Heti horoszkóp 2008. május 19 – 25.

 

 

 

Kos műrc. 21 – ápr. 20.

 

Elérkezik az a nagy pillanat, amikor ismét átélheti azt a nagy szerelmet, amelyben élete során talán egyszer volt része.Gyermeke boldogsága miatt is hálát ad a sorsnak, és vele együtt örül. A munka miatt sem panaszkodhat, mert olyan bevételre tehet szert, vagy olyan elismerésben lesz része, amely gyógyírt jelent a múltban elszenvedett veszteségekért. Béke lesz otthon is, ha házastársa ötletére nem mond nemet.Óvatos legyen a közlekedés terén.

 

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

A Plútó kellemetlen pillanatokat tartogat a hét végére. Kötözködő kedvében észre sem veszi, hogy szavaival fájdalmas sebeket okoz kedvesének. Gondosan megtervezett, alaposan átgondolt ingatlan – és egyéb ügyei most szép hasznot hoznak. A munkában nagy átalakulások veszik kezdetüket, amelyek önt is érintik. Talán kevesebb időt fog otthon tölteni, a családtagok elhanyagoltnak érzik magukat, de kénytelen a munkhelyén nyűzsögni, és mindent elvállalni. Most új lapokat oszt a sors és a főnökség.

 

 

Ikrek máj. 21 – jún. 20.

 

A szerelemben fellángol a régi szenvedély. Ön szabadjára engedi fantáziáját, s ezzel partnerét rabul ejti. Talán kicsit borúsabbnak látja a helyzetet, mint amilyen az a valóságban. Túl kell tennie magát a csalódáson, amelyet azok az emberek okoztak, akikben bizott, akiket felkarolt. Csak olyan dolgokhoz adhatja a nevét, amely teljesen szabályos, és amelyben minden részletet ismer. Ellenőrizzen mindent és mindenkit! Ugyanis olyan hibákat vehet észre, amelyeket nem ön követett el, de önnek fog sokba kerülni. Az egészséget tartsa még fontosabbnak, és gondoskodjon a szeretteiről!

 

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

 

Még a hét első felében járjon a végére minden olyan ügynek, amit fontosnak tart, mert szerdától már nehezebb lesz. Ha most egy jó tündér felajánlaná, hogy teljesíti 3 kívánságát, csak egyetlen dolgot kérne: hogy rendeződjön a párjához fűződö kapcsolata. Ezt viszont csak ön oldhatja meg! Ne törjön le, ha valaki elutasítja. Lehet, hogy azzal tesz jót, ha várnia kell.

 

 

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

 

Kellemetlen perceket igér a Vénusz és a Szaturnusz vasárnapi találkozása. A harag rossz tanácsadó, ne folyon bele a vitába, s várjon néhány napot, mielőtt végleg döntést hozna. Nem az a legjobb kollégája, aki a legtöbbször ad önnek igazat. Legkönnyebben általa téved vakvágányra. Tele lesz erővel, energiával, új élményekkel, a lelkében nagyobb kedvet érez a hétköznapi robothoz. A párkapcsolatba új színt vihet. Anyagi ügyekben is kedvező fordulatra van kilátás. Vigyázzon, kerülje a hűtőszekrényt, mert minden falat duplán hizlal.

 

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

Miért kerüli az emberek társaságát? A beszélgetés oldaná önben a feszültséget, amelyet az vált ki, hogy bizonytalan barátjában. Szerencsére a megoldás körvonalazódni fog a hét közepén, és azután már fürödhet a boldogságban. Nem fogja magányosnak érezni magát az idei üdülésben, de a régi szép emlékek okozhatnak fájdalmat.Házastársával kapcsolata egy váratlan kellemetlenség , vagy félreértés után nyugalmasabbra fordul, és békében tölthetik a hét végét. Ha ön még nem házas, a sors lehetőséget kínál rá.

 

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Végre jól érzi magát a bőrében! A munkahelyi problémák is szünetelnek, és a pénzéből is jobban ki tud jönni, mint korábban. Ha idénymunkát végez, nem lesz oka panaszra, mert jól kereshet, és közben olyan helyzetbe kerül, amely meglepi, és amelyből tanulhat. Ha ön házas, társa nagyobb szeretettel fordul ön felé. Hétfőn a Hold a Mérlegbe lép, és arra inspirálja, hogy ruházza fel kedvesét, törődjön többet azzal, hogy mit vesz fel. Majd meglátja, hogy érdekesebb lesz az is, amikor este leveszi a ruháit.

 

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

 

A Hold önben is felkelti a vágyait, hogy valaki kényeztesse, az égi jelek szerint hárman is szívesen vállalkoznának erre. Állócsillag, az Éjszakai Sarkcsillag rangemelkedését mutatja, és azt, hogy fényes szerencséje lesz. A „fényes” mást jelent, mint egyszerű lottónyeremény, lehet, hogy ékszert kap valakitől, netán félre lép, mikor a fejére esne a rézmozsár. A Plútó külön jele, hogy lesz a héten egy szépnek ígérkező éjszakája, ám botrányosan végződhet. Szeretné a fejét a falba verni!Fontos önnek, hogy az életében jót cselekedjen. Szereti osztogatni a tanácsokat, de hamar ideges lesz, ha önnek adnak tippeket.

 

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

Fél az okkultizmustól és a sötéttől, és tart a jósoktól is. Nemcsak a megbízhatóságának, határozottságának, hanem a rokoni kapcsolatainak is köszönheti azt a lehetőséget, amellyel pénzt kereshet, és új felyezetet nyíthat szakmai életében. Az ön otthoni ügye téma lesz a munkahelyén, de ez nem zavarja. Képes lesz annak az embernek is hízelegni, akit egyébként akkor szeretne látni, amikor a háta közepét. Helyezkedésre van szűksége ahhoz, hogy a pénzénél maradjon!

 

Bak dec. 22 – jan. 20

 

 

Legyen óvatos, körültekintő ezen a héten, mert amilyen rossz formában van, még az is előfordulhat, hogy ha nem ügyeskedik, sikertelen hetet zár. Viszont rendezni fogja régi adósságát, s ez nagy megkönnyebbülést okoz. Kockázat nélkül a jövőben sem fog sikert aratni, de a rizikót mindenképpen csökkentenie kell. Legyen tehát megfontolt! Amennyiben műtéti beavatkozásra kerül sor, érdemes lenne előre jelét adni annak, hogy a későbbiekben hálás lesz a sikerért.

 

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

A munkában kiderűl, nem számíthat egy korábbi igéretre, vagy nem tudja, pontosan mit várnak öntől. Utazásra viszont kiváló a mostani hét. Ha úgy érzi, hogy erőtlen, vagy nehezen mennek a dolgok, akkor annak bizony a heti konstelláció az oka. Egy biztos, bármennyire levertnek, fáradtnak érzi magát, ne próbáljon erőlködni, és küzdeni a nehézségek ellen. Inkább legyen tűrelemmel néhány napig, hisz már szombatra változik a helyzet, s visszanyerheti régi önmagát. A hétvégén pihenjen eleget.

 

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

 

 

Az utolsó helyről az első helyre kellene áthelyeznie saját érzelmi érdekeit, hogy gondtalanul élvezhesse a szerelem profitját. A héten költekező kedve kerekedik, de nem lesz baja belőle, mert Fontuna most ön mellé áll. Baráti kapcsolata próbatétel elé kerül, és önnek minden követ meg kell mozgatnia azért, hogy ismerősének segítsen. Ha ezt nem teszi, el fog veszíteni egy olyan embert, aki teljes mellszélességgel támogatta önt, amikor erre szüksége volt.

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

2 hozzászólás “Heti horoszkóp 2008. május 19-25.” bejegyzésre

  • Gizus:

    Katika!
    Szuper ez a heti horoszkóp.
    Felkészülök a pasi fogadásra!
    Választani fogok egyet, de az igazi legyen.
    Rangemelkedés is lesz,mert a főnököm szabin lesz a héten!
    A többit majd meglátjuk!!
    További jó egészséget a munkádhoz!
    Puszi: Hugi!

  • Marcsi:

    Katika!
    Jól hangzik ez a horoszkóp!
    Már nem ártana, ha bejönne. Én most úgy állok hozzá, hogy ennek sikerülnie kell.
    De igérem jövő vasárnap beszámolok róla. Rám férne már egy kis pozitívum.
    További jó egészséget a munkádhoz!
    Puszi: Marcsi „hugi”

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen