Heti horoszkóp 2008. június 2 – 8.

Kos márc. 21 – ápr.20

Önnek sikeres lehetne egy természetgyógyászati tanfolyam elvégzése. Mostanában gyakran gyengélkedik, rossz a közérzete. Ha betartja az utasításokat, hamar rendbe jön. Mindenből kerekedhet vita. Ha épp nyaralnak, akkor rengeteg kérdésben van ellenkező véleményen, mint a párja. Nehezen tudnak programot egyeztetni. A siker, a hírnév előbbre való most, mint az anyagiak, ezért aztán nem is igazán figyel oda pénzügyeire. Gondoljon az egészségére és iktasson be hétköznapjaiba lazító tevékenységet.

 

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

Kapós lesz a héten! Szeretője nagyon igyekszik , hogy vissza tudja szerezni az ön szívében azt a régi helyet, amelyet korábban elfoglalt. Házastársa is belehúz, ő is önt akarja. Napról napra nő az önbizalma hivatásában, s ettől, vagyis javuló teljesítményétől a pénztárcája is kövérebb lesz. Az ismerkedés terén nem szabad bezárkóznia, mert akkor nem érinti meg a küszöbön álló csoda. Keresi a nyilvánosságot, bár nem minden szereplése tekinthető sikeresnek.

 

Ikrek máj 21 – jún. 21.

 

Szinte erőnek erejével rátukmálja magát másokra. Esetenként érzelmi zsarolást is alkalmaz. Sokkal fontosabb lenne, ha felmenőivel foglalkozna, akik igénylik az ön segítségét. Szinte az élet minden területén nagy érzelmi intenzitást mutat. A munkában hibátlan teljesítményt nyujt, de a várt elismerést mégsem kapja meg, hiszen képtelen a szakma iránti alázatra.Általában az ivással bánjon csínján. Munka közben semmiképpen ne fogyasszon alkoholt. Sajnos most a legcsekélyebb italtól is agresszívvé válhat.

 

Rák jún. 22 -júl. 22.

 

Érdemes lenne több lábon állnia, mert igy nem kerük kiszolgáltatott helyzetbe, és ha esetleg megszűnik az állása, vagy csökkennek a bevételei, nem esik kétségbe. Ha lehetőség nyílik a munkája mellett egy mellékfoglalkozásra, mondjon igent, és vesse abba is bele magát, mert a családnak több pénzre lesz szüksége, és egy ingatlanügylet is nyelheti a pénzt.A szerelemben egyre szenvedélyesebb érzések fűzik ahhoz a személyhez, akihez nem szabadna.

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

 

Jól érzi! A héten kirobbanó formára lesz szüksége, hiszen az ön nagy Ő-jére egyszerre többen is pályáznak. Győzzön a jobb! Egyszer mélabús, aztán kisűt a nap és ezerrel pörög. Nem tud uralkodni a hangulatváltozásain. Túl sok a kiadása, ha nem tart mértéket, a végén kölcsön kell kérni valakitől! Anyagilag nem áll valami fényesen, de ne szomorkodjon, egy reményteljes üzlet van kilátásban, ami gondjaira gyógyír lehet. Új munkahelyet találhat, vagy új feladatot kaphat nagyobb fizetéssel.

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

Egészségi problémája miatt ne gyötörje magát, nem olyan súlyos az ügy, mint képzeli! Viszont, ha vizsgálatokra megy, acélozza meg az idegeit, ha pedig az egészségügyben dolgozik, legyen kéznél könnyű nyugtató! Házastársának gondjai vannak, ezért morcosabb. Kedvező hetet igérnek a csillagok, olyan bolygóállások kísérik útját, melyek különösen munkájában, karrierjében, netán tanulmányai terén segíthetik tervei megvalósítását. Bár mindig is földhözragadt típus volt, itt az ideje, hogy mozgékonyabb legyen, észrevegye a különleges lehetőségeket, s megragadja a megfelelő alkalmat a siker elérésére.

 

 

Mérleg szept. 24 – okt 23.

 

Ármánykodók veszik körül, valaki pedig konkrétan nem mond önnek igazat. Nyugtassa meg a bölcsesség, hogy ” minden hazugságnak nagy ára vanés ne törje a fejét gyerekes „visszavágásokon”. Még akkor se, ha érzi, hogy próbára teszik a türelmét, emberségét és szakmai képességét. Egy Hold-Jupiter nyolcadfényszög azt jelzi, hogy váratlanul zűrzavaros helyzetbe kerülhet, még az is lehet, hogy kiderül, van egy gyereke, akiről nem tud. A párja persze nem lesz önfeledt.

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

 

A keddi Neptunusz-i kvadrát különleges helyzetet jelez. Csütörtökön a Szaturnusz szerint szerelmileg elkötelezetté válhat, hiába keresi a kibuvókat! Ön ösztönösen tudni fogja, és aktivizálja magát, amikor rájön arra, hogy megtalálta azt a kreatív szeretőt, aki le fogja önnek hozni a csillagot az égből, és szinte rabszolgájává teszi őt. Ingatlanügyletet ügyesen bonyolíthat, a családi kapcsolatokban is helyreáll a nyugalom, már csak a munkahelyi harcokban kell kiosztania néhány pofont.

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

Néhány tervén módosítani kellene, ha célba akar érni, különösen akkor, ha ezek a tervek valaki máséval is egybeesnek. Előfordulhat, hogy érdekből barátkozik, és nem annyira saját maga, mint inkább a szerelme vagy a gyermeke miatt, akinek ez a kapcsolat remek ugródeszka lesz a megélhetésben. Anyagi ügyekben kellő rafinériával rendelkezik, így a héten megint jól fog járni. Uralkodó bolygója, a Vénusz egész héten kedvező hatással van párkapcsolatára.

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

Amig a Jupiter a Bak jeggyel szemben jár, nem kell félnie a kudarctól. Ám a sikerei feltüzelhetik irigyeit. A héten újabb kedvező ajánlatot kap, amit sok kollégája igen csak rossz néven vesz majd. Kevesebbet fog idegeskedni, mint az elmúlt időszakban. Ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy felhőtlenül boldog napokra számíthatna, de azt mindenképpen elmondhatja, hogy volt már rosszabb is. Ez persze némi túlzás, mert sokkal jobb passzban lesz, mint alig egy hete volt, s szívügyekben a siker borítékolható.

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

Folyamatosan dolgozik önben a kielégítetlen tudásvágy. Legszívesebben minden szabadidejét odahaza, olvasással töltené. Egy utazás során komoly üzleti lehetőségek tárulnak fel. Érdemes minden egyes ötletet elképzelést komolyan venni. Partneréhez legyen nagyon figyelmes, ha fel akarja korbácsolni szenvedélyét.

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

Ha megadja partnereinek – mind munkában, mind érzelmeiben – azt, amire vágynak, maguktól megoldódnak eddig felhalmozódott problémái. Forintjait viszont hét lakat alatt őrizze! Az ereje megduplázódik, hajlamos lesz túlzásokba esni.Szerelmes, de lehetséges, hogy még csak most alakul a kapcsolat. Jókedvében vásárol egy-két csinos ruhadarabot. Ha most ajánlanak üzletet, mondjon nemet, mert kétesélyes az ajánlat. Annál inkább legyen éber, mert érkezik egy nagyobb összeg a számlájára, nehogy túl hamar megszabadítsa tőle egy rossz tanácsadó!

 

 

 

 


 


 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen