Heti horoszkóp 2008. május 26.-június 1.

Kos márc. 21 – ápr. 20.

Kedvező állásajánéatot kap. Ne aggodalmaskodjon, ha ez esetleg költözést is jelent. A visszaút mindig nyitott a mások által hátrányosnak tartott, de önnek a szülőföldet jelentő környezetbe.A héten viszont a tanulás a legfontosabb, ahol nagy kihivások és fantasztikus lehetőségek várják. Az ismeretszerzés nincsen korhoz kötve, és a családjában is támogató változások következnek be. Megnyilatkozásait baráti köre tolerálja.

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

Gyermeke több helyen lesz téma, és olyan emberek is foglalkoznak vele, akiknek semmi közük sincsen hozzá. De ez nem izgatja különösebben, inkább mulat az egész dolgon, hiszen boldog. Baráti társaságban tölt több időt, jól érzi magát, hiszen körülrajongják.Régi szerelméről hírt hall, de a szíve már nem facsarodik össze miatta. Amennyiben ön házas, társa idegesíti, és mivel mindketten tűrelmetlenebbek egymáshoz, ezért összezördülhetnek, de ki is békülnek.

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

Munkahelyén nagy átalakulások várhatók, ami önt is érintheti, de nem fog belőle rosszul kijönni. Baráttól, kollégától olyan ajándékot kap, amely elvarázsolja. Hétköznapi örömök kötik le, talán épp most költözik össze párjával, most alakítanak ki közös otthont. Ne lepődjön meg, ha furcsa pletykák jutnak a fülébe. Valaki így próbálja kikezdeni a szakmai jó hírét. Csak a Hold-Merkur szembenállás után derülhet fény a mesterkedő személyre.

 

Rák jún.22 – júl. 22.

Csak reális határig vállaljon kockázatot! Ügyes diplomáciával építsen ki kapcsolatot magasabb körökkel. Ha viszont akadályokkal találkozik, ne adja fel, hanem kitartóan meneteljen a kitűzött cél felé. Kizárólag olyat tegyen, vagy mondjon, amiért felelősséget tud vállalni! Ne engedje, hogy hazugságra kényszerítsék, mert a lelkiismeret-furdalás miatt ebbe bele is betegedhet. Szerelmes, imádja a kedvese nevetését, szellemének csillogását, becsületességét és kitartását. Beszéljen az érzéseiről, mondja el neki, hogy mennyire szereti, és komolyan gondolja a közös jövőt!

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

Munkahelyén titkos ellensége aknamunkát végez, de az is lehet, hogy önre kényszerítenek egy olyan feladatot, amelyet nem tud, és nem is akar elvégezni. Ráadásul a kollégák körében sem fog majd emiatt túl nagy népszerűségnek örvendeni. Ha teljesen magányos, a Vénusz akár új szerelemmel is megajándékozhatja. Ha a múlt héten elmulasztott volna egy fontos telefonbeszélgetést, vagy konzultációt, a héten elrendezheti. Az orvosi vizsgálatokra, doktorral való konzultációra is kiváló az idő.

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

Az Uránusz mindig váratlan, meglepetésszerű eseményeket generál. Ezúttal párkapcsolatában várható hirtelen fordulat. Nehezen tud elszakadni a hétköznapoktól, nem tud lazítani . Vegyen meleg fürdőt. Ellazítja a feszült izmokat és enyhiti az erős szívdobogást. Többen keresik a kegyeit és házastársával is jelentősen javul a kapcsolata. Még erősebb szálakkal kötődnek egymáshoz, aminek nem fog örülni a környezetében mindenki!

 

Mérleg szept. 24 – okt.23.

Élvezi az új emberek ismeretségét, és a régi barátokkal is felelevenítheti kapcsolatát. Társával harmónikus viszony alakul ki, és a gyermek még szorosabbá, szinte elválaszthatatlanná teszi önöket. Ha külföldön tölti az idejét, jól fogja érezni magát, de többet fog költeni, mint amennyit tervezett. Jó lenne, ha legalább most nem a munka, a főnöke, vagy éppen a kollégája lenne a legfőbb témája, mert ezzel lassan a környezete agyára megy.

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

A családi viták elsimulnak,mert képesek megbékélni egymással, és ön is nyitottabban fordul feléjük, szinte mindenre hajlandó értük. Nagyon helyesen döntött úgy, annak idején, hogy nem vállal főnöki beosztást, mert csak megkeserítené beosztottjai életét. Ezekben a napokban se tegye, hiába is kínálják önnek tálcán a lehetőséget. Az a fajta függetlenség, amiben él, mindenki számára a lehető legkedvezőbb megoldás.

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

Foglalkozzon egy kicsit többet önmagával, kevesebbet a családjával, mert ők is csak a salátában szeretik Cézárt. Nagyobb összegre tehetne szert, ha valamilyen szellemi vetélkedőn indulna, ott valóban kamatoztathatná sokat érő és mély tudását. A hét végén is csillogtathatja intellektusát, ha vendégségbe megy vagy úgy dönt, hogy ön hívja össze a barátait. Igaz, ez inkább pénzkiadással jár, semmint anyagi haszonnal, de azért a szellemi elismerés is valami.

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

A munkája komoly követelményeket támaszt önnel szemben. Ne adjon hangot az elégedettlenségének, mert künnyen előfordulhat, hogy alacsonyabb és rosszabbul fizetett beosztást kap. Tegyen meg minden magától telhetőt, ez a legbíztosabb és véletlenül se hivatkozzon szakmai tapasztalataira, mert vérig sértheti fiatal főnökeit. A tudás úgysem marad titokban, hanem ők látják be azt, hogy szakmai ismeretek nélkül nem megy. Legfeljebb akkor már nem lesznek főnökök.

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

Ha nehéz feladat előtt áll, ne aprózza el erejét. Koncentráljon a sikerre, ez önmagában fél győzelem. Valószínű, hogy hamarosan találkozik egy régi barátjával, akit évek óta nem látott. Ha gyengélkedik ne rohanjon rögtön orvoshoz, próbálja ki az otthoni gyógykészítményeket, teákat, a mézet és a citromlevet stb. Közérzetjavító lehet a fény, az illat, vagy egy kellemes szaunázás is. Vigyázzon a kilóira, a fürdőruha nem takar semmit. Most a szeszeket is csak mértékkel fogyassza, igaz a veder is mérték!

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

A hangulatát valami nyomasztja.Talán a régi emlékek, talán egy friss csalódás nyomja el jókedvét. Tudomásul kell vennie, hogy a hét utolsó napjaiban az események nem úgy alakulnak, ahogy szeretné és jó elképzelései is holtvágányra futhatnak. Testi-szellemi borzongást hoz a szerdai Merkur-Vénusz szembenállás, és ez a romantikus érzelemhullám sokáig a hatalmában is tartja. Bármilyen igéretesek az anyagi kilátásai, ne essen túlzásokba, mert az elkövetkező időszak rengeteg pénzügyi nehézséget rejt.

 

 

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen