Egészben sült csemegekaraj.

Hozzávalók 4 személy részére:

sertés rövidkaraj 0,48 kg
baconszalonna 8 szelet
friss lecsó ízlés szerint
nagy szemű vajbab ízlés szerint
burgonya 0,40 kg

Elkészítés módja:

A sertés rövidkarajt vékony szeletekre vágjuk. Baconszalonnába bújtatjuk, sütőben készre sütjük. Tetejére tálalás előtt a friss lecsóból, nagy szemű vajbabból, angolszalonnából készített magyaros ragut és a kockára vágott sült burgonyát halmozzuk.

 

Idény zöldségsalátával díszítjük, és vas edényben tálaljuk.

 

Jó étvágyat.
 


Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen