolgozni, és sem a munkafolyamatot, sem a felelősséget nem szeretnéd egyedül vállalni. Itt az ideje, hogy leülj hozzátartozóiddal egy beszélgetésre, és tisztázni kell a halaszthatatlan problémát.

   július 23 ? augusztus  23.

 

Az elmúlt időben nem biztos, hogy jól rendezted párkapcsolatodat. Ezért most tudasd vele,  sőt éreztesd is, hogy mennyire fontos neked, és igen fontos szerepet tölt, vagy töltött be az életedben. Neked is jó az, ha érzed a párod fontosságát. A szerelemben változtass stratégiát. Partnerkapcsolatodban ne akarj jobb lenni a másiknál!  Inkább légy lazább és hallgass rá.  Erkölcsileg jogod van hozzá, hogy elítéld mások nézeteit, de nincs jogod ahhoz, hogy az akaratodat rá kényszerítsd.  Lehetőséged van egy szerencsés üzletkötésre, ami miatt el kell utaznod. Óvatosan az út folyamán, mert problémád adódhat, de óvatossággal kivédheted.

 

   augusztus 24 ? szeptember 23.

 

Ne próbálkozz kedvesed vigasztalásával akkor, amikor  azt látod,  nem is szeretné, ha segítenél. Egyedül szeretne megbirkózni a nehézségekkel. Légy türelmes, és várd ki míg megoldja problémáit. Meglátod a “türelem rózsát terem”.  Addig míg párod magával van elfoglalva, Te is szervezz külön programot barátaiddal. Menj moziba, színházba, és tegyetek nagy túrákat. A levegő jót tesz szervezetednek, közben még jókat is beszélgethettek. Néha szükség van egy párkapcsolatban, hogy mindenki tegye a maga dolgát, ahogyan neki jólesik, csak közben ne kandikálj ki a kapcsolatból az érzelmek terén.

   szeptember 24 ? október 23.

 

 Ha el tudod érni, hogy valamiben kitűnj a többiek közül, már közelebb vagy a célhoz. Gyakran elég egy jó bemondás, vagy egy különösen divatos smink, hogy felkeltsd a figyelmet. Fortély és divatos öltözék, ez a jó fegyver! A családban vita alakulhat ki. Ezt akkor tudod jól kezelni, ha háttérbe vonulsz és onnan irányítod a szálakat, csak óvatosan, hogy mások ne vegyék észre. Ha ügyes vagy, nagyon hamar békét tudsz teremteni. A pletykákkal se törődj, mert hamar kiderül, hogy ki és mi áll a híresztelések mögött. Emiatt kár lenne idegeskedni.

 

   október 24 ? november 22.

 

Nem tudtad elérni, hogy végre  anyagilag független légy, és visszanyerd békés szabadságod, ezért frusztrált és szomorú lehetsz. Nem látod a kiutat abból a helyzetből, amiben vagy, és emiatt nem tudsz önmagad lenni. Nem tehetsz mást jelenlegi helyzetedben, mint kivársz. Olyan körülmények tartanak fogva, amik gúzsba kötnek, és amiket egyedül nem fogsz tudni megváltoztatni. Munkatársaid nem adták jelét annak, hogy segíteni szándékoznának, de váratlan segítségre azért számíthatsz.  Egy kisebb kátyúban vesztegel sorsod, ahonnan csak sorsszerűen juthatsz ki. Meg kell várni ezt az alkalmat, de jól figyelj, hogy ne téveszd szem elől.

 

   november 23 ? december 21.

 

 Tedd lehetővé kedvesed számára, hogy bebizonyíthassa, határozott és erős, főleg ha közös jövőtök érdekében kell cselekednie. Ne akard mindenáron saját akaratodat érvényesíteni, mert ez elbizonytalanítja, úgy fogja érezni, hogy nem bízol benne. Ha a szíved vezet az üzletben, akkor csődöt mondhatsz. Vigyázz, légy résen és a kedvező alkalomra csapj le. Lehet, hogy a jó döntés jobb anyagiakat is ígér. Szükséged van a logikus észjárásra, ha pozícióban akarsz maradni. A hét végén csinálj magadnak szabadidős programot, nagyon rád fér a kikapcsolódás.

 

     december 22 ? január 20.

 

Most minden, a szervezet kitisztítására és méregtelenítésére szolgáló tevékenység sikeres lehet. A fogyókúrát most érdemes elkezdeni, még aki valamivel többet eszik is, mint máskor, az sem hízik olyan gyorsan. Nem szívesen fejezed ki gondolataidat és érzéseidet akkor, ha sejted, hogy ez kényelmetlen lehet másvalaki számára, akivel talán össze is kellene különböznöd. Minél kedvesebbé és elnézőbbé válsz, annál több tudattalan harag halmozódik fel benned. A héten érdekeidet elég könnyen érvényesítheted, mivel rendkívül ambiciózus vagy.  Partneri kapcsolatod izgalmas és érdekes.

 

     január 21 ? február 20.

 

Szokatlanul türelmetlen vagy, és csodálkozol, hogy mitől van ez. Valószínűleg elfáradtál a sok családi perpatvarban.  Alkalmad lesz pihenni a hét végén, ha elfogadod azt a meghívást, ami pár nap édes semmittevést ígér. Viszont az nem jó dolog, hogy szeretnél megszabadulni az érzelmi kötelékektől, mert családodnak szüksége van rád. Gondold át alaposan döntésedet mielőtt lépsz. Könnyen meggyőzöd és magad mellé állítod ismerőseidet, ám a saját elképzelésedből nem engedsz. 

 

   február 21 ? március 20.

 

 Egyik pillanatról a másikra mindent elveszíthetsz, ha nem tartod magad elég erősen. Munkádba belekötnek, javaslataidat nem fogadják el, és veszélyben foroghat a megélhetésed is. Soha nem késő új szakmát vagy nyelveket tanulni. Vedd kézbe a sorsodat! Hátad mögött összesúgnak, de ezzel ne törődj, mert csak irigykednek, mivel azt hiszik körülötted minden rendben van. Voltál már ilyen mély ponton, abból is kilábaltál, ez most is így lesz, de kemény munkára és kitartásra van szükség. Betegség fenyeget, menj orvoshoz!

 

 

 

Be Sociable, Share!

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen