Heti horoszkóo 2008. május 11 – 18.

 

Kos márc. 21 – ápr. 20.

Segítően állnak a csillagjai. Jön ugyan egy vad szerelem, de Ön megszeliditi. Mélyül látnoki ereje, szinte le tudná rajzolni, hogy milyen bukkanókkal kell majd szembenéznie. Próbálja elmondani mindenkinek, de kevés szóval, mert a Merkúr bőbeszédűséggel vádolja. Sokat vesződik fölösleges dolgokkal, mert elvállal mindent, amit a nyakába sóznak. Vigyázzon az étkezéssel is, folyton rohan és nincs ideje étkezni. Pénteken a belső kényszer, hogy másokért kell élnie, nemcsak a munkában, hanem erotikus tevékenységében is alaptétel lehet.

 

Bika ápr. 21 – máj.20

Ha van olyam amire már régóta vágyakozott, és törvényesen az öné lehet, most gátlás nélkül igyekezzen megszerezni. Ha jogi ügye van, keressen új ügyvédet, vagy rárja fel a régi előtt azokat a részleteket is, amelyeket eddig elhallgatott. Az egészséges életmódra nagyobb figyelmet kellene fordítania, mert ezzel elkerülheti a betegségeket, s jobban fogja bírni a munkahelyén az iramot. Így aztán nem kell aggódnia a fízetése miatt sem.

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

Házastársát valaki titokban ön ellen hergeli, ez az oka, hogy olyan stílusban beszél, amelyet elfogadhatatlannak tart. Fontos, hogy mozogjon heti rendszerességgel, így elkerűlheti, hogy szorongóvá válljon. Munkahelyén általános számvetést kell csinálnia. Valaki komolyan szeretne az ön társaságához tartozni. Ezt illene titokban tartania, ha nem akar családi háborút. Ne eméssze magát feleslegesen, ha eddig úgy érezte, hogy hullámvölgyben van az élete, megnyugodhat, most a hullámhegy csúcsa következik. Csak legyen ereje a tetejére jutni!

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

Családja teljes mellszélességgel ön mellett áll, támogatják mindenben, csak nekik ne kelljen semmit tenniük a siker érdekében. Ám egy kiváló állati jegy szülötte nem riad vissza ilyen apróságtól, amúgy is megszokta már ezt az állapotot. Egy egészen kis dolog mégis kihozhatja a sodrából, óvakodjon attól, hogy ez ügyben szabad utat engedjen indulatainak, mert legközelebbi hozzátartozóját mélyen megsértheti. Ez pedig mindenképpen rosszat jelent, hangos veszekedéseket, még nagyobb sértéseket.

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

A szerelem szárnyaira emelheti a hét elején, ne zárkózzon el egyetlen romantikus, gyertyafényes vacsora elől sem. A többit bizza a természetre, nem fog csalódni. A szabad szerelem híve, de csak addig, mig ön gyakorolhatja. A párjára viszont féltékeny. Szereti az ünneplést és a sikert. Ha másokkal bármiben méri össze az erejét, a hét végén kiemelkedő sikert érhet el. Ez a munkateljesítményre is érvényes. Péntek estére ne beszéljen meg sorsdöntő randevút, mert a Jupiter és az Uránusz közötti feszült kapcsolat türelmetlenné teszi, és könnyen kimond olyasmit, amit később megbán.

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

Azokat a feladatokat kellene végre lezárni, amelyeket azért halogatott, mert túl bonyolultnak érzett. A Hold és a Jupiter között feszült fényszög hétfőn igencsak önzővé teheti. Mindig többet vár, így az apró kedves gesztusokat talán már észre sem veszi. Ne nyúljon olyan műszaki tárgyhoz, amit nem ismer! Nemcsak kudarcélmény éri, hanem áramütés is, sőt, anyagi kárt is okozhat. Házassága lassan végleg zátonyra fut. Ám ez mindkettőjük számára egy új élet kezdetét is jelenti, amelyben boldogabbak lehetnek. Ha önnek éppen most kérik meg a kezét, jobb lenne, ha elhalasztaná a választ.

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23.

A munkában nagy áttörésre számíthat, új feladatot kap, amitől szinte kivirul. Ha egészségi problémával küszködött, akkor meggyógyul a jó hírtől. Felettese, vagy rangban ön felett álló személy dicsérete és ajánlata megtisztelő lesz! A munkában sikerszéria köszönt önre, de ha szükséges, kockázatot is kell vállalnia, vagy ideiglenesen háttérbe szorítani azt, akivel, vagy akikkel több időt szeretne együtt tölteni. Szakmai fejlődésre fordított energiái a későbbi nyugalmas időszakot alapozzák meg.

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

Munkahelyi barátságában csúnya összeveszés robbanhat ki, pénzügyekben megtévesztik, vagy meglopják. Talán nem boldog ebben a pillanatban, de ne feledje, hogy a pillanatok elillannak. A Hétfői Hold-Vénusz trigon (jóságos fényszög) szerint nemcsak boldog, okos is lehet a héten. Az „égiek” szerint háttérbe húzódva intéz el emberségesen olyan ügyeket, amelyeket mások nagydobra vernének, vagy egyszerűen két téglával döngetnék a mellüket büszkeségükben. Több bolygóállás is jelzi, hogy minden hájjal megkent emberek akarják kivenni a kezéből a munkát, de ön sem a falvédőről jött. Igen, ásson fonom, inteligens vermeket, s ha odafigyel, nem ön fog beleesni!

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

A pénteki Vénusz-Uránusz konjukció jelzi, hogy egy szereleméhes ember környékezi,aki házi kosztra vágyik. Kapja a keze közé, és mutassa meg neki, hogy mit tud! Élete tele lesz szenvedéssel, ha nem teheti azt, amire vágyik.Ám nem fog frusztráltá és boldogtalanná válni, ha tudja, hogy már kamaszkorában nagy terheket vállalt, és ezért nem élhet a lábát lógatva, gondtalanul. Feladatát csak szorgalommalés kemény munkával teljesítheti.

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

Munkahelyén többen is úgy tartják, hogy zsarnoki hajlamokkal rendelkezik, különösen az elmúlt és a mostani héten bekövetkező események miatt, amiben az ön keze is benne volt. Ám ez csak a felszín, hogy kik állnak a háttérben, és mit akarnak, azt csak kevesen tudják, és nem is tartozik rájuk. A család életében bekövetkező változások miatt tele van a szíve reménnyel, boldog és kissé feszült várakozással. Külföldi utazása többe kerül, mint amennyit tervezett.

Vízöntő jan. 21 – febr.19.

Váratlan kellemetlenséggel kell számolnia. Talán elromlik valami, és önnek kétszer kell fáradnia, vagy űzlettársa, kollégája olyan dolgokba bocsátkozhat, olyan stílust enged meg magának, ami miatt megdöbben. A munkahelyi változások miatt is többször tátva marad a szája, de a régi mondás igazát szem előtt tartva: akinek nem szól szája, annak nem fáj feje. Anyagi ügyei még mindig siralmasan állnak, de rövidesen bevételhez jut. Ha nem tud úrrá lenni a szenvedélyén, nagyon belegabalyodhat egy olyan kapcsolatba (ráadásul a baráti körén belül), ami felborítja az életét.

 

Halak febr.20 – márc. 20.

Ideálisak a körülmények, hogy pénzügyi terveit valóra váltsa, de tudomásul kell vennie, hogy ami jól fizet, az nem növeli a szakmai tekintélyét! Valami új dologba belevágni mindig izgalmas, és ön biztos lehet benne, hogy jó úton jár. Egy tanfolyam életvidámmá teszi. Olyan embereket ismer meg, akik szellemi partnerei lesznek. Bizalmas titok birtokába jut. Az üzleti életben is sikeres lesz: amire korábban nagyobb energiákat fordított,annak a gyümölcse lassan beérik. Még az is lehet, hogy szerelmével elhatározásra jutnak egy fontos, régóta húzódó kérdésben, amely közös jövőjüket érinti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen