Kos március 21-április 20

E héten kicsit szomorú lesz, mert a Jupiter állása szerint egy kisebb terve nem válik valóra. Ha viszont csalódik, vagy bánatos, a szexuális vágya fokozódik. Vigyázzon, mert esetleges félrelépése nem marad titokban. A Hold-Szaturnusz jó állása őszínteségre ösztönzi. Végre családtagjai és barátai között nem járkál  sértett oroszlánként, hanem megmondja, mi a baja.

Bika április 21 – május 20

A hét elején nehéz megbeszélésen, vagy tárgyaláson vesz részt. Az ebből származó gondok sokáig elkisérik.Kellemetlen perceket élhet át, ha nem volt őszinte párjához. Munkakedve egyre jobb lesz, viszont a családdal  sokat zsörtölődik. A párja segít önt  jobb kedvre deríteni. A hét végére új energiával töltődik fel.

 Ikrek  május 21-június 21

A hét elején rendezze gondolatait, tekintse át távlati terveit. Ha megbántott valakit, most itt az ideje hogy bocsánatot kérjen. A Nap – Merkúr konjukció (segítő fényszög)  a szájába adja a szép szavakat . Keresse fel, vagy nyúljon a telefonhoz, és tegye meg az első lépést. A fenti bolygóállás pénzszerzésre is alkalmas. Felvirágoztathatja vállalkozását, esetleg tervezheti még csak ezútán beinduló cégét.

Június 22-július 22

Ha azt hiszi, hogy önnek már semmi újat nem lehet mondani vagy mutatni, akkor téved. Egészen megdöbben azon, hogy a hatalomért, a pénzért való küzdelemben mennyire ki tudnak vetkőzni önmagukból az emberek. Vigyázzon esetleges ellenségeivel, mert ki fogják forgatni szavait.  Figyeljen oda párkapcsolatára, mostanában elhanyagolta. Valaki apasztja a pénztárcáját, csak házastársa van segítségére a takarékoskodásban.

Július 23-augusztus 23

Rejtély és titok lengi körül, valaki igyekszik meghóditani. Ne szálljon be a héten a munkahelyi csatározásokba.Nem értik meg amit szeretne és nem támogatják. Nyugtalan és örökmozgó ezen a héten, akár a higany. Vitatkozós hete lesz. Új évi fogyókúráját a csillagok is segítik. De a kilók könnyen visszaszöknek, ha nem figyel oda étkezésére. Egyen sok zöldséget és gyümölcsöt.

Szűz augusztu 23-szeptember23

Igen nagy életerővel és önbizalommal rendelkezik. Úgy érzi a bölcsek köve a táskájában van. Remek hetet lát maga előtt. A héten sok új benyomás fogja érni. Remekül megold minden feladatot. Egy elvállalt megbízást sikeresen fog teljesíteni. Ha lehet, most magasabbra tegye a mércét. Át fogja ugrani.

Mérleg szept.24.okt.23

Régi kapcsolatot, házasságot hosszú idő óta feszültnek érzi. Türelmetlenebb, idegesebb, mint korábban. Fokozódik a balesetveszély, s időnként torkig lesz a munkájával. Engedje el magát.  Ezen a héten személyes pénzügyei is előtérbe kerülnek. A barátaival és kolégáival sok dolgot kell megbeszélnie. Otthon nyudaodtan öntse ki a szívét, elvégre ez az ön birodalma is.

Skorpió okt.24-nov.22

Bár napi ügyeit nagyon eredményesen végi, fizikai teherbíró képességére jobban oda kell figyelnie. Lehet, hogy túl sokat vállal. Kimélje magát és annyit vállaljon amennyit elbir. A tönkretett életéről való siránkozása, néha megtévesztő. A barátai ugyan ugy ott vannak, csak nem akarja őket észrevenni. Lehet, hogy a siránkozása csak kibuvó? Még ha ilyen esetekben kevésbé is őszinte, mégis bizni lehet igazságérzetében. Kapja össze magát

Nyilas nov.23-dec.21

Szakmai téren a dolgok most nem alakulnak kedvezően. Ez azért van, mert az otthoni ügyek kötik le, és nem a munkára összpontosít. Mostanában a családi körben érzi jól magát. Ezt az időszakot a kiszámíthatatlan események jellemzik. Előnyére válhat at idegen országokkal és kultúrákkal létesített kapcsolatok. Kísérletezzen, vállalja a kockázatokat. Szüksége van arra, hogy ismeretlen és kiszámíthatatlan dolgok történjenek önnel.

Bak dec.22-január 20

Pénzügyei, spekulációi sikeresnek igérkeznek. Olyan információk birtokába jut, melyek az üzleti életben segítik. Nyugodtan, kimérten intézi ügyeit. Meghallgatja társai véleményét. Valami rendkívüli esemény történik életében. Ez mindenképpen felvillanyozza. Ez a hét kedvező lesz a párkapcsolat szempontjából is. Egészségügyi gondjai lehetnek a hét végén. Figyeljen oda, mert az egészségnél nincs fontosabb.

Vízöntő január 21-február 20

Úgy érzi, az útóbbi időben felszedett pár kilót. Többet kell mozognia. Egyébként vidám a hangulata. A hét végén baráti társaság várható. Még a szomszédokkal is közelebb kerülhet, akár barátként is. Rengeteg házibuli, meghívás vár önre.  Üzleti és szakmai ügyek is előtérbe kerülhetnek . Sikeresek lehetnek a tárgyalásai is. Nehogy a túlzott szubjektivitás hibájába essen.

Halak febr.20-márc.20

Most megvalósíthatja terveit, és világossá teheti álláspontját mások előtt. Ne felejtse el meghallgatni az ő véleményüket is. Ne akadjon fenn jelentéktelen apróságokon, és akkor nagyon hatékony lehet a hete. Elegendő energiával rendelkezik a kemény és szorgalmas munkához. Próbálja megkeresni mindenben a mélyebb, belső értékeket. Szinte minden sikerülhet, bármibe is kezdene. Fordítson nagyobb gondot arra, hogy lelkileg is kipihenje magát.

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen