Céklaleves

Hozzávalók:

30-40 dkg céklasaláta
2 dl tejszín
1 evőkanálnyi liszt
cukor

Elkészítése:

A céklát szedd ki a levéből, s vágd apróra. 6 dl vízhez adj néhány kanálnyi céklalét, sót, cukrot, tedd bele a céklát, és forrald fel. A liszttel és a tejszínnel készíts habarást, s sűrítsd be vele a levest. Még egyszer forrald össze, – ha kell – még sózd, cukrozd, s hagyd kihűlni. Végül fedd le, s a tálalásig legalább fél óra hosszan tartsd a hűtőszekrényben.

 

Jó étvágyat.

 

Be Sociable, Share!

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
Statisztika
Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081 Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081 Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081 Warning: Illegal string offset 'timestamp' in /USER/dlap/bvkati/wordpress/wp-content/plugins/firestats/firestats-wordpress.php on line 1081
  • Megtekintett oldalak : 776168
  • Egyedi látogatók : 414825
  • Megtekintett oldalak 24 órája : 450
  • Egyedi látogatók 24 órája : 240
PageRank ikon ingyen