Brokkolikrémleves

Hozzávalók:

50 dkg brokkoli
2 evőkanál liszt
2 dl tejföl
3 dkg vaj
1,5 zsemle
petrezselyem
őrölt bors

Elkészítése:

A megtisztított és rózsáira bontott brokkolit főzd meg 1-1,5 liter sós vízben, majd a levével együtt turmixold le, borsozd és adj hozzá finomra vágott petrezselymet. Közben a lisztből és a tejfölből készíts habarást, ezt add a leveshez és forrald össze. (Lisztbe forgatott vajdarabkákkal is gazdagíthatod.). A sütőben, szárazon pirítsd meg a zsemlekockákat, s tálaláskor ezt kínáld a leveshez.

 

 

 Jó étvágyat.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen